Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
válasz Roland8622 #66496 üzenetére
Hali. Megjött ma a füles. Piston3. Szerencsésen kifogtam egy hamisítványt pfff
Legalábbis eme videó alapján totál a fake verzió van nálam eredeti vs. hamisHangzásra amúgy nem tudok rosszat mondani, mert 1. nem volt sose ilyen típusú fülesem 2. olyat mélyet ad mint valami mini sub.
Nem recseg, nem érzek torzulást a hangban.
Ja ez a mikrofonos bizb@sz hangerő le/fel és pause/play-t tudott, bár utóbbira elég lassan reagál.
Lumia 550-el próbáltam.
Anyaghasználaton is érződik, hogy nem okés. pl. a mikrofonos rész zörög, a kábel már most látom, hogy ki van rojtosodva.Pár kép: kép1
kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 kép7 kép8 kép9A képeket már azután készítettem, miután felbontottam. Elég nehéz volt a fülest is visszatekerni a tartóra/ba, szóval az sem úgy áll szerintem eredetileg. Képen lehet látni milyen egyenletlenül van kivágva a tartója + a mikrofonos részen ott valami kis pöcök ki is áll.
Írták páran, hogy kevésnek érezték a mélyet. Na szerintem néhol már sok is, szóval nyomja keményen, olyan tartományban is ahol eddig a hagyományos fülesemmel nem hallottam.
Külvilágot jól kizárja, bár nekem olyan mint akinek bedugult a füle, nem kényelmes, de ez is meszokás kérdése. Üresjáratnál v. ha halkabb rész van a kábel súrlódását viszont hallani.Remélem az Aliról rendelt TENNMAK DIY IE800 nem lesz csalódás.
Szóval ebayről Piston3-at NE RENDELD MEG ,MERT NAGYON ÚGY NÉZ KI, HOGY HAMISÍTVÁNY!!!!
[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Amazon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- OTP Bank topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest