Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én próbáltam 5005-öt és szerintem (bár vannak mélyei), de inkább világos karakterű füles alapvetően. Ezzel az Acoustune illesztékkel, amivel az U6-ot használok kimondottan világos hangot adott, szivaccsal kicsit enyhébb persze. Kb olyan jellegű hangot képzelj, mint egy nyitott fejesnél. Van mélye, de nem dominál és dübörög a füledben.
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #77541 üzenetére
A momentum in ear egy rettenet...olyan közepei vannak, hogy egy hét után a falnak rohantam...szerencsére kis bukóval eladtam...na manapság márt a kis bukó a műlté...sajna 100 ezrekről beszélhetek eladásoknál...
Annál az 5005-nél valami gebasz lehet, mindenütt kiemelik a mélyeit (már hogy nincs belőlük kevés)...és persze enyhe V vagy U karaktert emlegetnek, nem lapos karaktert...tehát vagy illeszték, vagy kábel, vagy forrás hiba lehet, nem hiszem hogy ennyire mély orientált a kérdező...
-
Carlas
senior tag
válasz
Mizurichi #77539 üzenetére
A momentum nagyon nem jo. mondom lehet az a baj hogy a szarul szolo fulesekkel hasonlitod amik mindenhogy szolnak csak ugy nem ahogy azt a szamot megirtak, a tulzo kiemelesek miatt. ennyi erovel lehetne beats meg beoplay az osszehasonlitas azok is borzasztoak. Nem tudom mi a gond de a füles nagyon durva. nagyon szepen szól szoval itt mas van a dologban vagy a forras szar, vagy valamelyik eszkozod, de van olyan ember aki keptelen hallani a reszleteket. bar a basszus akkor is erdekes az sztem a nem megfelelo gumi meret miatt van. nekem is van ismerosom aki semmi kulonbseget nem hall egy 30e meg egy 400e-es fejes kozott pedig hatalmas a kulonbseg jo forrasnal. ez a fules meg baromi kiraly annyira reszletesen hallok mindent mintha ott lennek. a mely szurokkel meg mar durvan melyit.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #77526 üzenetére
Annyira nem vagyok otthon az olcsó kínaiak terén, de Einsear T2-t szokták szeretni a topikban, meg amúgy a Xiaomi Hybrid Pro is kb ennyibe került Alin.
A harisnyás kábel amúgy szerintem nem túl jó megoldás, mert védeni semmit nem véd, általában gyorsan elkezd foszlani is, és nagyon összeszedi a szélzajt és súrlódási zajt (főleg egyenesen lefelé vezetett kábelnél).
-
Fall-N
veterán
válasz
HELLAFLUSH #77540 üzenetére
GearBest és AliExpress is lehet, csak figyelni kell, hogy ne legyen hamis. Valaki ad linket aki rendelt már ezekről a helyekről.
-
törölt tag
válasz
Mizurichi #77539 üzenetére
A momentum pedig nem egy kimondott jó füles
Nagyjából az 5-10 ezres kínai fülesek szintje anyagminőségben és hangban is (sőt, egy 10 körüli kínai már általában simán jobban szól, pl. egy Bosshifi B3). Lehet, hogy csak nem illik igazán a forráshoz, bár azért attól még nem kellene kimondottan rosszul szóljon azért.
Az ilyen "egy haverom meghallgatta" azért nem annyira mérvadóÉn a haverjaim közül nem tudnék egy olyat se mondani (az itt fórumozókon kívül), aki nem botfülű, vagy van bármi tapasztalata fülesekkel. De ha összejön ez a meghallgatás, kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény
-
Mizurichi
tag
válasz
Carlas #77536 üzenetére
Igen, mint írtam előtte egy Sennheiser Momentum fülhallgatót használtam, ami azért nem oly rossz
Nem csak a basszusokkal van baj, hanem valahogy egy 1000 eurós fülhallgatótól többet vártam. A Fiio q5-röl mindenhol csak áradoznak, az akg-rol is, így egyszerüen nem értem a dolgot.De egy haverom is bele hallgatott, hát ő is csak a vállát huzogatta, hogy mi kerül ebben ilyen sokbaTehát valami csak nincs rendben. De most kaptam egy ajánlatot, hogy Pesten megnézik hogy van e baja a fülhallgatónak. vagy ennek így kell szólnia)
-
Carlas
senior tag
igen, csak scifi mert a fulesbe baromi szepek a melyek, /a mely filterekkel meg mar sok is/ nekem eddig a legjobb amit probaltam osszessegbe. a csomagba van 3.5 /android es ios kapcsolos/, 2.5 balanced , BT kabel is. nekem a tippem hogy eddig gagyi fules mindent elnyomo melyekkel volt az osszehasonlitasi alap. most hogy rendesen szol ahogy kellene az furcsa ezek utan. nem hinnem hogy hibas lenne mindket oldal. nekem EQ is ki van kapcsolva csak a dragonfly RED adja a hangot es hihetetlen jo. nah mind1 csak rajon mi lehet a gond de a fules atom kiraly.
-
fericske
addikt
válasz
HELLAFLUSH #77534 üzenetére
Az ajánlóban lévő SM E10 tökéletes lenne neked.
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok! Egy Huawei P Smarthoz szeretnék valami in Ear fülhallgatót aminek egyenes a kábele és inkább mélyorientált, a keret max 20e Ft. (mikrofon nem fontos)
Olvasgattam a KOSS The Plug-ról, de tanácstalan vagyok mert sokan írták, hogy kényelmetlen
van valami más alternatíva?
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
KZ ZS5 vetőcsöve elvált a háztól, elengedte a ragasztás. Milyen ragasztót javasoltok a javításhoz? -
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Tulku anno a Hestore-t javasolta MMCX csatlakozó vásárlására. Viszonylag messze van tőlem, olyan 1k egy csatlakozó. Tudtok más helyet esetleg, ahol jó minőségű, esetleg kicsit designosbb csatlakozót kapni esetleg?
Köszi!
-
-
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Úgy teszem fel a kérdést, hogy azokhoz szól akik ismerik a Soundmagic ES18s-t (a mikrofonos változat, ha számít).
A fülem eléggé finnyás a bele való in-ear fülesek terén (kiesik, feszít, megerőszakol, ilyesmi bajaim szoktak lenni), de ez eddig bejött kényelemben. Ennek keresem az utódját és rápróbálnék egy kínai csodára hasonló árban (5k HUF környéke) Aliról berendelve. Az ES18s hangjával meg vagyok elégedve az árához képest, headset kell, ebből induljunk ki és mellesleg reggeli ingázásban szolgáltasson zenét ilyesmi hangzással (egy kicsit laposabb karakter nem baj).
A váltás fő oka a kábel: Ez borzasztóan gubancolódik, szóval valami olyan kell, ami a feltekeréstől nem lesz cikkcakkos (ha le van harisnyázva az pluszpont).
Árban találok ilyet a kínai csodaműhelyek kínálatában?
-
Tulku
veterán
válasz
Carlas #77521 üzenetére
Az hogy mindkettő mély DD tönkre menjen egyszerre vajmi kevés esély van...jobban hiszem hogy mivel ez egy elég spec formájú IEM (a szokásosokhoz képest) valamilyen illeszkedési probléma lehet...
Még csatlakozó inkompatibilitást lehetne feltételezni, de gondolom van hozzá sima 3,5-es 3 pines jack ami ugye dap-okba tökéletes...
Gyakori hiba, ha egy illető addig mélybombákat (mondjuk erős középmély kiemeléssel) hallgatot és egy viszonylag kiegyenlített darabnál szinte üresnek érzi az egészet...de gondolom itt nem erről van szó...
Meg kellene hallgatni és egyből kiderülne...
-
Dimaj
aktív tag
-
Carlas
senior tag
Van ra garancia ugyan ugy, semmi gond vele ilyen teren. de itthon nem kaphato es sztem egy ideig meg nem lesz. csak nem mind1 hogy 350e vagy 110 ennyit egy szamla sem er. Nekem is van es maximalisan hibatlan, eszmeletlen szep hangal ha jo a DAC es a forras + a gumi megfelelo / de ez kb minden jobb fulesre igaz/. a sracnal vagy hibas /bar ezt ketlem/ vagy valami mas lehet a gond, mar beszeltunk privatban de nekem scifi.
-
Dimaj
aktív tag
Üdv . Milyen fülhallgatót ajánlotok 30k ig amin jó minőségű mikrofon van , iPad hoz ,játékra , és videó nézésre?
-
Caustic
csendes tag
Annyiból nem mindegy, hogy azért az a 10-15 ezer forint is sokat számít és szemétre nem költenék ennyit, de többet meg már nem ér meg nekem a bt. És annyit sem ér meg, hogy külföldi rendeléssel bajlódjak. Gondoltam, hogy nektek - bárkinek, nem csak a régimotoros szakiknak - több a tapasztalatotok az akár itthon is beszerezhető, olcsóbb fülesekkel. (Persze azt is megértem, hogy a tényleg jó ár/érték arányú cuccokat csak külföldről lehet beszerezni.) És igen, lehet Nektek van igazatok és én drámázom túl a dolgot - mea culpa érte
Azért az Aweiknek még utánanézek.
-
TJ2
csendes tag
válasz
Mizurichi #77502 üzenetére
Én is megijedtem az első IEM-emnél, hogy nincs basszus, szarul szól, stb., de csak a megfelelő füldugó méretet kellett megtalálni és jól behelyezni.
Ha jó méretű illesztékkel, ujjal mozgatva, benyomva sem jön meg a mély, akkor hibás. Sajnos csodák nincsenek. Esetleg próbáld meg a BT kábellel, hátha csak valami kábel/csatlakozóhiba.
Nem kell ugyanilyen típussal összehallgatni, ennek bármilyen füleshez képest jól kell szólnia.
Harmadáron kínálgatják, én is tűnödők rajta már pár hónapja...
De ezek után csak számlával, hivatalos garival. -
válasz
s.s.j.goku #77514 üzenetére
Ez a fülhallgató topik (jobb sarokban a kép) itt található a mikrofonos fejhallgató topik: [link]
-
s.s.j.goku
tag
Üdv,
Szeretném cserélni aktuális fülesemet, max 20k-ig..
Két szimpatikus fülest találtam:
Kingston HyperX Cloud Stinger (HX-HSC) 18K
Logitech G430 18K
esetleg van e tapasztalat ezen fülesekkel? illetve jobb alternatíva? ezen az áron?
kifejezett játék alá kellene, WOW,TS3 napi használatához... -
válasz
Caustic #77512 üzenetére
Amiket betettél azokkal nincs tapasztalat, de úgy általánosságban elmondható, hogy az ismertebb márkák itt sem ajánlottak. 20$-os füles nem vámolódik, határ alatt van.
Awei bizonyos típusai kaphatók Mo-n (muzix pl), keress rájuk a topikban melyik ajánlott és mélykiemelt. -
Caustic
csendes tag
válasz
#16820480 #77511 üzenetére
Nézd, vannak dolgok, amikre rászánom azt az utánajárást, a plusz időt is és a pénzt is, hogy minőséget kapjak, mert ott tényleg számít - de ahogy már írtam, ez nem az a táma. Vám alatt pénzt nyilván nem, csak a sok utána járkálást értem (eddig akármit rendeltem külföldről, ártól függetlenül mindig fennakadt a vámon) Ezzel a bt-os cuccal nem akarok sokat szarozni, mert ez nekem a veszem-viszem kategória. No offense.
-
törölt tag
válasz
Caustic #77509 üzenetére
Gearbesten 20$ az ára, milyen vámot szeretnél erre fizetni? Egyedül annyi, hogy tovább tart, amíg megérkezik. Amiket bedobtál ide, azokat nem ismerem, így nem tudok róluk mit mondani.
Mizurichi: Van biztosan, csak gondolom nem jár ide óránként a fórumra. Én egyszer hallottam, szilikon illesztékkel kicsit sok volt a magasa (ezen a szivacs segít), de mély is volt bőven. Ettől még nem derül ki, hogy a tiéd esetleg hibás-e, vagy csak az ízlésednek nem megfelelő.
-
nyogo83
senior tag
Vett mar valaki hamisitvany Xiaomi Hybrid Pro-t?
Haverom xiaomishop-tol rendelt 1 honapja, megkapta, 1,5 het utan elnemult az egyik oldala. Gariban csereltek neki, viszont amit helyette kapott, az nevetseges.
Olyan hangja van, mint egy 100 forintos fulesnek, Sokol radio minosegu.
Rengeteg mindenben elter az eredetitol (mar ha ez hamis, de nagyon gyanus). A fules resze ilyen nagyon fenyes krom szeru, mintha muanyagra lenne fujva, sulya szinte semmi.
Ahonnan kettevalik a ket kabel, a fuleshez kb cerna vekonysagu igenytelen minosegu a kabel.
A vezerlon es a jack dugon a reces bemaras durva, mely, mint egy sajreszelo, az eredetin epp hogy eszre lehet venni, valamint a jack dugonak is inkabb sima hengeres alakja van, mint a klasszikus kupos.
Ja, a kabel hossza is kb 10 centivel rovidebb a tobbihez kepest.Termeszetesen a QR kod szerint eredeti, de nem hiszem hogy azt sokaig tart lemasolni.
A shopot hivta, ott kiakadtak a feltetelezesre is, mondtak hogy akkor eleve a gyarto kuldhetett neki hamisat ha ez az, de ki van zarva mert szamlaval tudjak igazolni az eredetet.
Mondtak, hogy kuldjon el egy eredetit meg ezt az allitolag hamisat es bevizsgaljak. Erre mondta a haverom, hogy miert, nektek nincs eredeti?Szoval most csinalt fenykepeket a ket fulest egymas melle teve, es elkuldi nekik.
Igazabol furcsa, mert regebben 3-4 fulest rendeltem toluk, azokkal nem volt gond.
Max azt tudom elkepzelni, hogy valami kedves dolgozo cserelt ki par hamisat eredetire maganak...Igazabol azert volt erdekes, mert az ismerosi korben mar kb a 20-25.-ik peldanyt koptatjuk a kulonbozo Hybridekbol, de egyszer sem talalkoztam hamissal, igy nem tudom hogy mi az amiben altalaban elternek.
A szar hangja mellett persze -
Caustic
csendes tag
válasz
#16820480 #77506 üzenetére
Hm, köszi, érdekes darab, de nekem ez az egész bt füles téma nem ér annyit, hogy külföldi cuccokkal meg vámmal bajlódjak. Nekem ez tényleg csak egy otthonra, a mindennapokra kellő mindenes cucc, amit lehet gyilkolni, mert bírja. Esetleg ezek közül valamelyikről valakinek vélemény, tapasztalat?
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/jbl/t110bt-p383431477/#
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sony/wi-sp500-p405232095/
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/jvc/ha-fx21bt-p387039531/#velemenyek
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sony/wi-c300-p405678289/#velemenyek
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/philips/shb5850-p371524259/#velemenyek
https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/focal/spark-wireless-p382041843/
-
Mizurichi
tag
válasz
MPeter87 #77503 üzenetére
A forumos kollega szerint, aki n5005-t hasznal brutalis a basszusa. Nos ezen nem hogy sima de semilyen basszus nem szol, ugy, hogy a Fiio q5- nel kiemelik hogy milyen mely basszusa van. Elotte Sennheiser momentum fulhallgatom volt. Annak boven eleg basszusa volt. Szerintem nem nekem keves. Erre rakhatok barmilyen illeszteket, adtak hozza vagy 6 parat, minden felet.
Nincs itt senki aki meg ilyet hallgat??
Udv -
törölt tag
válasz
Caustic #77504 üzenetére
Macaw T1000 esetleg? Abban emlékeim szerint van bőven basszus.
la_cc: Gyógyszertárban vagy munkavédelmi boltban kell legyen ez a filléres szivacs. Ha komolyabbat akarsz, akkor pedig van az Alpine-nek pár drágább ajánlata. Nekem volt már több is (repüléshez vettem először, elég jó, kényelmes anyagból van szerintem). Mivel mostanában elég gyakran járok koncertre, így beruháztam egy drágább modelljükre, meg kell mondjam, nagyon bevált. Nagyon jó a csillapítási görbéje, nem rontja el a zenét (sőt, koncerten ilyen jó hangot még nem nagyon hallottam korábban), és teljesen kiküszöböli a fülcsengést. Cserébe viszont nem olcsó. Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy a hallásom és a koncertek élvezetének együttes lehetősége megéri egy koncertjegy árát.
-
Caustic
csendes tag
Sziasztok. Keresek valami normálisabb bluetooth fülest amolyan otthoni mindenesnek, max 15 ezerig bezárólag. A baj csak az, hogy ebben az árkategóriában mindenről azt írják, hogy nulla basszus, pedig nekem az azért kéne valamennyire. Viszont 30 ezret meg már nem adnék ki egy jobb fülesre. Tudnátok segíteni?
-
Mizurichi
tag
Alig hallhato, inkabb a kozephangok alja jon meg. De baszus az nincs. Foleg ahhoz kepest hogy a forumtars meg nem gyozi vissza venni a basszust. Furcsa. Valakivel ossze hallgatnam. Kiprobaltam az illedzteseket is vt ami pont jo volt a fulembe es nem szokott semmi. Sot a fulhallgatora a bss boss szurot is ratettem. Szoval azt hiszem mindent kiprobaltam.
Valaki segitsen legyen szives.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest