- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komolyan most lett vége a Fringe-nek?Most tartok az 5. évadnál

-
5. évad: 10/10
Nagyon tetszett, voltak áll leejtős részek, vicces részek, gondolkodtatós részek.Nem szoktam (és valószínűleg nem is fogok többet) sorozatokat végigkövetni, de ebbe valamiért belefogtam. Nem bántam meg, mert szórakoztató volt és beindította a fantáziámat. Az első két évad nézése alatt esténként sokkal többet álmodtam és reggelente emlékeztem is az álmaimra (még ha baromságok is voltak), ami egyébként nem fordul elő velem.
-
M3oH
addikt
-
emiki6
veterán
A szinkronban a másik univerzumban miért Àltudomány a Fringe divison?
Mit jelen am az áltudomány? -
5. évad 5-6. rész szerintem nagyon jó lett.
-
Mondanám hogy spoiler,de szerintem csak én tartok még a 3. évad elején.Érdekes

-
-
Tudatosan már magyar felirattal nézem,mert ezek a színészek profibbak mint akik szinkronizálják őket.Nem is tudom kinek az eredeti hangjával volt egyáltalán bajom.
Meg így ragad is rám valami angol.De volt olyan rész amihez nem volt magyar felirat,de kég angolul sem vészesen nehéz.Az első évad végére felgyorsultak az események.Tetszett

-
Igen, régen ott adták, mostanában pedig a Coolon megy. Egy-két hete lefutott a második évad, erre jó szokás szerint elkezdték az egészet elölről, az első évadtól. A harmadik évadhoz úgy tudom már nem készült szinkron. Eredeti hanggal nagyon jó, így nem csalódik a néző egy-egy szinkronszínész váltásnál.
Peter magyar hangját szerintem kifejezetten nem jól választották meg. Mikor meghallom, mindig valamelyik általa szinkronizált rajzfilm jut eszembe.
Én most az 5. évad harmadik részénél tartok, kifejezetten kíváncsi vagyok erre az utoló évadra...
-
1 évaddal végeztem 4 nap alatt.Most jövök rá,hogy a tévében az rtl-en ment a 2. évad is,jó hogy elölről kezdtem el nézni,így nem maradt ki egy rész sem

-
Apollyon
Korrektor
-
Oliverda
félisten
Tűrhető volt a vége, és összességében az utolsó évad is jó volt. Elég lett volna kevesebb rész az előzőekbe is. A gyengébbeket kár volt erőltetni, mert szvsz azok húzták le az egészet.
Amúgy nálam John Noble vitte a hátán az egészet. Végig jól alakított, miatta volt érdemes nézni az egészet.

-
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem is az első két évad volt a nagyon jó, X-aktás szerű (volt egy easter egg is) részekkel.
Aztán 3. évadtól kezdve épül lefelé a sorozat, és valóban elég gyenge volt a befejezés. Kicsit több látványt vártam volna el, "Fringesebb" befejezést. De a sci-fik közül akkor is az egyik legjobb, főleg hogy még kis humor is volt benne.
"Because it's cool"

-
-
doc
nagyúr
SPOILER
en azt nem ertem, hogy ha szeptember beadta maganak azt a szert, akkor hogy vitte at Walter a sracot anelkul? nem arrol volt szo hogy az muszaj?
-
caleb
aktív tag
Végre vége

1-2 évad 5/5
3 évad közepes
4-5 gyenge -
Ez volt várható..
SPOILER
Nem emlékszem tisztán az egész sorozatra, de mégis úgy érzem, hogy ez az évad volt a leggyengébb, bár még mindig voltak pillanatai, Waltert kedveltem végig (bár a "gonosz" Waltert jobban), Olivia már csak ritkán idegesített, September emberi oldala pedig tök szimpatikus volt, behozhatták volna előbb is.
SPOILER VÉGEAzt azért meg kell hagyni, hogy érdekes sorozat volt, többször is megváltoztatták az egész koncepcióját, sajnos többnyire a rossz irányba és következetlenül, de végül is nézhető maradt.
Ha pontot kéne adnom, talán 6.5/10. -
lorcsi
veterán
nagyon összecsapták így a végét

-
Viszlát
addikt
Volt szerencsém már pár igazán tré fináléhoz, de ezé mindenképpen ott van a top 3-ban...

-
Kíváncsi leszek. Fura egy sorozat ez, de végül is megszoktam már.
-
Motion_Blur
félisten
Final promo: [link]
-
Oliverda
félisten
Mindkettőtök téved: Pénteken jön az utsó két rész.
-
emiki6
veterán
Akkor most végleg vége?
(mert egyben tölteném le) -
lorcsi
veterán
király volt ez a 11 rész

-
Oliverda
félisten
A szünetben tudom ajánlani a The Adjustment Bureau c. filmet. Akad némi párhuzam.
Szerintem érdemes megnézni. -
Oliverda
félisten
-
Apollyon
Korrektor
Ezt érdemes megnézni: [link] Most már csak egyszer lesz egy kéthetes szünet, azt leszámítva hetente új rész, és úgy tűnik az utolsó rész dupla lesz!
Jah és ezt november 30-án posztolták, csak elfelejtettem ide beszúrni:
-
Egy kérdésem lenne.Lemaradtam az első évadnál,amíg adták a tv-ben magyarul.Megéri leszedni és up to date lenni?

Anno sajna egy-két rész kimaradt,ha el akarom kezdeni kezdhetem a legelejéről. -
narancsnn
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
jajj de jó, hogy van ilyen topic

Mennyire várjuk a következő részt?

Egyébként szerintetek Peter mennyire fog becsavarodni, mert elég jó úton halad afelé...
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
SPOILER!
Figyelitek ahogyan Peter elkezdte ilyen robot módjára forgatni a fejét?
SPOILER -
-
Apollyon
Korrektor
A legújabb rész túlnyomórészt passzív eseményekkel telt, de

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azokat nem láttam

Mondjuk nekem sem Peter, sem Olivia nem szimpatikus, a lányuk cuki volt, de ennyi.
Kb. Walter miatt nézem az egészet, meg hogy kiderüljön, mi lesz végül a sorozattal
-
Motion_Blur
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem áll jól neki a faszagyerek szerep, legalábbis én még mindig nem tudtam megszokni hogy keménykedik.. Kegyetlen Játékok és Dawson's Creek után meg főleg

-
BalaNce87
addikt
Bazz neki is sápadt arca lesz és felveszi az öltönyt?

-
A mostani nem volt valami nagy eresztés, de kíváncsi leszek, mi lesz Peter-rel..

-
Apollyon
Korrektor
Az új rész S05E05 már kicsit jobb volt mint az előző, de egyre reményvesztettebb és kilátástalanabb a végkimenetel. Egészen a rész végéig amikor is...
Vazze Motion megelőztél
-
Motion_Blur
félisten
S05E05 SPOILER:
Peter=Szeptermber? - érdekes csavar lenne

-
Gyufaaa
veterán
Ez nem volt rossz. Walter meg a fánkja.

-
BalaNce87
addikt
A legutolsó részre csak egy kifejezés van: SO HARDCORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
-
Spoiler kérdés, csak azok olvassák, akik látták a ~3. évadot:
Hányadik évad végződik úgy, hogy a két különálló világ találkozik? A két bishop, meg az a két ügynök csaj.
Mert én itt hagytam abba a sorozat nézését

-
Apollyon
Korrektor
Ez úgyis csak fél évad lesz, másrészt meg januárig tuti elhúzzák, de minimum december végéig. Én pl a Californication-t ugyanígy várom, az is csak 12 rész \ évad, és az januárban kezdődik, és májusban vége. Aztán megint lehet várni januárig. Sajna ez a sorozatnézés ilyen.
Amúgy meg meg kell várni, amíg lefut a sorozat összes része, és egyben megnézni az összes évadot
És akkor nincs az hogy jajj, várni kell a következő részre. Én a House 7 évadját egyben néztem meg, mert nem volt más dolgom... (8. évad akkor még nem volt) Az pedig elég sok rész és idő is... 
-
Apollyon
Korrektor
Ezen a héten nem lesz új rész, mert baseballt közvetítenek a FOX-on.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nema'! meg se nézem...

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Viszont a legvégén az utolsó néhány mp-ben amikor elhajtanak az autóval tök jó volt az a lerombolt városkép a kék éggel meg felhőkkel, meg az a zeneszerűség is nagyon jó volt. Az ilyen konkrét Fringe zene vagy kivették valamiből? Mert érdekelne hogy mi az.
-
Motion_Blur
félisten
S05E03 elég eseménytelen és nyálas lett

-
Gyufaaa
veterán
Egy hét szünet van? Vagy mi a szösz?

-
Apollyon
Korrektor
Az a pislogó fej odatett.
-
Gyufaaa
veterán
Korrekt volt ez a rész is. Bár egy kicsit kez átmenni társasjátékba...
-
Gyufaaa
veterán
Zsirosdeszka volt a rész. Jó kis bevezető.
Végre elkezdődött. 
-
mrhitoshi
veterán
Szerintem is!

(#717) Iscariah: Nekem az tetszik a történetben, hogy nagyon okosan adagolták az egészet. Az első és második évadban fel sem merült volna bennem, hogy pont az Observerek lesznek a főellenségek. Még a 3. is kérdéses volt, hogy kik is ezek az "megfigyelők", de így viszont jól felépítették.
Bár az is lehet, hogy mikor kitalálták, közben változtattak a történeten, és akkor így puffant, de szerintem jó lett, legalább is eddig.
A fények valami zseniálisak.
-
Apollyon
Korrektor
Biza nekem ez az Observeres vonal nem igazán tetszik, túl korlátozott az egész – az ellenség hatalma miatt a szereplők is azok.
Sokkal jobban tetszettek az X-aktákra hajazó részek. (1. évad) -
akom
őstag
S05E01
SPOILER
A vége valami hatalmas! -
M3oH
addikt
Uj trailer, par uj jelenettel: [link]
-
lorcsi
veterán
Jól néztem, 26-án indul az új évad ?
-
mrhitoshi
veterán
Újabb trailer szerű valami.
Állat lesz.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ígéretes.

-
Motion_Blur
félisten
Újabb promo videó: [link]
-
mrhitoshi
veterán
Újabb trailer. Király lesz.

-
emiki6
veterán
ha már kijött az 5. évad vlahol, akkor valaki tudna írni nekem?
Bár még csak most kezdem a 4.-et.
Köszönöm
-
ladybug
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úristen, eddig sosem láttam szinkronosan a sorozatot.
-
M3oH
addikt
5.evad poszter:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- PowerColor RX 6600 XT 8GB Red Devil
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Egyébként a koncepciója elég jó volt a sorozatnak, szóval lehetne valami "utódja" vagy nem tudom minek hívják, mint pl a Battlestar: Galactica-nak volt a Caprica.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)