Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jé van ilyen topic?

Jó rész volt az utóbbi, remélem az Observer megvolt mindenkinek a kórházban.
Amúgy meg mivel Peter kikerült a képből megváltozott az idővonal, ezért nem lett feltehetőleg a másik világbeli Broyles áruló, így nem ölték meg. Lásd Lincoln esetét. Ő sem ismeri Oliviát ebben a világban.
-
Apollyon
Korrektor
Azonkívül Boliviának (a másik oldalon lévőnek) is eltűnt a gyereke aki Petertől van, pedig előző évadban egy egész részt áldoztak rá.
Továbbá a sztori is érdekes lehet hogy akkor hiába hozta át Walter a másik világból Petert, itt is meghalt. Vagy sosem létezett? Mert ha majd mégis visszajön az életbe egyszer, akkor mi lesz alter Broyles-szal, meg a már nem létező gyerekkel? FFFFUUUU -
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen. Amikor Peter megynitotta a géppel a kaput, akkor kitörlődött mindenkiből... Ez lett a következménye. De egy valamit nem értek. Hogyan támadt fel ismét a Broils bácsi a túloldalon?

-
Motion_Blur
félisten
S04E02 spoiler:
Lehet lemaradtam valamiről, de Peter-t miért felejtette el mindenki

Kihagytam egy részt ahol agymosás volt?
-
tDr1v3r
veterán
Nem volt valami jó ez a kezdés valamiért... meg ez az Observer-es szál is olyan izé volt, nagyon látszik az egészen, hogy kényszerből lett ilyen az egész.

-
Gyufaaa
veterán
Nem volt rossz. Bár az elején kicsit kusza volt...
Szerk.: Először, mikor az átlátszó emberke arcát megmutatták, azt hittem a Peter fiú az. De tévedtem.

-
Apollyon
Korrektor
Megvolt az új 4. évad, első rész! Nem hasított nagyot, de sztoriban abszolút előreléptünk. Lincoln-t alakító csávó nekem nem szimpatikus, olyan hülye feje van.. Anna Torv szokás szerint gyönyörűszép!

Obik meg úgy kavarják a kakit, mint boszorkány a főztjét!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jöjjön már jöjjön már 
-
lorcsi
veterán
ebből is a héten várható az első rész ?

-
Gyufaaa
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Zsirosdeszka. Akkor be kell vásárolnom csipszből. 
-
lorcsi
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére

már alig várom
-
Gyufaaa
veterán
Valaki tud pontos infót mikor kezdődik a 4.?

-
tDr1v3r
veterán
-
Cadal
őstag
Jó kis sorozat, most tartok a 3 évad 6. epizódjánál. (nem is mertem beleolvasni a topikba nagyon..
)
Jól tudom, hogy szeptemberben jön a 4. évad? -
attisx
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Bár doc már válaszolt. Azért leírom 55-szörre is

Az az epizód nem szerves része a 2. évadnak, csak egy bónusz. Amerikában a szokásostól eltérő időpontban adták le, csütörtök helyett hétfőn úgy, hogy csütörtökön is volt egy rész, a tényleges 2x11. A hivatalos DVD-n is csak az extrák között szerepel (a magyar kiadásban szinkron sincs hozzá). Egyszerűen az internetes szcéne hibásan sorolta be...
-
Woodslave
félisten
a második szezon felénél tartok és pár részen elaludtam, de egy dolgot nem értek. Francis ügynököt megöli a testrabló, majd a Francis alakú alakváltót megöli (?) Dunham, de két résszel később meg együtt nyomoznak mintha mi se történt volna... WTF

-
Psych0
őstag
Spoiler.
Most volt időm megnézni az utolsó pár részt. Na ez az évad is kritikán aluli lett. Én úgy tapasztaltam, hogy amelyik sorozatba belerakják az időhurkos ostobaságokat, azok mindig eltűnnek a süllyesztőben. Egyáltalán nem tetszett, hogy hangulatilag a Lostra kezdenek hajazni. Olivia remote managementtel lekapcsolja turmixgépet WTF?
Hoznák vissza az első évad feszültségét. Fejlesztenék Olivia telekinézisét, és pyrokinézisét és lenne belőle valami Interuniverse Heroine.
Ja és a cotrexiphan kísérleteket az első évad szerint azért kezdték el, hogy védekezzenek a vörös univerzumból küldött katonák ellen. Erre a 3. évadban, meg kiderül, hogy a cortexiphan kísérletek miatt tudta meg Walternate, hogy egyáltalán létezik kék univerzum. Most akkor mi?
Szóval nem vagyok megelégedve a sorozattal.

-
brownus
veterán
sorozatjunkie-ról: Seth Gabel (Lincoln) állandó szereplő lesz a Fringe 4. évadjában. Ez mit jelent?
én bírom a színészt, csak jót jelenthet:d
-
Gyufaaa
veterán
Makker. Kemény volt. Elejét nem találtam valami izginek, de belehúztak. Hát mi lesz "nyomoronc" Peter fiúval?
-
tDr1v3r
veterán
De sokan aggódtok Peter-ért, phejj.

Amúgy, végre kitisztult hogy kik azok a First People-k... szpöjör "mi", és a jövőben küldjük vissza majd a gépet. Újra és újra...
Már csak az érdekel hogy kik az Observer-ek. -
BalaNce87
addikt
"How could they? He never existed. He served his purpose..."

Atyaég, ez mekkora fordulat.
-
Snowy_owl
őstag
Hát én csak félig értem mi van most. Ennek ki kell tisztulnia.

Mikor lesz folytatás, azaz 4.évad?
-
attisx
addikt
Lehet, hogy csak Michael Giacchino zenéje miatt, de végig olyan hangulata volt az epizódnak, mint a Lostnak fénykorában. Áhh legyen már szeptember...

-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
spoiler 3x22
Nah most Peter eltűnt... A géppel kapcsolatban, Olivia is tudta "kezelni" a dolgot, róla is készült rajz... Tehát ebben az új felállásban nem biztos hogy szükség van Peterre a gép kezeléséhez. Vagy nem tom... Az observer-ek írják a jövőt, vagyis alakítják a sorsot, vagy ilyesmi.. Javítsatok ki

Más: A Fringe eredetileg az X-akták nyomdokain halad, paranormal dolgokban.. Tehát az is lehet, hogy bár van most párhuzamos univerzumosdi, lehet átmegy abba ami még az S01-ben sok volt, különálló sztorikkal is.
Aztán az is lehet, hogy Peter szerkezete instabil lett, és visszakerült a másik világba (mint ahogy ugye Olivia sem tudott teljesen ittmaradni, amikor haza akart szökni a túloldalról), az observerek meg kavarják itt nekünk a szart
Ha belegondolunk, a másik világban nem találkozhattunk obikkal.. (legalábbis én nem emlékszem) Meg még eszembejutott egy pár dolog... Vááá
Hja és Peter-től függetlenül, Walter amúgy is kísérletezett gyerekkorában Oliviával... Tehát Walter elhozta Petert a túloldalról, de ettől FÜGGETLENÜL amikor Olivia erős érzelmi válságba került, a tudta nélkül átment a másik világba... Tehát az univerzumok közötti utazgatás Oliviaval elvileg megy (ment volna) anélkül is, hogy Walter lyukat ütött volna a két univerzum közé, hogy áthozhassa Petert...
-
bAtt001
addikt
jééé van fringe topik is

spolier
na de most akkor peter hova tűnt már a végén, ha a két univerzumból egyesült az a szoba akkor ő elment egy harmadikba megváltani a világost ismét?
-
j0k3r!
őstag
spoiler 3x22
de ha ok egyutt fognak munkalkodni, akkor ki lesz az ellenfel? (esetleg egy n-edik parhuzamus univerzum?)
most nekem az se tiszta, hogy a teremben allo emberek egyatalan ismerik-e petert? (peter beszelt hozzajuk, aztan eltunt, de nem derult ki szerintem egyertelmuen se az igen, se a nem)igen, lesz min agyalni oszig : )
-
doc
nagyúr
spoiler 3x22
nyilvan valamifele paradoxon miatt vagy sosem szuletett meg, vagy meghalt a 'masik' oldalon is, ez megmagyarazna miert volt olyan fontos az a pillanat, mikor Walternate felfedezi a gyogyszert, hiszen egyszer szukseg volt P-re, de ha 'legkozelebb' megint elrontja, akkor meghal
de igy eleg erdekes csavar kerul a sztoriba, ha kiirjak Petert (marpedig nagyon ugy tunik), hiszen ra epult az egesz gepes sztori, vagy igy Olivia atveszi a szerepet?
persze ha nincs Peter, akkor Walter sem rabolja el, igy meg nem indul meg a haboru a ket vilag kozott, vagyis le is zarhato az egesz sztori - de mivel a 'dupla' alteregok ott allna egy helyisegben, nyilvan megsem
szoval van mit agyalni oszig

-
doc
nagyúr
huhh, ez a szezonzaro kicsit sulyos volt...
plz nezzetek meg minel elobb, aztan beszeljuk at alaposan, van mit

-
attisx
addikt
Igazad lehet, csak ennyire direkt, pofátlan reklámmal (premier planban az arcunkba nyomják a "Focus" logót) még nem találkoztam. Mondjuk eddig is voltak látványos autó telefon használatok (a White Collarban majd minden epizódban kivesézték a Ford Taurus egy-egy extra tartozékát), hatalmas Android logó a telefon kijelzőjén (Peter kaliberű figurák már csak ilyen wallpapert használnak
), meg persze az említett Appel laptopok, desktopnál viszont a Dell a nyerő. Na mindegy lényeg, hogy ez már nekem kicsit a ló másik oldala volt. 
-
doc
nagyúr
arrafele teljesen megszokott a markajelzesek mutogatasa, annak idejen a Jurassic Park merci terepjaroja meg feltunt, de ma mar ez a legkevesebb, a szamitogepek szinte mind Apple-k, az autok markaja is egyertelmuen latszik, foleg a presztizsmarkaknal
sot, ott meg azt is szabad, hogy a sajat termeked reklamjaban egy konkret masik, konkurrens termekhez hasonlitsd, ha nem allitasz valotlant -
attisx
addikt
SP 3x21
Ez a Sam Weiss szál elég lostosra sikerült. Először a nagy ködösítés, misztifikálás, vajon ki lehet ez, talán időutazó, vagy halhatatlan? Aztán nesztek, Sam Weiss egy egyszerű földi halandó, aki egy (feltehetően generációk óta) apáról-fiára szálló titkot őriz. Bammeg, tisztára, mint Richard Alpert. Na jó, itt legalább nem kellett évadokat várni a "válaszra".

Amúgy, nagyon várós az évadzáró, meg persze, hogy ezek után mit hoznak ki a 4. évadból...
Na meg a Ford Focus reklám az elején. Nem tudom oda kint milyen szabályok vonatkoznak a termékelhelyezésre, de nem lepődnék meg, ha ezért a helyi "ORTT" a FOX orrára koppintana...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
j0k3r!
őstag
spoiler 3x21
igazabol a weiss-es dologbol a te variaciodat is ki lehetett volna hozni siman, de ez biztos egyszerubb volt : )
-
doc
nagyúr
3x21
na mit mondtam hogy idoutazas?
bar weissel kicsit mellelottem, de ez reszletkerdes 
-
lorcsi
veterán
szojler
S03E20
ha nem állították volna össze a gépet peter-ék simán lehet hogy nem is működött volna fegyverként.
szerintetek ? -
doc
nagyúr
spoiler 3x20
jol emlekszem hogy konyvben peter arca is lenyegeben pontosan volt abrazolva? mert akkor szinte tuti hogy idoutazo kell legyen...
a folytatasbol annyi boritekolhato, hogy mindket Olivia jon 'hozzank', aztan majd jol elpusztul a masik vilag, mi meg nem. mondjuk az durva poen lenne, ha forditva tortenne
-
j0k3r!
őstag
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vagy lehet, hogy értették a poénokat.
Nekem is tetszett, de nagyon töltelék-szaga lett így most újragondolva.
De az hatalmas volt, amiket a Broyles beszélt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joshua7
veterán
Érdekes, h a junkie-n menyire istenítik ezt a részt, de nekem sem jött be egyáltalán. Broyles alakítása ütött, de ezt leszámítva pfff...
-
The DJ
addikt
Én úgy gondolom nem sikerült megegyezni a William Bell-t játszó színésszel vagy nem tudott elmenni a forgatásra, ugyanis akkor voltak ezek a rajzfilmszerű betétek, amikor ő szerepelt. Érdekes módon amikor csak Peter és Olivia voltak benn a házban, akkor visszaváltott IRL-be.
Egyébként voltak jobb részek is már ez való igaz, de a beszívott Broyles mindent vitt

-
lorcsi
veterán
S3E19
szpojlez
fú de gagyi rész volt...ez az álomban meg tudtaban mászkálás...mint a mátrixés incepció keverése vacak rajzban

eddigi leggyengébb rész volt -
Motion_Blur
félisten
De jó hogy benéztem, ki is ment a fejemből, irány a magra

-
Dictator^
veterán
Ismént kis visszaemlékezés.
Spoiler Alert , bár régi seasonból idézek.
Season 2-ben, Francis agent meghal, egy creature át is veszi "külsejét" , aztán rá pár résszel meghal az is, el is temették.
Hogy kerül a S2E11-be?
-
j0k3r!
őstag
+1
spoiler (3x19):
nekem ez a rajzolgatos resz egyatalan nem jott be, raadasul 'semmit' se haladtak elore a fo szallal (first people), de ahogy latom a kovetkezo reszben mar fognak: -
doc
nagyúr
hat ez eleg uncsi filler resz volt

spoiler 3x19
azert annak orulok hogy az idiota bell-es szalnak vege

-
Motion_Blur
félisten
-
Dictator^
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látod, pedig ott van, de a lényeg, hogy amikor kivette, én nem figyeltem, hogy ott tömör zárt rész van. Mert össze van hajtogatva valami ott a doboz azon részén, Mint valami kendő vagy ilyesmi. És pont egy ilyen hexagon alakban, aminek a közepe üres , és ott nyúlt be.
Igy már vili
-
Motion_Blur
félisten
Megnézem ezt a részt, mert én absz. nem emlékszem almába nyúlkálásba

-
rt06
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
ha jol emlekszem, nem az alma a lenyeg, hanem az, hogy egy szilard anyagon atnyul, es azon keresztul kivesz rajta keresztul valamit, mikozben mind a keze, mind az alma sertetlen marad (ezt mezei ember uvegajton keresztul is csak sulyos vagasi serulesek kisereteben tudja megtenni, itt meg ha jol emlekszem, acelrol van szo, amin keresztul, ha megprobalsz elmozditani egy almat, nem fog sikerulni, cserebe viszont kurvara megfajdul a kezed)
-
Dictator^
veterán
Spolier ALERT Season 1ből

Srácok kicsit visszarepitenélek titeket Season 1 Episode 8-hoz.Piros zöld fény mint valami hipnotizáció, a lényeg, hogy elrabolnak egy srácot, aki zongorázni tudott miután meghalt az édesanyja. A lényeg, hogy a zongoradarab megoldás oldja meg az egyenletet.
A végén a csávó egy almát rak egy gépbe, majd a gép elkezd hangot adni, a csávó belenyúl egy kesztyűvel és kiveszi az almát, majd: IT WORKED. Ez most mi, mi müködött? Mert ugyanaz az alma amit kivett, vagy ez még kiderül? Semmi extra nem történt.
-
Apollyon
Korrektor
Facebook-os képek a 3. évad utolsó részéről:
[link]Nincs spoiler!
-
BalaNce87
addikt
Spoiler
A másik lincolnt a mi oldalunkbelire értettem, tudod volt egy olyan rész 2. évad vége hogy összegyűjtötték az olyan embereket mint olivia, akiken anno walter és bell kisérletezett és velük átmentek a másik világba, nah de rájöttem hogy valamiért azthittem hogy ezek közül az egyik lincoln volt és az az ember meg meghal, de most megnéztem és nem az a csávó, akkor csak benéztem, összekeveredtek a dolgok. Amit leírtál azt eddig is tudtam én nem arra gondoltam, de előbb tisztáztam magam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Elemlámpa, zseblámpa
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen monitort vegyek?
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk nyár van. Menni kell strandra "szemezgetni"

), meg persze az említett Appel laptopok, desktopnál viszont a Dell a nyerő. Na mindegy lényeg, hogy ez már nekem kicsit a ló másik oldala volt.
bar weissel kicsit mellelottem, de ez reszletkerdes

ez is