Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Bakkeeeeeer. Ez megabrutál volt. Megjött Walter alterego (WALTEREGO)
Batár jó sorozat! 
Ezzel a résszel most vége az évadnak gondolom. Azt nem tudni mikor lesz a folytatás? Vagy ne szakítják meg?
-
attisx
addikt
+1
Én is bírom az ilyen elvont, alternatív epizódokat (minden sorozatban). Bár azért szívesen megnézném egy Tim Burton rendezésében, esetleg Bryan Fuller forgatókönyvével is ezt az epizódot. Mindkettejük stílusára hajazott egy kicsit...

Amúgy ebből Brown Betty cuccosból valószínűleg a készítők is elszívhattak egy tekintélyes mennyiséget...

-
Gyufaaa
veterán
Lehet egy kicsit elvont vagyok, de nekem bejött.
Volt mondanivaló. -
zoli03
őstag
Szerintem a mostani volt a legrosszabb rész.
-
Gyufaaa
veterán
Hol van az új rész?
Hiányom van 
-
-
Apollyon
Korrektor
Walterego

Hát igen ez jó szarul sült el. De megint ez is ilyen tipikus amerikai filmes baromság. Ahogy Oliviának úgy Peter-nek is ugyanúgy el lehetett volna mesélni a sztorit.. itt meg hagyjál magamra, azt kimegy. Áááhh...
A következő rész már azért remélem izgibb lesz..
-
Gyufaaa
veterán
Cassone már elkészítette. Ez batár jó volt megint. Na vajon ki lehet a "titkár úr"? Jön a Walter alterego bosszúja?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Oliverda
félisten
A 19-hez felirat esetleg?
-
Tim82
félisten
S02E18 zseniálisra sikerült szerintem. Az előző két részben nekem túl sok volt a lelkizés, itt azonban nagyon-nagyon ütősre sikerült. Peter Weller amúgy szerintem nagyon jó színész, általában meglehetősen alulértékelve. (Valahogy olyan, mint Arnold Vosloo, aki általában egyoldalú rosszfiú-szerepeket kap, aztán a 24 S04-ben az egész évadot elviszi a hátán.)
-
Gyufaaa
veterán
No, már csak egy felirat kéne.

-
Gyufaaa
veterán
A Kövi rész lesz hétfőn? Vagy van valami csúszás megint?

-
Brutális eb
addikt
Jó rész volt vártam már.
Kicsi pörgés jöhetne már amúgy.Viszont a Stargate universe hiába próbált behozni egy idegens szálat befejeztem.Tömény unalom.
-
1010
őstag
Buhahaha szerintem jo resz volt.
Ravertek egy soft filtert a kamerara es jajj mar mien fiat lett mr bishop.
Azt hittem ennel tobb penz van deage effektre.Vegul is ezt mar mind tudtuk,de hogy peter miert fontos sztem csak kb a 4.evadban foglyuk megtudni,es addigra talan oliv is megtanulja hasznalni az arcizmait. -
Gyufaaa
veterán
Marha jó volt ez a rész.

-
attisx
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Na kérem, tegnap este átpörgettem a részeket. Igazából azt kell, hogy mondja, az első évad sokkal összefüggőbb volt, mint a második. A húsz epizódból négy volt, ami teljesen önálló töltelék rész.
1x01
...
1x03
1x04 (Observer szál)
1x05 (Olivia & John flashek)
...
1x07
1x08 (Olivia & John flashek)
1x09
1x10
1x11
...
1x13
1x14
1x15 (Observer szál)
...
1x17
1x18 (leginkább az utolsó néhány perc)
1x19
1x20 (évadzáró) -
Gyufaaa
veterán
Jahhj. Mindjárt itt az új rész.

-
Gyufaaa
veterán
Hmmmm. Lehetne már április 1.

-
Oliverda
félisten
Én még csak ma láttam a 15. részt. Nekem csak 1 hónapot kell várni a következőre.

Esetleg valaki nem tudná megmondani, hogy pontosan mely részek tartoznak a főszálhoz az első résztől kezdve? Nincs ez valahol felsorolva? Azokat letöltöm újra és meghagyom de a töltelék annyira nem fogott meg. Van benne 1-2 jó rész, de ritka.
-
attisx
addikt
Season 2, Episode 16: Peter
Original Air Date: 1 April 2010 /imdb/Ne má'?!!

-
Gyufaaa
veterán
Júúúj, de mekkora volt!! Egy Isten!

attisx: Ez a kulcsszavas dolog marha jó! Köszönet érte!
Hát jah. Már majd nem összejöttek. Legyurhatná már ez a Peter gyerek a csajszit. 
-
attisx
addikt
Nem volt egy rossz rész. Látszik, hogy szépen, lassan csak közeleg az évad vége...
(SP!!!)
Az epizód kulcsszava: REVEAL (= láthatóvá tesz, felfed, leleplez)
...
(#157) joshua7: Ejj... Pedig már majdnem összejöttek.

-
RexpecT
addikt
Hűűű ez a rész ütött rendesen!

-
Snowy_owl
őstag
Ez a rész most ütött. Megint beindult a fantáziám. Várom a következő részt.

-
joshua7
veterán
Jó rész volt, főleg a vége.

-
Gyufaaa
veterán
Húúú, de várom már a feliratot. Remélem ez valami izgalasabb rész lesz.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Jófajta sorozat.

-
CsiguszMaxim
senior tag
Na kb egy hete kértem ajánlást, hogy mit is nézzek és a sok ajánlás közt erre akadt a választásom. Nem bántam meg. Még 6 rész és én is egy hetet várok majd a következőre.
-
Gyufaaa
veterán
Érdekes rész volt.

-
Gyufaaa
veterán
Jahhj. Nemsokára már meg is lesz felirat. Már rajta van a témán a doki.
-
Gyufaaa
veterán
De kígyó. Mikor lesz vajon felirat?
Öl a kíváncsiság mi lesz ebben a részben. Lehet meg kéne tanulnom perfekt angolul?

-
ladybug
őstag
Ez a két legutóbbi rész valahogy nem volt olyan hátborzongató, mint az előzőek. Vagy csak nekem tűnik úgy?
-
Gyufaaa
veterán
Nem volt rossz ez a rész sem. Azt valaki már tudja mi lehet a jelentése azoknak a jeleknek (alma, béka stb..) amit a jelenetek között mutogatnak?

-
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Áhh! Köszi!

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
720p-hez: [link]
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ha nem lógna folyton a twitteren, lehet gyorsabban haladna...

-
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nosza. Kijött a valós 12?
Csak a 11 nem stimm még mindíg. 
-
Motion_Blur
félisten
12. részhez felirat plz!

mod: cassone már 40%-os [link]
-
Gyufaaa
veterán
Hát ez tényleg elég érdekes, hogy mit keres itt ez a rész.
Bár nem volt rossz szerintem. ikor Olivia áll a templom előtt és elmegy mögötte az egyik kopasz szemfüles azon besz@rtam
Utánna meg megjelent benne a rendőr, azt nem vágtam elsőre. De nem volt rossz, csak valóban nem ide kellett volna tenni. 
-
Oliverda
félisten
Tényleg elég gyengus rész volt. Amúgy én is csak a főszál és az öreg miatt nézem leginkább. A töltelék részek elég gyengék sajnos.
1010: Mi ez a kanadai idő? Duchovny-nak nem tetszett a kanadai időjárás és ezért nem forgattak ott?

-
1010
őstag
Akkor meg kene nezni
illik megnezni az osszes reszt
Foleg mikor mar usa ban forgattak ott mar vannak durva reszek mert a kanadai ido nem tetszett egy bizonyos szinesznek
aki most egy masik sorozatban szinten foszereplo.
Akkor meg ugy volt hogy meg 10evig lesz xaktak
es mar kezdtek valtoztatni a koncepciot.De a nezok azok a szemetek,nem neztek tovabb.
Most a fringe ben is adja ugyanazt a format a rendezo mint mar irtam. -
attisx
addikt
Magyar felirat by Cassone (Még jó, hogy tegnap mégse fogtam hozzá fordítani, így már nem is fogok...)
@1010: Azért azt tartsuk szem előtt, hogy ezt a részt már több, mint egy évvel ezelőtt leforgatták, időrendben valahol az első évad fináléja előtt játszódik, csak valamiért anno nem adták le. Mondjuk én a helyükben hagytam volna a fenébe, max megfért volna a S01 DVD-n. Túl sokat nem vesztettünk volna vele, ha nem látjuk. De így, hogy benyomták a második szezon kellős középébe elég hülyén mutat.
Egyébként az X Aktákkal én speciel elég könnyen vagyok, az első két évadatot, ha láttam, azt is csak hellyel-közzel...
-
1010
őstag
Ez a mostani annyira kiszamithato volt.A rendezo,producer vagy kicsoda mar nevetseges.Ugy elvennem tole ezt az egeszet.Az x akatak midnen 2 resze igy ert veget ahogy ez a resz.Aki nem nezte az x et azt lehet nem zavarja annyira.
-
attisx
addikt
-
attisx
addikt
Kicsit utána olvastam a dolgoknak, és kiderült, hogy ez a mostani rész (s02e11) valójában nem is a második évad része, hanem egy "elveszett" első évados epizód. Ezért nem a szokásos időben adták le. Szóval majd ne lepődjetek meg egy bizonyos ismerős arcot látván...
-
attisx
addikt
Érdekes, az IMDb szerint jövőhéten két új rész lesz:
S02E11: Unearthed, 2010 január 11. (hétfő)
S02E12: Edina City Limits, 2010 január 14. (csütörtök)
-
attisx
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Ne is mond. Én is felkelek hajnalok hajnalán, hogy időben leérjen, és sehol semmi. Pedig épp most kezdett beindulni a történet.
Érdekes a Fox műsor stratégiája, legalábbis a Fringet eléggé darabosan adják. Az s02e05 után kapásból két hét szünet, a 8. rész után újabb két csütörtökön nem volt, most a 10. után pedig négy hét esik ki (mondjuk szezon félidőnél ez szokványos)...

-
Oliverda
félisten
Most látom hogy a következő rész "January 14".

-
attisx
addikt
Ahogy ígértem, itt a friss ropogós magyar felirat. Ezúttal készítettem külön 720p-hez időzített verziót is, remélem jó lesz.

-
attisx
addikt
Huh, ezt most találtam: [link] Érdekes...

Jah, egyébként készül a fordítás, estére talán végzek is vele, majd linkelem.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
bár még nem próbáltam
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Péntek délután hozzáfogtam fordítani, de valahogy nem voltam olyan hangulatban, és azóta sem szált meg az ihlet... Szóval nincs semmilyen feliratom, sorry...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Batár jó sorozat!
Hiányom van

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)