-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
Bushmann #14233 üzenetére
Igen, zajból csendre váltva tényleg több részlet hallatszik IEM-el is. Amúgy szerintem azért hallod sokaknál, mert sokan szivacs nélkül hallgatják, úgy szinte semmit sem szigetel, meg igen, hangosan is
Más. Kipróbáltam az utángyártott hybrideket is, minimálisan kevésbé kényelmes, mint az eredeti (kevésbé puha a külső rész), viszont tartásra legalább olyan jó. Most valahogy a hangja is tetszik, továbbra is szűkebbnek érzem a teret, de mintha élesebb hangja lenne, majd cserélgetem, már elég rutinosan rakom fel
Sajnos a Sennheisernek a tartása nem a legjobb, viszonylag sokat kell igazgatni. A Sony-knál semmi ilyen nincs.
szerk: Persze, mert az szigetel
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest