Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
Van ra garancia ugyan ugy, semmi gond vele ilyen teren. de itthon nem kaphato es sztem egy ideig meg nem lesz. csak nem mind1 hogy 350e vagy 110 ennyit egy szamla sem er. Nekem is van es maximalisan hibatlan, eszmeletlen szep hangal ha jo a DAC es a forras + a gumi megfelelo / de ez kb minden jobb fulesre igaz/. a sracnal vagy hibas /bar ezt ketlem/ vagy valami mas lehet a gond, mar beszeltunk privatban de nekem scifi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest