Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Notebook hibák
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
válasz
bucsher #39405 üzenetére
Köszi a választ, és bocs a kérdésért, de ezt mire alapozod, mármint hogy mind szar? Sajnos nagyon rossz itt a kereső, de most a guglival jobb találatokat kaptam innen earbud témában
vki itt írta, h az mx880 még talán jobb, mint a pk2 (so-so) és a head-fi-n is jókat írnak róla.
K317-et és mx580-at is dícsérik ott
earpodsról meg itt mondtatok jókat...
k315 nél értem amit írsz, de bizti, h ugyanaz a mostani, mint a 10 évvel ezelőtti..? persze ezek után azt már tuti nem fogom venni, gyanúsan olcsó...nem "kötözködésnek" szántam, csak érdekelt vna, h szar alatt mit értesz..? s3-ashoz és egyéb jó minőségű tablethez (nexus stb) szeretném használni, sznobéria nélkül, nyilván nem előerősítővel, és heteket se szeretnék várni a fülesre, ebayről stb, MOST kéne... pk2-re azt is írták, h utcán tök használhatatlan, mert semmit nem szigetel, teljesen nyitott... az nekem megint nem jó. nekem utcára is earbud kéne (régen is az volt)
a szarvas hibákat szeretném kiszűrni, sok/kevés basszus, dobozhang(!), magasok vágása, vagy cincogás (fejfájdító magas-közép). ha ez oké, még úgyis EQ-zni kell... (erre android/poweramp-ot vagy Winamp alatt Izotope Ozone-t szoktam használni)
sokat segítene, ha az országban elérhető earbud-ból tudnátok vmelyiket mondani.
Előre is köszi
bucsher válasza Krisz1000 (#39404) üzenetére
Ezek mind szarok amiket felsoroltál
Yuin-ról szoktak áradozni, abból is a PK2 ha nincs sok pénzed + egy hordozható erősítőd (mert akkor viszont a PK1 már állítólag igazán jó).(Van 315ös AKG-m, valami 10 éve vettem, na az egy nagy semmi, még a sansa gyári fülese is sokkal de sokkal jobb, ami ugye lejátszóval együtt volt 7000ft)
Sajnos az összes gyártó fülbedugósra gyúr, nincs semmi earbud kínálat. Egyébként tényleg jobbak, de megértem, ha nem szeretnél nappalra is fülbedugót.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest