Új hozzászólás Aktív témák
-
fioglenu
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Mint a cím is mutatja, FTP servert szeretnék csinálni!
T-Online Adsl előfizetésünk van, az internetet egy vadiúj NETGEAR rp614ee router (freamvare upgarde megvolt) üzemelteti a hálót. Korábban egy öreg ZyXEL routerrel szintén nem sikerült... Az oprendszerem WINXP prof sp2, rajta Symantec NIS 2004. Amit eddig elértem:
-Elindítottam egy FTP servert (feltört titan FTP) --> 21 port
-A WIN tűzfala NIS-re való tekintettel állandóan ki van kapcsolva.
-A NIS-en közelről és távolról megnyitottam a 21. portot
-Ezek után az FTP server belső hálórol tökéletesen elérhető! (total commanderrel dolgozom)
Eddig voltak a sikerek...
-A dyndns.org-on létrehoztam egy domain-t: fioglenu.dyndns.org --> a router frissíti, jól működik...
-Beállítottam a routeren a port forwarding-ot a 21-es portra, az én IP címemmel
-A NETGEAR honlapja szerint semmi egyéb beállítás nem kell... (más leírások szerint sem)
-A totalcmd-vel megpróbálok kapcsolódni a fioglenu.dyndns.org-hoz, és a következő a jelenség:
> ----------
> Connect to: (2006.07.11 22:05:52)
> hostname=fioglenu.dyndns.org
> username=zsbanm
> startdir=
> fioglenu.dyndns.org=84.2.185.226
-majd néhány másodperc elteltével hibaüzenet: ''Kapcsolathívási hiba!''
-kipróbáltam még azt is , hogy a routeren beállítom, hogy a gépem DMZ server legyen (minden ismeretlen kérést az én IP címemre továbbít) és azt tapasztaltam, hogy 10 másodpercenként támadást riaszt a tűzfal, de az FTP kapcsolódási kisérlet alatt nem jelentkezett hiba!
Már minden beállítást többször átnéztem, de nem találok hibát! Ötletem sincs arra sem, hogy hol keressem! Kezdek elkeseredni!
UI: Kiváncsiságból VPN kapcsolattal is kisérleteztem (XP beépített), mindent beállítottam: Tűzfal Router portok (1723 500 51 50) stb. és uvyan az a jelenség! Belső hálórol minden megy, távolról semmi!
Kérem segítsen aki tud, elakadtam!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest