- Milyen monitort vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Soundmagic E11D usb-c hangchipje úgy néz ki, hogy megadta magát, először elkezdte nem felismerni a telefon, ha igen, akkor eldobta időnként, aztán már semmi. Másik telefonon sem ment. Pár hetes a cucc, de annyira olcsón vettem (3 ezer Ft a telekomtól) és már nincs készleten, hogy nem akartam visszavinni. Most szervizben van, kap egy jack csatlakozót (4 ezer mindenestől), szerintem még ezt az árat is megéri, csak nem kis filigrán csatija lesz, hanem egy bazi nagy, szerelhető csatlakozó lesz rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest