- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
randras_83 #40585 üzenetére
"Egyetértek, abszolút lehet egy jó kezdés a T1. Anno a feleségem a T1-vel esett bele a fotózással nulla tudás mellett. Hiába adtam a kezébe a Nikon D750-et egyszerűen nem tetszett neki, a T1 behúzta."
Na ezzel pontosan így voltam én is.
Anno amikor először szemezgettem, hogy kéne kamera, akkor a CaNikon vonal abból is főleg a D5x00 széria tetszett. Kicsit jobb, mint a full belépő és hát DSLR az a profi.
Nulla tudással ugye. De ahogy fogdostam bátyám aktuális Canon gépét, hát nekem ez a nagy böszme nem kell.
Amikor meg végre eljutottam oda, hogy nosza, vegyünk végre egyet és lépjünk tovább a mobilról, akkor sok utánaolvasás, meg Mr. Csizmás tippjei, Fuji kezdett igazán tetszeni.
Pont a környékemen meg is hirdettek egy X-T10-est a TT obival amit írtam.
Azóta is imádom.
Annyi, hogy az X-T20 az érintőképernyő és a jobb AF miatt vonzott, plusz akitől vettem az hirdette egy év múlva a 20-ast. Mondtam is neki, hogy a 30-ast már nem akarom megvenni, bár megkeresett vele.
madgieCsodálatosak, szerintem soha életemben nem fogok tudni így fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest