- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- 3D nyomtatás
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz hunnylander #2599 üzenetére
Nem kell hozzá semmilyen audio filter, belépsz pascalba, beírkálsz pár sort, és már gyártja is neked a kívánt hz-eket.
Felesleges plusszköltség, hogy rágyalulják az emblémát? Nem nevezném így. Rengeteg neves cég ezt csinálja. Szerinted az nVidia vidseokártyákat ki gyártja? Majd lepasszolják a cégeknek (MSI/Inno3D...), ők pedíg ráragasztanak a hűtőre egy pappert, rajta a saját márkájuk logójával. Ennyi a nagy wasistdas. Úgyhogy szerintem ezzel még nincs kizárva, hogy ugyanaz.
Egyedül -igazán- a technikai adottságaik miatt lehet beléjük kötni. Ha egy gyors magyarázatot akarnék keresni, akkor ez meg azért van, mert ha ugyanazt írnák minkettőre, nyilván -szinte- senki sem venné meg a Senn termékét kétszer olyan drágán
De őszintén passz. Nem tudom, hogy tényleg ugyanazok-e. Van jel, ami arra mutat, hogy igen, nem is egy, de ellenpédát is lehet találni.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
hunnylander
őstag
Nemcsak okosabbak, hanem 'lustábbak' is. Csak azért, hogy elmondjam én a Sennheiser-t választanám egy Creative helyett még nincs szándékomban átnyálazni az egész topikot.
Sennheiser CX 300
Technikai jellemzők:
Frekvencia átvitel: 18hz - 21kHz
Impedancia: 16 Ohm
Hangnyomás: 112 dB
(Forrás: Sennheiser)
Creative EP-630
Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz
Impedance: 16ohms
Sensivity: 106dB
(Forrás: Creative)
Nem a gyártónál csomagolják? Az nagy hülyeség lenne, ha nem ott festenék rá a logót és csomagolnák ahol gyártják. Az egy csomó felesleges pluszköltség lenne.
Szerény véleményem szerint a két termék nem teljesen egyforma és nagy valószínűséggel a Sennheiser a jobb minőségű, mivel jobb az érzékenysége is.
MP3-nál egyébként 16000Hz fölött, már nincs semmi érdemleges. Abba már a tömörítés csúnyán belerondít, és rendszerint leszűrőzik (Low Pass filter). Egyébként az átlag ember nem is hall már 16000Hz fölött. Audiószoftverekkel és egy extrém meredek High Pass filter-rel ki is próbálhatod.
[Szerkesztve]www.HunnyF1.com
-
KrixD
csendes tag
pls help!
nem tudom melyik fülest vegyem , mikrofonos , és jól szóljon, fps játkokhoz használnám ahol fontos, hogy halljam hol az enemy! 10 ezer alatt ha tudtok mondani példákat akkor respect!! előre is kösz! -
jolti05
őstag
Ezt a hozzászólásodat sajnos valahogy, valamiért nem olvastam. Jó a logika.
Azt hiszem, igazából semmi sem szól a Sennheiser mellett, így ha vásárlásra adom a fejem -lehet már ma- nem hiszem, hogy kiadok +3e forintot (nameg annyim most nincs is).A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
medvegy
aktív tag
van vmi tippetek h hol tudok sennheiser fülhallgatót venni??
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
jolti05
őstag
Azaz! Csak nem mertem Sharp-ot írni, mert nem emlékeztem rendesen, és úgy voltam vele, hogy az más termékeket szokott gyártani.
Ha valóban így van, az kedvező.
Az AKG melyik típusa? És mennyibe fáj?
Ezt a napot úgy zárom, hogy a Creative kapott +2pontot az ára miatt, és hogy nagy rá a sansz, hogy ua. mint a Senn CX300. Már csak egy olcsó helyet kellene kinézni, ahol 5800,-ért árulják.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
Gondoltam új hsz-t nyitok neki:
[link]
Egy elégedetlen felhasználóról olvashatunk. Sajnálom, hogy nem került a ''listájára'' a CX300. Persze ez megint egy szubjektív vélemény. A ''boomy bass''-nak én mondjuk kifejezetten örülök. Bár nem túl kecsegtető, amit ír.
Ha meg abból indulok ki, amit a végén fejteget, hogy ne mozdulj, amikor a füledben van a Creative füles, akkor el is felejthetem az egész kritikát, mivel -szerintem- nem vall túl nagy inteligenciaszintre. Ha csak simán berakom a SE-fülest a fülembe, és úgy sétálok, én is hallom a levegővételem, és a lépéseim is, de általában nem azért teszem be, hogy ne halljam, ha rámdudálnak, hanem nyilván zenét is hallgatok, amellett meg már abszolút nem hallom saját magam. Szerintem ezzel más is így van. Hangzásba ez nem hiszem hogy húde bezavarna.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
Gondolod, hogy miután kijön a Fostertől, mind a Creative, mind a Sennheiser csak csomagolja?
Elég sokat olvastam ma róla. Szerintem sokkal többen vehetnek Sennheisert, de ez fakadhat abból is, hogy nem ismerik a Creative termékét.
Ja és csak hogy kerek legyen az élet, van valami S-betűs márka, akiknek az egyik terméke szintén -ha jól emléxem- ugyanez.
Kellene találni valami helyet, ahol ki lehet próbálni. De szerintem erre elég 0 az esély. Amerikában van olyan hely, ahol lehet...ezzel ki vagyunk segítve
MOD: Találtam egy ilyet: [link]
[Szerkesztve]A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
bwoay
nagyúr
válasz hunnylander #2580 üzenetére
ja! írod: A Sennheiser az egyik legelismertebb márka, és rengeteg füles tesztet és mérési eredményt láttam már életemben, mert zeneszerzéssel foglalkozom. AKG, Sennheiser, Beyerdynamic, Grado és még néhányan, ezek tudnak fülest csinálni, mert megvan hozzá a hatalmas múltjuk, tapasztalatuk és technológiájuk és a név is kötelezi őket.
Igen, fülest, fülhallgatót. de IEM-et?
abban hol szerzett tapasztalatot a Sennheiser?
max a Fosternél ugyanúgy, mint a Creative.
Bármilyen nagy név is a Sennheiser, IEM-et nem gyártanak, csak cimkéznek.
Vagy szerinted a maximum 1.5 éve megjelent cx300 előtt
volt bármilyen hasonló termékük?
Nézd meg a Shure-t, az Etymotic-ot, Ultimate Ears-t, stb,
Na ők rendelkeznek tapasztalattal IEM téren. de a Sennheiser...
megveszi készen a jót, from the Japanese[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz jolti05 #2583 üzenetére
''The EP630/CX300 are a rebadge from a Japanese OEM producer called Foster''
Na igen, ennyivel, szerintem mondhatom azt, hogy okosabban vagyunk.
ezt már azóta tudjuk, hogy vili belinkelte az eredeti Foster füldugót kb tavaly.
de hiába mondjuk, mindig vannak okosabbak... ld hunny
hunnylander:
és a Creative Zen Aurvana kinek a selejtje szerinted?[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
jolti05
őstag
Elkezdtem utánaolvasni.
''The EP630/CX300 are a rebadge from a Japanese OEM producer called Foster''
Na igen, ennyivel, szerintem mondhatom azt, hogy okosabban vagyunk.
CX300: Kocogáshoz nem ajánlott, 3 év garancia, egyébként agyon dícsérik, messze a Sony EX71 fölé helyezik, pedíg az drágább.
''Audio'', one of Germany´s major audio magazines, rated the CX 300 (60 points) significantly better than the Creative EP630 (40 points) in their January 2006 issue.
''I'm pretty sure they're both the same earphones (with slightly different finish). I have both and they sound almost identical.''
Rengeteg olvasás után egy kicsivel okosabb vagyok. Bár 3 ''grúp''-pal találkoztam. Az első szerint jobb a Senn, a második szerint kicsi a különbség, ezért a creative a best-buy, a harmadik szerint ugyanaz a kettő. Talán a legtöbbet azt olvastam, hogy hasonlóak.
Azt hiszem, mostmár szűkítek, és a kettő közül választom valamelyiket.
Ezt a fórumot fogom a jövőben böngészgetni: [link]
Ma ennyit értem rá vele foglalkozni Köszi srácok a válaszokat. Csak sikerül valamit összehozni. És amit olvastam a Sennheiser CX300-ról, az valóban nagyon meggyőző volt, csak azt nem tudom, hogy jobb-e annyival, hogy megérjen +3e forintot. [Valaki hallotta már szólni(!) a Creative-ot?]A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz rumos14 #2579 üzenetére
Új álláspontom szerint 5e forintot is rászánnék (Nemes egyszerűséggel tegnap kaptam egy ezrest, és ezt hozzácsaptam a kis pénzecskémhez)
Nem hülyeség. Kapásból találtam egy ilyet: Sony MDR-E931LP [link]
hunnylander: A 6Hz szerintem néphülyítés És persze, nem csak ezt kell figyelembe venni.
Lehet, hogy nem halljuk de...olvass surányihifit Leírja emberünk, hogy lehet, hogy nem hallunk pl 20khz felett, mégis máskép cseng, ha benne van a muszikában az a fölötti hangfrekitartomány. Nade nem keresek kifogásokat.
Ez a Shure is hatalmas márka lehet. Láttam, hogy nagyon drágák a fülesei.
Ja és bwoay, valóban, a Sennheiser CX300 és a Creative EP-630 ugyanaz a ketyere, más cimkével, és 2 rugó különbséggel.
Igen, tudom, hogy a Sennheiser az egyik legnevesebb cég ilyen szempontból.
A CX300 alá nem szabadna adni a mércét, de, nekem az már tényleg drága. És kizárt, hogy az imént említett két termék, ha már látszólag ugyanaz, ugyanúgy szóljon?
Nem vagy valami tisztelettudó, hunnylander Viszont, van benne valami. Tehát elképzelhetőnek tartom, amit az utolsó hozzászólásodban írtál. De ennek még utána kellene járni.
Ezek közül lehet végülis válogatnom ebben a kategóriában: Creative, Griffin Technologies, KOSS, Panasonic, Philips, Sennheiser, Sony.
Panasonic/Philips nálam élből kiesett. Kossal nem szeretnék foglalkozni. Tehát maradt még 3. Sony igazán a 90-es évek végén volt hatalmas márka. Mára már azért nem mindenben alkot nagyot. Hajlok a Sennheiser felé, csak az már egy kicsit tényleg drága. Tudom-tudom, több 10e forintos fülesek is léteznek, de...szerintem értitek miről beszélek Meg azt sem árt nézni, hogy ha most venném, akkor van 5 rugóm. Párszáztat még tudok hozzá varázsolni farzsebből, stb, de +3 ezer forint a Sennheiser.
Egyébként az ilyen cuccok mennyire tartják az árukat?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
hunnylander
őstag
válasz jolti05 #2576 üzenetére
6 Hz? Annak aztán sok köze nincs ahhoz, hogy milyen jól és tisztán szól egy füles, milyen a frekvencia visszaadási karakterisztikája, mennyi a harmónikus torzítása.
Az adatlapból nemsokat szűrhetsz le. Egyébként 20 Hz alatt meg már nem is hallunk. Arról nem beszélve, hogy még a hallható legmélyebbeket is rendszerint levágják/kiszűrőzik a zene maszterelésekor mert rossz hatással van a mixre, a hangok tisztaságára. Szóval a búgó/woofer-es mély hangok is magasabb frekvenciák a 20 Hz-nél.
[link]
[link]
A Sennheiser az egyik legelismertebb márka, és rengeteg füles tesztet és mérési eredményt láttam már életemben, mert zeneszerzéssel foglalkozom. AKG, Sennheiser, Beyerdynamic, Grado és még néhányan, ezek tudnak fülest csinálni, mert megvan hozzá a hatalmas múltjuk, tapasztalatuk és technológiájuk és a név is kötelezi őket. Tőlük minőséget kaphatsz. Viszont a Creative az a gagyiság csúcsmárkája. Ismertsége, népszerűsége már megvan, ebbe a piacba is belekezdett, mert zsírosfazék, fülhallgatókat eladni a sok MP3 lejátszó mellé, a vevők meg úgyis hülyék észrevenni, hogy pocsék terméket vettek, mert még életükben nem volt a fejükön vagy fülükben egy AKG vagy egy Sennheiser füles.www.HunnyF1.com
-
bwoay
nagyúr
válasz jolti05 #2576 üzenetére
ilyen ''szimpi-unszimpi'' meg ''adatlap'' irányelvekhez
nemigen tudok érdemben hozzászólni
hunnylander:
ha már a bölcsességet osztod, legalább tedd hiteles módon!
Egy OEM füldugóról van szó,
amit a Sennheiser cx300 néven hoz forgalomba,
a Creative-nál meg az EP-630 nevet kapta.
[Szerkesztve][ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
jolti05
őstag
Az mx400 nem valami szimpi, a cx300 már igen, ha féláron osztogatják majd a vásárcsarnokban, lehet h veszek egyet Esetleg egy siketrmarketben megveszem részletre
Már a 7e forintot is sokallnám a Creative fülesért Ja ás a Creative adatlapja számomra kecsegtetőbb. Pl a 6Hz, a Sennheisernél 18 van írva. Hallottátok már szólni azt a ''kreatív'' fülhallgatót?
hunnylander: Oszd meg velem a tapasztalataidat.
MOD: Legfelső hsz [link]
-
bwoay
nagyúr
válasz jolti05 #2572 üzenetére
én mx400/500-ról váltottam cx300-ra, ezeket ismerem olyan Istenigazából.
nekem a 400-as egyébként nagyon bevált anno,
ár/érték arányban verhetetlen, meg szerintem a kategóriáján túl is mutat,
sok drágább füldugónál nyújt jobb hangzást.
borsós ár?
[Szerkesztve][ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
jolti05
őstag
Kinéztem egy újabb fülest, csak kicsit borsós az ára
[link]A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
-
bwoay
nagyúr
válasz jolti05 #2570 üzenetére
a pöcök arra jó, hogy be tudd forgatni a fülkagylódba,
ezáltal stabilabban üljön (twist-to-fit). de szar, mármint kényelmetlen,
és nem is szól olyan jól, mint amennyit elkérnek érte.
szerintem egy mx400 hangminőségét nyújtja 2x annyiért.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
jolti05
őstag
Remélem nem baj, hogy írkálok. Azt hiszem az MX55 kiesett a játékból. Most olvastam egy angol tesztet: lack of bass... és a kommentek alapján sem a legkecsegtetőbb.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
-
jolti05
őstag
válasz rumos14 #2567 üzenetére
Azért, mert, igen, ahogy írtad, rövid a zsinór, olyannyira, hogyha bedugom a fülembe, kb a nyakamnál van a jack, tehát felejtős, hosszabbítot + nem akarok használni. Tehát sajnos az a füles élből elfelejtve
Maximum 4e forintot szánnék rá. Nagyjából a következőket néztem ki:
Sennheiser MX55 [link]
Árban már kiesik, de azért megszemléltem. Ami gyanús, hogy 64 ohmos. Az a kis pöcök a hangszóró fölött nem tudom mi, de 2 dolgot tudok elképzelni. vagy jobban megmarad a fülben, vagy az is egy hangszóró. Valószínűleg az előbbi. És nem arany dugós. 17Hz az már ütős.
Sennheiser MX51 [link]
Szintén 64 ohmos. Nem aranyozott csatis. Árba beleférne, 19Hz nem rossz.
Genius HP-02 Live [link]
Kialakításra kb mint egy SonyEricsson füles, tehát 1 jópont. Jobban hiszek az ilyen fülbedugós ketyerékben. Árban azt a kategóriát képviseli, amit még szívesen kiadnék érte. jellemzőket nem írnak, utána kell még néznem. De aranyozott jack-dugós, ez szintén egy jópont.
Sennheiser MX35 [link]
Jókat ír róla a jellemzőknél. Mind mélyhangra, mind Hz-re. Nem is vártam már az aranyozott csatlakozót Viszont 16 ohm. Úgyhogy fura. Úgy tudom a szabvány, ha lehet így fogalmazni, 32ohm. Tehát nem tudom, hogy ez most hol számít, hogy ennél pl kisebb. Ilyenkor számolgatni kell? R=U/I P=U*I Rgo minél kisebb ellenállású, annál nagyobb U vagy annál kisebb I. Nem tudom hogy mennek ezek... Ha nő U, nő P, vagy férfi? Szóval ja. Viszont ha I csökken, csökken P is. Nagyobb ellenállás esetén (64ohm), pedíg ugyanígy nem értem, csak pont fordítva. Enyhe képzavar. Nem tudom a készülékek esetében az áram vagy a feszkó ''állandó'', amit lead. Mit tudsz erről mondani?
Ezeket csak felvetettem, hajlok bármire, ami ütős, és jó árban van!
MOD: Félkövér betűk
-
jolti05
őstag
válasz rumos14 #2565 üzenetére
Semmi gond. Létezik, íme például: [link]
Az az igazság, hogy vennék egy mp3 lejátszót, és felváltva géphez, és hozzá használnám, ezért kellene valami minőségi. Tehát akkor tekintsünk el a PC-től, és nézzük meg légyszi ezeket a fülhallgatókat hogy mit ajánlasz/ajánlotok?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
Valaki esetleg az én hsz-emre?
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
krisi047
senior tag
hi!
találtam végülis egyenes dugós mx 450es sennheisert 3ezerért, meg is vettem. azonban hatalmasat csalódtam. igaz, hogy a magas, mély hangokat egy aránt szépen kiadja, és hangos is, de valahogy van egy furcsa, olyan dobozszerű hangzása, ami nekem sony füles után elég szokatlan... (a sony nw e405 gyári füleséhez mérten) nekem adtak el rossz darabot vagy tényleg szokni kell ez után a sennheisert? van valakinek ilyen irányú tapasztalata? vagy vihetem vissza garba? -
gbela
senior tag
Féligmeddig offtopic, de hátha tudja valaki, hogy hol lehetne extra szivacsot szerezni fülesre? És hogy ne legyen olyan egyszerű nem fekete kellene, hanem konkrétan fehér, tud valaki esetleg vmi lehetőséget?
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
A minap tönkretettem a régi Philips fülesemet. Kicsit -úgy tűnik- túlcsavartam az erősítőn a hangerőt. Nem volt egy nagy szám, de legalább működött.
Úgy döntöttem, beruháznék egy picit komolyabb fülhallgatóra. Telefonomhoz (SonyErricsson W-sorozatú) kaptam egy fülbedugós fülest [link] , ami önmagábal is drága, de nagyon jó hangminőséget biztosít, nagyon meg vagyok vele elégedve, de maradna telóhoz, nem szeretném gépnél használni.
Infópatikában belefutottam egy Genius ugyanilyen formájú fülesbe, 4ezer-be fájt, de előbb inkább nagyon utánajárok, hogy mit, hol, és mennyiért érdemes venni.
Úgyhogy 5leteket várok, a lehető legolcsóbban, arához képest jót De szerintem vágjátok miről beszélek.
Köszönöm.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Aerodyn
csendes tag
válasz rumos14 #2545 üzenetére
Én amugy próbáltam a G2-vel a cx-300-at, de akkor abban a helyzetben félrészegen nem volt kedvem a hangszínszabályzót átskálázni , és így sajnos nem volt az igazi. Biztos, hogy jól szólna a G2-vel is a Senni, de egyenlore megteszi az EX-71 nekem, ha meg tönkremegy akkor nem szarakodok, azaz: Shure E2C .
-
-
veterán
Hi!
Akarok venni egy új fülest. Néztem logitechet, de nem találtam számomra megfelelőt...
Ami fontos :
Vezeték nélküli legyen, bár nem tudom ezek mennyire jók hangtéren...
legyen rajta mikrofon, vékony legyen ne nagy párnás, mert abban megsűl a fülem...
Gamézáshoz lenne elsősorban.
THX!3njoy the Lif3
-
dunkel
őstag
Sziasztok!
Tönkrement tegnap az MX450-es fülhallgatóm és nincs meg a garilevele, ezért kénytelen leszek valami újat venni.
Szakmai segítségért fordulok Hozzátok, hogy ha nem ilyet, akkor mit kellene helyette venni?
A tapasztalatok (hátha segít):
szivacs nélkül használtam, a szivacsoktól mindig is irtóztam
legtöbbször a városban mászkáláskor és az irodában munka közben volt rajtam
A hangminőségével tökéletesen meg voltam elégedve, néha a mély kicsit gyengének tűnt, de ez lehet azért van mert nyitott
Előtte egy mx300-asom volt, avval nem egy lapon említendő, ez ugye nyilvánvaló
4ezer Ft körül szánnék rá, de az ebay nem riaszt vissza, ha azt mondjátok cx300, akkor azt veszem, 12 font még belefér. Egy mx450 hangzással meg lennék elégedve, esetleg kicsit hosszabb zsinór és kicsit jobb külső zaj leszűrése már örömet okozna. -
Aerodyn
csendes tag
Hi!
Lewy, haveromnak pont meizu m6-ja van cx300-al és amikor meghallottam hogyan szól én majdnem hanyatt estem. Eszméletlen telt mélyei és közepei vannak úgy, hogy a magasat sem nyomja el. Nekem iaudio G2-öm van EX-71-el és annál sokkal jobban szól. Bennem is volt a méreg rendessen mert addig nagyon megvoltam elégedve az én párosításommal. Egyszóval elhiheted ez a párosítás nagyon jó, és nagyon nagy baklövést követsz el ha nem a cx300-at veszed a meizuhoz. Amugy másik téma, mindenki szidja az EX-51-71 kábelezését... Nekem 1 éve 2 hónapja van EX-71-esem és az ég világon semmi baja a kábelének, elötte 1 évig EX-51-esem volt, de azt egyszer keményen megrántottam és elhallgatott a bal csatornája . Mindegy Gariba cserélték, kis ráfizetéssel azóta van meg a 71-es és én bátran ajánlom mindenkinek azt is, bár a cx-300 azért jobban szól! És tényleg 1 kérdés, barátnőmnek mostanában veszek 1 creative zen stone plust és hozzá valami fülest. Ami most árban engem megfogott az a creative EP-635 vagy 630-asa. Nagyon jó adatai vannak a picikének, az ígért frekvencia átvitele persze nevetséges, ilyen mély frekvenciát még 1 elektrosztatikus füles sem présel ki magaból ( 6 Hz... ) de a szenzitivitása 106 dB ami nagyon jól hangzik ( a cx-300-nak 112 dB, az EX-71-nek 100 dB ). Ha valakinek véletlenül ilyen párosítása lenne vagy csak ilyen fülese az legyen olyan kedves és írja le a tapasztalatait! Előre is köszi...
[Szerkesztve] -
Lewy89
csendes tag
a sennheiser cx 300 mennyivel jobb mint a sony a805-ös fülese? úgy kb ha 10es skálán néznénk..mert lehet vennék egy a805 ös sonyt..(eddig úgy volt hogy meizu m6ot (2gb) egy cx300-al) de még bennem van hogy meizu is jó...szerintetek?
-
ponti_ak
addikt
LoL, ezt most találtam:
Akkor hát kíváncsian várjuk az első tapasztalatokat, valamint a CX-400 és CX-500 megjelenését.
Már csak 1-2 hónap, és meg is lesznek...
ui: ...igen, láttam, hogy 2006januári a post..
@Chandler: szvsz tényleg jó, a halláskárosodás pedig ész függvénye, nem a cx-szé. A kereső nekem ezt dobta a ''káros'' szóra: [link]
Mod: kényelem: nekem kényelmes, puha a gumi-harang, nem nyom (picit szokni kell, de egyáltalán nem vészes, viszont _nem_ mindenkinek jó, volt aki eladta, mert nem tudta rendesen berakni/megszokni, de a többség elégedett vele)
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
milyen fülest érdemes venni, ami nem hallójáratba dugos (nem cx)?
-
Chandler
senior tag
fülhallgató hosszabítóra a legegyszerűbb megoldás ha veszel x cm jack kábelt (x=amennyivel hosszabbra akarod a kábelt ) egy jack dugaszt meg lehet kapni olyan ''dugaljt'' amibe bele lehet dugni a jack dugót, ezeket összeforrasztod és készisvan, a hangzás nem fog romlani csak rendesen összekell forrasztani...
ezeket mind megkapod [link] itt
[Szerkesztve] -
HXY
addikt
az sajna tényleg rövid..
-
ponti_ak
addikt
-
bwoay
nagyúr
-
Makaveli
senior tag
Nekem Sennheiser-em van, fehér a dobozra az volt ráírva IDEAL FOR iPod, hát nem is akármilyen király!!! Király basszusa van, minden hangás király, mondjuk 9 ezerért jót lehet adni! A Media Markt-ba vettem a Westend-ben!
Amúgy a haveromnak is Sennheiser van, csak ajánlani tudom mindenkinek!
üdv.: MakaCoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Fricó
aktív tag
Motorola HT820
ilyet használt már valaki?
milyen a hangzása?
mobil telóhoz kellene -
ponti_ak
addikt
A Meizuk hangzása nagyon széles skálán állítható, és elég erős basszust is nyomnak (az M3 legalábbis biztosan), így a -szvsz egyébként is szinte univerzális- cx300-zal nem lesz gond. A zenetípusnak megfelelő a cx, nekem talán csak klasszikus zenéhez nem jött be annyira, mint egy fejhallgató, de minden máshoz igen.
-
Lewy89
csendes tag
i..én úgy néz ki egy cx300-at akarok beruházni meizu m6-tal.Nagyon nem láttam hogy ki mit hallgat de én általába rap-et meg R&B-t meg hip-hop,tehát ami kíván maga után mélyet,de ha nagyon mély és közepek,magasakat elnyomja akkor nem jó.ilyen kérdésem lenne elsősorban meizu felhasználókhoz akik cx300-al élvezik a zenét,hogy nekik milyen a párosítás,és hogy milyen a meizu gyári fülese..??meg persze a nem meizusoktól is várom a válaszokat hogy ilyen zenei stílusra megfelel-e a füles? előre is köszi
-
ponti_ak
addikt
válasz Relod12345 #2520 üzenetére
Az attól függ, mire kellene [játék, zene (kb. milyen), TV-zés stb.] és hogy hol akarod használni (otthon, úton, útközben, s ha igen, milyen közlekedési eszközön).
Ezek azért fontosak, hogy el tudd dönteni, mekkora legyen, és hogy zárt vagy nyitott-e..
Illetve - mivel a ''nem mikrofonos''-ból gyanítom hogy mégsem fülhalgató fog kelleni neked- most már csak az van hátra, hogy átfáradjunk a ''milyen fejhallgatót'' topikba..
IDE: [link]
[Szerkesztve] -
Relod12345
tag
6000 FT-osat
^^
-
ponti_ak
addikt
válasz Relod12345 #2517 üzenetére
Hi, a Lidl-ben nézted már...?
-
Relod12345
tag
Hello!
Szeretnék vbenni 76 ft -körül fülhalgatot mijet nem mikrofonosat? köszi a segitséget!^^
-
Lewy89
csendes tag
hi..én úgy néz ki egy cx300-at akarok beruházni meizu m6-tal.Nagyon nem láttam hogy ki mit hallgat de én általába rap-et meg R&B-t meg hip-hop,tehát ami kíván maga után mélyet,de ha nagyon mély és közepek,magasakat elnyomja akkor nem jó.ilyen kérdésem lenne elsősorban meizu felhasználókhoz akik cx300-al élvezik a zenét,hogy nekik milyen a párosítás,és hogy milyen a meizu gyári fülese..??meg persze a nem meizusoktól is várom a válaszokat hogy ilyen zenei stílusra megfelel-e a füles? előre is köszi
-
asadasad22
őstag
válasz rumos14 #2497 üzenetére
Remélem, hogy jól fog szólni
Nagyon bejön a lejátszó, ennyi pénzért meg még a hülyének is megérte volna, most nézem az újságokat: egy 2 gigás full alap nullatudású elemes thompson kerül 14k-ban akcióban. Ez meg Sony és nem is akármilyen. Napfényben... 35 fokban úgy, hogy a nap közvetlenül megvilágítja, nem sokat látni belőle
De normális körülmények között aránylag jól látszik a kijelző, nappal is. Szép kis OLED kijelzője van amúgy, gyorsan mozognak rajta a pixelek és az is durva, hogy maguk a pixelek világítanak, így ha beteszel egy olyan képernyőkímélőt ami feketéből indul aztán egyre több pixel van a képernyőn, az elég jól néz ki sötétben, úgy indul, mintha ki lenne kapcsolva, aztán egyre világosabb lesz Az aksija brutális, ilyet még nem pipáltam. Ez tényleg bír 50 órát. Már csak egy CX300 kell és teljes lesz az öröm Csak akitől venném (Lasi) nem jelentkezik több, mint egy hete. -
HXY
addikt
Füllhallgató hosszabítót nem lehet valahol kapni? Ez lenne számomra a legjobb.
Van egy Sony fülesem, és elég jól szól, de nagyon rövid, ugyanis Discman-hez tervezték, amihez volt távirányító is.
[Szerkesztve] -
HXY
addikt
válasz ponti_ak #2509 üzenetére
Ez a kis tok, amit adnak hozzájuk (mx400/500) hogy működik?
Ki lehet venni belőle a fülest, vagy pedig mint a porszívóknál: ki kell húzni belőle, majd ha nem használjuk, akkor visszarántja?
Ilyen visszarántósat nem szeretnék, anno egy Thomson fülessel sokat szívtam, meg nem szeretnék felesleges pluszt cipelni magammal. -
ponti_ak
addikt
Ne hülyéskedj, persze hogy nem ér meg annyit az iPod füles, akkor már inkább egy rendes fejhallgatót végy annyi pénzből [Sennh. p(m)x100/200], vagy ha mindenáron fülhallgató kell (nem ''agybadugós''), akkor is felejtős az mx50, most írtuk le mi éri meg az árát és az mx400/500 szériából is van fehér változat, ha mindenképpen fehér kellene...
-
HXY
addikt
az iPod füles megér 10k-t? vagy inkább az mx 50 legyen?
-
ponti_ak
addikt
Egy mx550-est vettem 1,5 hónapja 4100-ért a redtowerben (azóta is annyi az ára).
Elégedett vagyok a hangjával. Y-kábeles (szimmetrikus), hangerőszabis, és vezeték-feltekerő is jár hozzá. Kisebb a feje, mint az 500-asé, ezért picit talán jobban is illeszkedik a fülbe.
Szerintem jó. -
HXY
addikt
Hellosztok!
Erről mi a véleményetek? Sennheiser MX 50
Vagy tudtok vmi mást ajánlani 3-4k környékén? (nem agybadugosat) -
bwoay
nagyúr
melyiket? Plugnál van valami Spock módszer,
mert a szivacs miatt nem olyan eccerű.
felhúzod a fülkagyló felső részét, vagy valami ilyesmi,
mintha tünde vagy dr Spock lennél, ez állítólag segít.
cx-nél meg erősen benyomod a füledbe, ennyi.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Reno7
senior tag
Így az írások alapján meggyőzött ez az agybadugós cucc...csak azt eltudná mondani valaki hogy hogy kell/kéne a fülbe rakni?
[Szerkesztve]My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Proxmox VE
- Synology NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Nők, nőügyek (18+)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7250 alkatrésznek vagy javításra
- Apple Macbook Pro 14" M1 Pro (A2442) 16GB/512GB, 2026.03-ig GARANCIA, ÚJSZERŰ!
- Eladó ASUS STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 5700, 2x16GB Teamgroup 2400mhz, 530W TT táp
- MacBook Pro Retina 15" 2015. i7 2.5 Ghz, 16 Gb RAM, 500 Gb SSD, AMD Radeon R9 M370X 4 Gb, magyar.b.
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE új BONTATLAN 2év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest