- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- 3D nyomtatás
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
Lejárt a szerkesztési idő, és csak,h enyém legyen a 600.hsz.: bocs, tudom rosszul írtam a SPOILER-t
És azt is javítanám,h már a 2. résztől ott vannak a betűk.(4.évad) Lehet, az elsőnél is volt, csak "rossz" felirattal néztem, mert ott még nem rakta ki a képek alá. -
TGaben
tag
Sziasztok!
Nem olvastam bele nagyon a topikba, nehogy spoiler legyen, és aki még nem tart a 4.évad 4. részénél, az ne is olvassa tovább, mert lehet,h ez is spolierJegyzeteli valaki a betűket?
a 4.évad 3- részéltől a képek alatt (tudjátok: lepke, csikóhal, alma,stb), betűk is megjelennek. végig kéne nézni újra ezeket a részeket,h le-jegyzeteljem őket, de inkább a következő részeket nézem.
Valaki felírta esetleg már a betűket? Eddig mi jött ki? -
Gyufaaa
veterán
Ismét egy érdekes rész volt.

-
doc
nagyúr
van uj resz?

na megyek a kolcsonzobe
-
Gyufaaa
veterán
Nosza. Ez is kóser volt. Walter meglepődik mikre képes.

-
Gyufaaa
veterán
Jó volt ez a rész is. Végre...

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Oliverda
üzenetére
A kép amit beszúrtam csak azt szemlélteti hogy a sárga ahol vagyunk az egy más hely mint a piros és a kék.. Az observer története meg valszeg az, hogy amikor megállt a sárga Walter (akinek látomásai/illúziói voltak Peterről) háza előtt akkor volt nála egy kütyü amit nem aktivált mégsem, hanem elrakta és lelépett. Valszeg az Observer vezetőség próbálta likvidálni őt mert nem törölte ki Petert teljesen és vissza tudta hozni Walter és Olivia. Csak épp egy másik páros dimenzióba.. De én sem vagyok benne biztos 100% csak próbálok logikusan következtetni, hogy kb ez lehet

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Oliverda
üzenetére
Az a piros világi Broyles, aki több részbe vágva került át a kék (vagyis a mi) világunkba.
Most sárga világot látunk, meg alternatív sárga világot aminek most nincs külön színe. Igen, ez egy másik hely, még korábban ezt is beszéltük Doc kollégával.
De Peter is egész végig ezt mondja hogy szeretne hazajutni az ő világába.. Ami a kék és a piros... Mert most a sárgában vagyunk, aminek a normál világában a Walter egy köcsög, az alternatívban, ahol ő a védelmi miniszter meg jófej..
Nem tűnt fel senkinek hogy mindkét sárga világi Peter meghalt? Mert ebben a dimenzióban létezett, mondták is hogy Walter elrabolta Walternatívtól, de nem tudta megmenteni, meghalt mindkettő, viszont a "mi" Peterünket a kék és pirosból törölték ki. Nah remélem érthető...
-
Apollyon
Korrektor
SPOILER
az a csóka még az első vagy második évadból volt, aki el akarta kapni Olive-t és a másik oldalra nyitogatott kapukat, továbbá ő is egy hibrid, amiből következik hogy a "sárga világi" alter Broyles is hibrid. Tehát sárgavilági Walternatív nem gonosz, tényleg csak a kékvilági (aki piros világi) fiában bízhat. Remélem érthetőek ezek a színek

-
Воланд
titán
spoilert kernek:
ki volt az a csoka a vegen (aki Broyles-al telefonalt)? nem emlekszem ra.

-
Apollyon
Korrektor
Királyság volt az "újévi" rész, X-akták szerű sztori nem volt, viszont ahogyan az eleje WTF, úgy a vége sokszorosan az

-
Motion_Blur
félisten
újabb 7 rész-t fognak leadni megszakítás nélkül

-
Apollyon
Korrektor
Már csak pár nap...
BTW:
Fringe dimenziók:
-
doc
nagyúr
válasz
Apollyon
üzenetére
kb annyi hogy 'majd meglatjuk'
amugy nem hiszem hogy hiba lenne, ennel sokkal meredekebb helyzetekbol is kijottek mar
meg eleg konnyen meg lehet magyarazni, pl. hogy a masik vilagbeli, hozzajuk nagyon hasonlo enuktol valami 'athallas' miatt voltak latomasaik (mindkettejuknek nagyon fontos volt Peter), stb. -
-
Motion_Blur
félisten
kedvcsináló a kövi évadhoz: [link]
-
Apollyon
Korrektor
S04E07
Kissé X-akták szerű rész volt, erre az évre jó befejezésnek :)
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Motion_Blur
üzenetére
SPOILER S04E06
Van egy pár dolog ami nekem most nem világos. Azt mondta Peter nem abba a világba való. Az Observerek azt mondták a 3. évad utolsó részében hogy Peter sohasem létezett. Viszont Walter ebben a világban is elrabolta az ifjú Peter-t, csak épp belefulladt a tóba – mert ugye az Observer nem húzta ki. Tehát akkor mégis létezett ebben a világban, de ha nem ebbe való, hanem abba amelyikben létezett és kitörölték > tehát ott már nem létezik, akkor ebben a világban miért álmodott Olivia és vizionált Walter ha mégsem ide való? Abban a világban kellett volna vizionálniuk, ahol kitörölték Petert, csak nem teljesen mert az Observer nem fejezte be a munkát a kütyüjével. Itt valamit nagyon elszúrtak az írók, vagy valami csattanó lesz.
-
Motion_Blur
félisten
végre egy frankó rész volt!

-
Gyufaaa
veterán
Hát... Ez tényleg langyos víz volt...

-
Apollyon
Korrektor
Hát elég rideg volt hogy Peter USB-vel kötött össze két számítógépet

-
darál0w
Jómunkásember
kint a felirat.

-
lorcsi
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
köszi

akkor majd holnap
-
lorcsi
veterán
van már magyar az 5.-hez ?
-
Gyufaaa
veterán
Nah. Már ebből is el vok maradva...

-
Apollyon
Korrektor
Majdnem 2GB az új HD rész, de sajna csak 42 perc..

Jó lett volna ha bepótolják az elmaradt két részt....... -
Hali!
Valaki osszefoglalna nekem a 2. evad utolso ket reszet ha szepen megkerem? Lehet en zakkantam meg, de eleg zavaros, igaz vagy 5 reszletben neztem meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
darál0w Te is ezt gyurod oreg?

-
darál0w
Jómunkásember
halo

most értem be magam. 3. évad megvolt multhéten, ma pedig 4 rész a 4. évadbol.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lorcsi
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kezem belelóg a bilibe, de álom jó lenne ha a 4x05 és a 4x06 egybe lenne
-
C4mp3r
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szakadjanak meg
-
Gyufaaa
veterán

-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hol van ilyenkor Chuck Norris...

-
lorcsi
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
basszus

pedig már nagyon vártam
-
Motion_Blur
félisten
Cassone
"Szomorú hír skacok: Elmarad az eheti FRINGE, köszönhetően a szerencsétlen Texas Rangers Baseball-csapatnak, akiknek egy 7., döntő meccset kell játszaniuk a Világkupán, és ugye a FOX közvetíti...
Így 4x05 November 5-én, azaz jövő hét szombaton. :S" -
x_o_n
veterán
vagy már nem tudom...

-
x_o_n
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tuti nem tegnap az 100%
-
Apollyon
Korrektor
A másik Oliviának nem áll olyan jól a barna haj, és szerintem ő egy troll. Nem szimpi.
De végre valóban egy tuti rész volt

Valaki amúgy meg tudná mondani hogy hol találom a FRINGE jel gyűjteményeket? A virág, félbevágott alma stb. Nem csak az ABC-je kéne, hanem a részekben található szavak.
-
x_o_n
veterán
p.bay, ahh de fake

-
x_o_n
veterán
ohh már van 5.ik rész.
-
Gyufaaa
veterán
Nah. Ez már tényleg zsirosdeszka volt! Jó lesz ez!

-
kovsol
titán
most néztem meg a 4. részt és úgy néz ki helyre áll a sorozat végre
amúgy Olivia ezzel a rózsaszínes rúzzsal igen csak tetszik, az az egy gond vele, hogy sose mosolyog, mindig olyan savanyú pofát vág
pl ilyen mosoly jól áll neki [link] -
doc
nagyúr
a jelenlegi evad pont olyan f*s mint az elso evad eleje volt, borzalmasan elcsesztek ezt a jo kis sorozatot

-
Apollyon
Korrektor
Bár Fringeben nem kémhajók vannak, de akkor is ez jutott eszembe amikor megláttam

-
Gyufaaa
veterán
Megint egy rész, amivel rést tömögetnek. Talán elkezdődik valami, hogy rájöttek, Peter-t meg kell keresni...

-
Gyufaaa
veterán
Hát én nem tudom, hogy mi fog ebből kikerekedni, de kezd érdekesen sz@r lenni az tuti...

-
Воланд
titán
spoiler
Azért ez sem rossz, egy egész évadot felépíteni arra, hogy mi a gép, mit csinál Peterrel, plusz Walter személyiségét fejleszteni, hogy el tudja engedni Petert, aztán a legvégén "kinyírják" Petert. Amit elég nehéz megmagyarázni, az az, hogy tulajdonképpen minden miatta történt, hiszen őérte megy Walter át. Walternativ ugye meg a gyerek Olíviával találkozik, akkor jön rá, hogy van egy párhuzamos univerzum és ott van Peter. Viszont a kérdés az, hogy Peter nélkül is kísérletezett Walter gyerekekkel?
A következő éved első két része meg arról szól, hogy kinek mekkora űr van az életében, merthogy biztos hiányzik nekik valaki....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 GPS midnight aluminium használt eladó
- Gamer Gép - MSI B760M, Intel I9 14900K, 24GB DDR5, RX 6900 XT 16GB, 2 TB M.2 SSD, 750W
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És azt is javítanám,h már a 2. résztől ott vannak a betűk.(4.évad) Lehet, az elsőnél is volt, csak "rossz" felirattal néztem, mert ott még nem rakta ki a képek alá.
a 4.évad 3- részéltől a képek alatt (tudjátok: lepke, csikóhal, alma,stb), betűk is megjelennek. végig kéne nézni újra ezeket a részeket,h le-jegyzeteljem őket, de inkább a következő részeket nézem.
Valaki felírta esetleg már a betűket? Eddig mi jött ki?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem csoda, hogy nem emlekeztem se en, sem pedig az ocsem, hogy ki is az a csoka.