Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nah. Egész ígéretesnek tűnik. September is lesz ezek szerint. Csak kinek az oldalán? Jöhetne már.
-
Motion_Blur
félisten
-
hát, egynek elment
reméljük, a következő (és ugye az utolsó) évad egységesebb lesz ennél, és kevésbé következetlen -
Oliverda
félisten
válasz
basaharc502
üzenetére
A 4x19-et én sem tudtam mire vélni amikor megnéztem. Szerintem tök felesleges volt azt a részt beszúrni. Inkább egy kicsit más befejezés kellett volna az évad végére.
Nekem ez a 4. évad összességében nem nagyon jött be. Túl sok volt az erőltetett fordulat. Azért megnézem az 5.-et is, ha már eddig az összes részt láttam.
-
basaharc502
aktív tag
Hát felemás érzéseim vannak ezzel a 4. évaddal...a befejező rész sem ütött akkorát, ráadásul már a 4*19 óta tudjuk, hogy mi lesz az 5. évadban, ezért, mivel a puskaport ott elsütötték az utolsó három részre igazából nem is maradt semmi...csak amire számítottunk...
Várom az 5. évadot...kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg a jövőben játszódó részeket, bár azért a 4*19-el rengeteg mindent elmondtak...talán túl sokat is így előre...
-
Apollyon
Korrektor
A 4. évadnak is vége.. Nem semmi, szerintem egy kicsit már néhol túlzásba estek ezzel a kortexifanos dologgal, de végülis nem baj. A vége meg persze megint olyan hogy durván várjuk a köv. évadot...
-
törölt tag
válasz
basaharc502
üzenetére
4x19 volt a jővőbeli rész

Biztosan van jelentősége, ha már betették.
Sorozatjunkie-n sok elmélet van erről (is)
-
basaharc502
aktív tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Hát igen ez a legutóbbi rész ismét gyengusra sikeredett...
SPOILER:
Azért ez így elég gáz, hogy az eddigi főgonoszt csak így elintézik 2 antenna között egy kis árnyékboxal...azért ez tényeg gagyi...
Ugye most kiderült, hogy nem is Jones volt a főmufti, hanem Bell, tulajdonképpen ő talált ki mindent, viszont innentől meg kíváncsi vagyok, hogy Lenard Nimoy mennyit fog szerepeni...tudván, hogy a töke tele van a forgatásokkal...Egyébként cska nekem teljesen furcsa, hogy a jövőben játszódó rész (asszem 4/18) mi a tökömet keres itt? Nem is kapcsolódik a sztorihoz...ennek a résznek kb a 4. évad fináléjának kellett volna lennie...érzésem szerint ezzel próbálták menti a nézettéget...
-
mikromanus
veterán
4*21: egész kellemes volt... Már ha eltekintünk attól a néhány kifejezetten idegesítő és következetlen részlettől ami benne volt
SPOILER:
- Jones szereli fel a mozgólépcsőre az "adagolót". Még jó hogy a (két) világ aktuális legkeresettebb bűnözője, de simán beveti saját magát egy olyan helyen ami tuti agyonkamerázott. Gondolom kellett némi szakértelem, meg nem akarta másra bízni a kütyüt. Ez még tán belefér, bár fura
- Antennakilövős jelenet: egyedül mennek Peterék. Persze semmi erősítés. Jones meg hirtelen úgy érzi saját kezüleg akar gyilkolni. Persze közelharcban egy nála fiatalabb és erősebb ellenféllel szemben. Nem ám, hogy esetleg szimplán beleürítene egy tárnyi lőszert Peter hátába. Vagy rábízná az embereire a melót.
Ahogy illik ő is egyedül dolgozik. Eddig ő volt az agy, a vezető aki összehangolta az akciókat, de erre a részre valahogy elpárolgott az összes csicskása/beosztottja. Pedig tuti akadt volna köztük pár aki sikeresebben megoldotta volna a feladatokat. Valószínüleg most, hogy a két világ közti híd megszűnt hirtelen eltűnt minden beosztott... No iegn, sanszos
-
zoli03
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Rebecca Mader-re gondolsz szerintem, a No Ordinary Family-ben egész sokat lehetett látni.
-
-
Apollyon
Korrektor
Az a vörös hajú hölgyezet nem volt semmi, a british akcentusa valami ultraszexi volt
Remélem látjuk még, egyszerűen nem tudok betelni vele, már csomószor újranéztem a jelenteket amikben ő beszél 
-
zoli03
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
spoiler
Ezen én is nagyon csodálkoztam, azt hittem egy egy egész kommandó megy velük. Vagy ha nem is egyből, de legalább kis idővel utánuk. Meg szét se néztek, hogy ott el egy másik terepjáró, ahol semmi más nincs.
A másik: azt hittem az elején, hogy még Astrid se kíséri el Waltert, de legalább ő elment vele. Mindenhol hívják az erősítést, ennél a két fontos alkalomnál meg elfelejtik
? -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
spoiler
a citromos süti öngyógyító képessége is király volt

-
Motion_Blur
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
spoiler
Olívia árnyékbokszolása is odab*szott a végén

-
spoiler
4/21. rész
hogyne, olivia meg peter egyedül mennek antennákat tekergetni, walter meg egyedül astriddal.. kulcsfontosságú helyszínekre

ennél azért lehetne kevésbé gagyi is
remélem a következő évaddal odavágnak majd, és minden a helyére kerül, ilyenek nélkül, mint ez
-
Gyufaaa
veterán
Vajon a két világ kapcsolata ennyi is lett volna? A borostyánozódást remélem a kövi részben kifejtik, hogy miért is.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
szmatyi93
üzenetére
Szerintem pont ez körvonalazódik, hogy szép lassan részről részre lezárják a dolgokat.
Az utóbbi részek nagyon jók voltak. A 19. részt egyértelműen azért rakták be "in medias res"-ként, hogy lássuk van még puskapor ebben a történetben. A 20.rész pedig szintén jó volt, visszatértünk a jelenbe és megintcsak a történet szempontjából fontos rész volt.
Kíváncsi leszek, hogy zárják majd le a 4. évadot...ugye még pár rész és vége lesz. Az 5. évad esetében pedig már tudjuk, nagyjából miről lesz szó...bár sosem lehet tudni...az nem világos, hogy SPOILER David Robert Jones és a megfigyelők között van e valamilyen kapcsolat, vagy ez a kettő teljesen független egymástól...
-
M3oH
addikt
"A FOX meglepett bennünket így éjszakára, a rajongók megkönnyebülhetnek: a Fringe a kétes nézettségi eredmények ellenére jövőre is vissza fog térni egy legutolsó, ötödik évaddal. 13 rész, nem több, nem kevesebb, de legalább mindent lezárhatnak a készítők. És most hess aludni!"
Hallelujja! Igy korrekt.

-
ez most tényleg korrekt volt
ha tovább viszik ezt, van jövője a cuccnak -
M3oH
addikt
Jo resz volt. Ebben a szalban meg lenne lehetoseg.
-
törölt tag
Ez most a másik (alternatív) világban játszódott, ugye?
-
zoli03
őstag
Hát eléggé érdekes volt ez a rész, ilyenre semmiképp se számítottam volna. De hogy nem volt rossz, az biztos
. -
lorcsi
veterán
odabaszós lett ez a rész

-
Gyufaaa
veterán
válasz
Brutális eb
üzenetére
Érdekes volt. Hm. Úgy látszik már nagyon a vége felé jár...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Brutális eb
üzenetére
Van új? Nah.
-
Brutális eb
addikt
Ipari jó volt a heti rész.
-
törölt tag
Elvileg 13 részes lesz az ötödik évad, ahol elvarrnak minden szálat. Persze ez még nem hivatalos.
Egyébként 2 befejezést is forgattak, attól függően, lesz-e 5. évad vagy sem.
A 4x19 promo meg igencsak ütős
-
doc
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
en meg a blood & chrome-nak

jo a fringe (foleg a borzalmas elso evad utan), de ideje lenne szepen lezarni, mielott sajat maga groteszk parodiaja lesz... -
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jaja! Legyűrünk mindenkit.

-
mrhitoshi
veterán
Nem hittem volna, hogy van ilyen topik is.
Mikor először adták M.o-on, már akkor beleszerettem ebbe a sorozatban, nagyon jó!
A 3. évad végéig megvan a történet, de ott abba hagytam a nézést. Illetve az RTL-en sem adják már régóta.
Jön a kérdés: Ti hol szoktátok nézni ? Adják valamelyik magyar adón ezt a sorozatot egyáltalán ?
Érdekelne a 4. évad, mert borzasztó jó sorozat.
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én adtam egy szavazatnyi esélyt.

-
basaharc502
aktív tag
Hát megmondm őszintén, hogy szerintem ideje volna lezárni a sorozatot...nem nagyon lehet ezt húzni már tovább, az eslő 2 évadban ellőtték a legfőbb dolgokat, azóta meg érzésem szerint húzzák a sztorit mint a rétestésztát...persze nem mondom azt, hogy rossz, sőt pár hozzászólással feljebb írtam, hogy pl a legutóbbi rész nagyon is tetszett...
Spoiler: A szálak már nagyon David Robert Jones körül forognak, a két világ kibékült, már-már puszpajtáások, Olivia és Peter szerelmesek...szóval itt már nem sokat lehet hozzátenni a dolgokhoz, max annyit, hogy elvarrják a szálakat...Persze ha berendelnek egy 5. szériát, akkor lehet még itt bármi...
-
M3oH
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem gondolom, hogy ezen mulik, de am legyen.

-
Motion_Blur
félisten
Ha szeretnétek 5. évadot, szavazzatok: [link]
-
basaharc502
aktív tag
Hát most felpörögtek kissé az események..., ami nagyon jó, mert kellett már nagyon. Kérdés berendelik e az 5. évadot...Ha nem, akkor tuti, hogy mozgalmas részek állnak előttünk, ha igen, akkor megintcsak az az érzésem, hogy kerülgetni fogják a forró kását és majd a "következő évadban várhatjuk a történéseket" szöveggel reménykedhetünk az 5. szériában...
-
M3oH
addikt
válasz
basaharc502
üzenetére
Bezony. Ugy erzem, az irok megint elkaptak a fonalat. Utobbi par resz jol sikerult.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
Jah. Zsir volt! Ez egy jó szál lesz, ha folytatják és segít nekik a muksó a dolgokra fényt deríteni. Csak nehogy ez legyen a célja az ürgének...
-
törölt tag
Érdekesen oldották meg ezt a szerelmi szálat, de jó volt

-
Gyufaaa
veterán
Zsirosdeszka! Jön az új rész. Felirat is hamarosan lesz. Süti-süti

-
törölt tag
válasz
basaharc502
üzenetére
Valamiért elfogyott a szufla, nem igazán érzem azt, hogy összefüggőek lennének a részek. Minden évadban voltak hullámvölgyek, de ebben a negyedikben valahogy több mélypont is volt szerintem. Sokkal kevesebb az érdekesebb rész, a főszál se nagyon vezet sehova, sokkal többet ki lehetne hozni ebből a sztoriból.
Bár az utolsó 2 perc érdekes volt, talán még egy évadot rá is lehetne szánni, de attól még a fő problémákra és kérdésekre nem nagyon kapunk válaszokat.
De hogy ez az írók miatt van így, vagy csak rosszul rakják össze a részeket, nem tudom, de korántsem hozzák a korábbi részek színvonalát és annyi nyitott kérdés van... -
Gyufaaa
veterán
válasz
basaharc502
üzenetére
SP:
Nyakatekert csavarok és az eddig lejátszott szörnyes jelenet folytatása.... Újat nem tudtak mutatni, ezért egy részt átvariáltak kicsit és folytatták. Bár ebből a sül-ös dologból érdekes részek lehetnek. Volt a hajón pók is meg minden féle nyavaja. Ebből a röpködő sül-ből meg mozifilm is lehetne. Brutál jól megcsinálták. Zorall kinézete lett.

-
-
törölt tag
válasz
basaharc502
üzenetére
Félig-meddig meg is válaszoltad a kérdésed

SPOILER
2 világ van. Mivel Petert kitörölték, ezért a saját világában is másképpen történnek/tek a dolgok.
Mivel Olivia és Peter között nagyon erős kötődés van, ezért Peter visszatérésével Olivia kezdi visszanyerni az "eredeti" emlékeit. És elméletileg azért, mert valaki(k) "stikában" adagolták neki a kortaxifant, ami ugye felerősíti a képességeit és előhoznak dolgokat.
Mindenki jó helyen van az első számú világban, csak a törlés miatt másképpen zajlottak az események.
Vagyis a 3. évad fináléja előtti időkre most csak Peter és Olivia emlékszik a saját régi/eredeti, de más világukban
-
basaharc502
aktív tag
Na, hát mostmár énis kezdek belezavarodni a dolgokba...ez a 4*16 érdekes rész volt, ezzel most megintcsak megkavartak....
SPOILER
Elvileg a 4*15-ben kiderül, amit lehetett tudni/sejteni, hogy Peter a saját világában van, csak mindenki elfelejtette, hiszen félig meddig kitörölték....ez eddig ok. Akkor valaki magyarázza már el nekem mi volt ez a 16-os rész? Ezt az ügyet Peter világában már megoldották....akkor ez most mivolt? Mégsem Peter világában vagyunk? Kiderül, hogy egy 3. világ is létezik? vagy wtf???? és mi a t*köm történik Oliviával? Elvileg a régi emlékeit kellene, hogy visszakapja, ehelyett most ebben a részben nem is a saját e világi emlékeit kapja vissza.Egyszóval nekem ez a 4*16 valami nagy WTF....a befejezés is sz*r volt szerintem, mivel sehogysem illeszkedik a következő részekbe....
SPOLER OFF
Egyébként én is úgy gondolom, hogy a sorozatot 2 évadra tervezték eredetileg...az első két évad teljesen jól és logikusan van felépítve, és ha akarták volna a 2. évaddal le is lehetett volna zárni a történetet. A 3. évadtól érzem azt, hogy a készítők sem tudják pontosan mit akarnak...Itt a 4. évadnál meg egyértelmű, hogy a készítők 1-2 résznek a történetével vannak csak előre...ezért sem olyan logikus a felépítése mint az első két évadnak...A 4. évaddal elég vegyesek az érzéseim, voltak jobb/rosszabb részek, de az egyértelmű, hogy a kezdeti misztikus, x-aktákra hajazó nyomozós filingjét szinte teljesen elvesztette és átment egy félig szerelmi történet, félig párhuzamos világok és gonoszok csatájába...nem mondom, hogy ez rossz, de át kellene gondolni, hogy meddig érdemes húzni a dolgokat
-
Akkor legyen ellenvélemény is.. borzalmas volt.
Már régóta elég béna.. mintha csak 1-2 évadra tervezték volna az egészet, és meglepte volna a készítőket, hogy többet is berendeltek.
Jó ideje olyan érzésem van, hogy maguk sem tudják, merre, és hogyan alakítsák a sztorit, plusz teljesen átment a cucc love story-ba.
Kár érte most így, remélem magára talál még, mert vannak pillanatai. -
doc
nagyúr
jo'vo't

legalabb tortent vegre valami, kezdenek megoldodni a rejtelyek, csak igy tovabb
a nyaladzasnak meg mar ideje volt, remelem ezzel tovabb is lepnek
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem is. Korrekt volt.
-
Oliverda
félisten
Milyen a 15. rész? A címe alapján nem túl biztató...

-
-
lorcsi
veterán
heti rész elmaradt ?
-
Gyufaaa
veterán
Bejött ez a rész is! Nagyon ütős lett

-
zoli03
őstag
SPOILER
Már azt hittem sosem viszik tovább az Oliviás mellékszálat. Minden részben csak egy jelenet volt, vagy annyi se. Erre a mostaniban egy csomó minden kiderült végre.
-
-
Gyufaaa
veterán
SPOILER:
Ismételten egy korrekt rész volt! Alakul ez nagyon!

-
zoli03
őstag
SPOILER
Szerintem ugyanabban a síkban van, csak a többiek kezdenek emlékezni rá. Walter is egész máshogy áll Peterhez. Szerintem a mostani rész igen jó volt. Tetszik, hogy a főszálat lassan viszik tovább, legalább nem lesz hamar vége. De közben mindegyik rész érdekes marad.
-
Apollyon
Korrektor
SPOILER
Szerintem Peter maradt a helyén, elég nagy szopkó lenne ha egy csomót szenvednek Walterrel a gépen, aztán egyszer csak random hazakerül
Szerintem ahogy az elején is taglalva volt a téma a szeretkezős résszel, meg az epizód közepén is rájött hogy mást érzett a fejében, Olivia módosult át barátnővé 
-
Gyufaaa
veterán
SPOILER
Neh. Peter fiú megint "síkot" ugrott? Ezek szerint, most otthon van?

[ Módosította: doc ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Kicsit elütött a Fringe arculatától ez a beszólás
?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)