-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok sportoláshoz (futás, biciklizés, súlyzós edzés) ajánlani valami viszonylag "jól szóló" BT fülest?
Eddig mindig vezetékest használtam, de nagyon zavaró tud lenni futásnál, illetve súlyzós edzésnél. Már rengeteget nyírtam ki. Ráadásként állandóan kiestek a fülemből.Pár ismerős ajánlotta hogy Jaybird fülest vegyek, de mondjuk egy X2 ára bőven túl van azon a határon, amit szívesen költenék.
5-, max. 10 ezer forint amit most erre szánnék. Ha van olcsóbban, akkor az se baj .Tudom visszakereshetnék, mert biztos írtatok már párat. Sajnos mennem kell dolgozni, így is elment a buszom 40-kor.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest