Hirdetés
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
ntomka #15133 üzenetére
Azt írtad, az egésszel nem értesz egyet, nem azt, hogy az XR-hez kapcsolódóan a véleményemmel, ami azért különbség. Ezért is bátorkodtam leírni, de pont azért igyekeztem a szmájlikkal kompenzálni, nehogy félreértés legyen.
"Szerintem ha nem tudsz teljesen odafigyelni, akkor is észreveszed a különbséget. Főleg miután hozzászokott a füled a hangzásához igencsak tud hiányozni"
Utcán, buszon annyi minden behallatszik (járás közbe még a lépteim zaja is (csontvezetés)), hogy a finomabb részletek úgyis elvesznek. Viszont az idegesítő, hogy a kapucnim súrlódik a végéhez, mert egy centire kilóg a fülemből, és hogyha egy nagyon picit is elmozdul, megváltozik a hangképe teljesen. Futásról ne is beszéljünk, mert akkor tuti kiszédül a fülemből. A csöve pedig az én fülemhez viszonyítva nagyon széles, emiatt mélyre nem igazán tudom dugni, mert feszít.
"Az XR sehol nem emel ki, a magasakban főleg nem (szerény véleményem szerint még ott kevés is),"
Ezzel a véleményeddel erős kisebbségben vagy. Az én ízlésemez képest már sokszor sok a magas, és a sziszegés (férfi és női énekesknél az "sz"-eknél érzékelhető főleg, de ez erősen számfüggő, de most hirtelen a Transatlantic, Rush, a DT, a A7X-nél is több számnál erősen jelen van) engem tényleg idegesít hosszú távon. Instrumentálisoknál ez nincs jelen, az tény. És szintén engem a mély kiemelés kevésbé fáraszt, sőt, az átütő mély sokszor hiányzik olyankor, amikor erős a környezeti zaj (és ilyenkor a hangerő növelésével "relatív" tolódik a magas felé a hangkép számomra).
Nyilván ezek a dolgok ízlésfüggőek, és nyilván az ember hallásától és a füljárat anatómiájától is függ a dolog erősen. Lehet, hogy az én fülem egyszerűen érzékenyebb a magas hangokra, mint a tiéd. És nyilván ezért nincsen "legjobb" füles, mert ízlésfüggő, kinek milyen hangkép az, amit igazán szeret.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest