- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- 3D nyomtatás
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
milyen sz@r ez a mai rész

-
Oliverda
félisten
6 hét szünet?!? Vááááááá....

-
Apollyon
Korrektor
Hát azért nem hinném hogy Anna Torv szőke vagy akár barna verzióját is kirugdosnád az ágyadból ((:
Az elmúlt két részről:
Egész jó volt, beleértve az utóbbit is, volt egy kis "Fringe történet" is, a vége meg hát... Reméljük nem az lesz amire gondolok.. De majd januárban kiderül... -
tag
Hat 1 bomba no sincs benne aki lehetne azt is csufitjak.
-
Psychonaut
veterán
Na, hogy erről a részről is mondjak valamit: az utolsó két percen kívül elég lapos volt számomra, a vége viszont ismét kiváncsivá tett...várom a következőt.
-
Oliverda
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére

-
Psychonaut
veterán
Jó volt ez a rész, de gyorsan eltelt. Most alig fogom bírni a következőt kivárni.

-
doc
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
amikor az X-aktak indult, akkor az 'forradalmi' volt, nem nagyon volt mas hasonlo jellegu sorozat, amit a celkozonseg nezett volna. most mar elegge mas a helyzet, rengeteg sorozat fut, sokkal nehezebb versenyben maradni
ja es persze ne felejtsuk el, hogy a 'zamerikaiakhujek'

-
Psychonaut
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megalájk!

Nagyon király, már várom.
-
doc
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nagyon bejovos

az elejen a szoveg meg halali
-
attisx
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hatalmas!!!

Nagyon remélem, hogy J.J.-ék nem adják fel, és egy brutális második félévet raknak le az asztalra. A fox-nak meg nyasgem, ha elkaszálják...

Nekem is kb. ez az egyetlen sorozat, amit "realtime" nézek...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azta ez mekkora tuti lesz!

Amúgy nem úgy volt, hogy az egyik világ (oldal/dimenzió) mindenképpen elpusztul?
-
Motion_Blur
félisten
-
doc
nagyúr
most meg engem allsz neki sertegetni? ez valami groteszk hobbi nalad?
de akkor gondolom a sorozatot szerinted a forgatas elejen bevandorlo kulfoldiek talaltak ki, es keszitik azota is, es termeszetesen csak a vilag USA-n kivuli resze el olyan szellemi szinten, hogy a rendkivul bonyolult alapfelallast kepes legyen felfogni
-
tag
aha aha aha
Hat majd meglatjuk,en ugyis kb mindig szombaton neztem meg.
Ott meg lehet nezni a csatorna net oldalan is.Amugy nem tom mi a gond a frigne el.sztem ezt mar nem ertik a parasztok hogy oliva egy masik univerzuban van.Sok nekik nem ertik-nem nezik.Amcsik
Erettsegivel valaki millardos lesz ennyi.... mas vilag. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Áhhh ezt nem lehetne értelmesen befejezni néhány rész alatt.
Ez az egyetlen sorozat amit nézek és jó lenne ha még legalább 1 évadot megérne. -
csibor
addikt
[link] Kár lenne érte.Nekem a 3. évad tetszik a legjobban.
-
Psychonaut
veterán
Uhh, ez a rész eléggé magasra tette a mércét ismét, alig bírom kivárni a következő epizódot.
Peternél befigyelt az Android a végén.
-
Gyufaaa
veterán
Nekem bejött ez a rész. Kezd végre izgalmas lenni a sztori.
-
kenwood3
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Én csak az rtl-est nézem/tem de az is eltűnt(nem tom mért ) de amúgy jó sorozat !
Már annyit nézek feliratosan , hogy nincs kedvem ezt is lefele szedni állandóan ! -
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
az tegnap volt, nem? hazafele megnezem a vonaton

-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Új oldal, és új epizód ma.
-
Apollyon
Korrektor
Jááj miért nincs Fringe ezen a héten sem?
Én is nézni akarom, egyetlen sorozat amit nézek.. Idáig
Mert most már van The Walking Dead, az is jó témát dolgoz fel.
Infót tud valaki mikor lesz majd új Fringe? (S03E05)
-
Psychonaut
veterán
August...hát ez kész ez a rész, 11/10...legjobb eddig.

-
Gyufaaa
veterán
Mi a rák ez az egy hét kiesés? Már csak két hetente tolják?
Nézni akarooooom!!!!

-
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
majd meglatod

-
brownus
veterán
állat volt a 3. rész!!
-
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
nem
-
Psychonaut
veterán
SPOILER - igaz nem sok embernek, de azért figyelmeztetek.
A 2. évad elején végleg kiírják Charliet a sorozatból? Mert ennél szerintem jobb véget érdemelt volna...
-
tag
SP
na kerem szepen ez a resz mennyire klises volt az mar fix
mint valami masodik evados resz.nem volt rossz,vegre szep volt anna is kelloen
nem tudom eddig miert kellet csunyitani -
Gyufaaa
veterán
Ez tényleg döfi volt. Végre kezd beindulni.

-
BalaNce87
addikt
Jó rész volt a 3, olyan A kocka film érzésem volt, de erre majd ti is rájöttök, hogy miért.

-
doc
nagyúr
a 2. resz kicsit gyengebb lett, kar hogy egyaltalan nem szerepelt az 'eredeti' Olivia
viszont megint kezdenek bonyolodni a szalak, birom ahogy manipulaljak a kulcsfigurakat
-
Gyufaaa
veterán
Elég érdekes az új évad. Nekem egy kicsit unalmas. Most a másik világnak a szemszögéből is új sztorikkal végig nézzük az egészet
Remélem a második rész már villant valami jobbat. 
-
aXXon
őstag
No, megválaszolom, mert mint látom fentebb volt róla szó, de akit frissen érint a probléma, lehet, hogy nem olvassa végig az összes hozzászólást :
a 2010.08.30-án az Rtl Klubbon sugárzott S02E11-es epizódban azért szerepel Charlie Francis ügynök, mert ez az epizód igazából nem a második évadhoz tartozik, hanem egy "elveszett" első évados rész, ami abból kimaradt. Az Államokban nem is a szokott időben vetítették, hogy lineárisan se illeszkedjen a tematikába.
-
aXXon
őstag
Hogy került a mai részbe Charlie Francis ügynök???

-
HAli!
Ti hogy nézitek a sorozatot,mert eddig én a tévében néztem,már amikor tudtam.Csak tuti kimaradt pár rész és fogalmam sincs melyek lehettek

Gondolkozom,hogy megnézem az utolsó részig a gépen,de talán jobb ha fokozatosan nézem.?
-
tag
Fringe 3.evad szeptember 23!
24 en mar lehet rola irni itt
[link] -
brownus
veterán
fringe buziknak kötelező: Fringe Glyph Translator
-
tag
nem sikerult tole megszabadulni mert az ucsso 2 reszben is bent van meg karcsi koma,szal nem tom mi lesz ezzel a formaval sztem meg az 5evedban is lesz szerepe
-
PazsitZ
addikt
S2 Spoiler!!!
Azt magyarázza már meg valaki, hogy a 11es részben Charlie Francis miért szerepel, mikor már az első, a másolata pedig a 4. részben meghal?
Most akkor semmi sorrendiség nincs a részek között?
Ez azért elég hanyag, zavaró kavarás szvsz. -
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
na az utobbi par honapban en is vegigzuztam. elotte ketszer mar nekifutottam, de mindketszer feladtam a 8-10. reszek kornyeken, iszonyu idegesito es gagyi volt, de az elso evad masodik felere egesz osszeszedtek magukat, a masodik evad meg kimondottan tetszett, nalam eddig 8/10, es siman mehet feljebb ha nem cseszik el
hal' istennek mar az oreg sem egy idegesito jar-jar fele disney-figura, kezd emberi format olteni a karakterviszont a vegen az olivia-cseret nem egeszen ertem, a megkotozott csajnak nem voros volt a haja? (ami amugy sokkal jobban all neki, mint a copfba fogott szoke, igazi dogos kis bige az oltonyos jegkocka helyett
) -
-
Gyufaaa
veterán
Van valakinek infőlya a kövi évadról?

-
Motion_Blur
félisten
magyar feliratot tud valaki?
-
tag
Na hat ennyi volt egy idore.
Oliva atfesttte a hajat,mert a masik oliva igy leakasztott egy faszit, hatha neki is sikerul.
A vege nagyon durva volt vissza kellet neznem,hogy mikor tortent a csere.
Akkor a harmadik eved errol fog szolni valoszinu vegig.Az irogepes faszit jol megkenhettek hogy van gyomra ezt elviselni.
-
Apollyon
Korrektor
Konkrétan az X-aktákon nőttem fel, láttam az összes részt, meg is van mind
Tudom hogy nem végig ufos a téma, de az alap fonal az volt. Mint ahogy itt is van alap sztori de nem az összes részben van benne.."Olivat nem karmolja senki..."
Lehet Te igen, de én nem a hősökért nézem a sorozatot hanem inkább a sztori miatt...
Nekem igazság szerint jobban tetszik ez, hogy nem a karakterek vannak jobban kiemelve hanem a történet. -
-
Apollyon
Korrektor
Az a különbség, hogy az X-akták egy afféle krimi volt minimális sci-fivel ami abban merült ki hogy földönkívüliek körül keringtek a dolgok. Az X-akták egy klasszikus már és szerintem nem akarják lenyomni mert nem sok értelme lenne, másrészt az is egy más mentalitású és témájú cselekményt dolgoz fel.
A Fringe meg lazább, és inkább tudományos szempontból közelíti a dolgot, meg van benne kis emberi történet is, nem úgy mint az X-aktákban ahol nem nagyon mutatták az érzelmeket meg a magánéletet. Továbbá a Fringe nem UFO-kra, hanem a földtől sokkal jobban elszállt és direktebb fantasztikus elemekre épül ellentétben "elődjével".
-
tag
Most neztem meg egy x aktak reszt es hozza kepest a fringe egy delutani matine,(nekem mindig is az volt), gagyi szineszek,CGI mindenek felett.
A zene a szineszek,az operator,es a penz ez tette azza az xakatak ami.
Probal a nyomaba erni vagy felvenni vele a versenyt de ez nem jon neki ossze,a mostni reszben is amikor az uccan neztek a latkepet azon majdnem besirtem mint valami 15eves delutani sorozat.Az xaktakban igazi helyszineken forgattak es szinte midnen reszben voltak normalis szineszek vengszereplonek.Ez a o-liva meg nem tud semmit ugyanugy nez midnen reszben.
A tortenetrol meg annyit,hogy ez a harang vilmos(bell) mar kezd onmaga parodiaja lenni.
Ugyanaz mint culombo felesege. -
Apollyon
Korrektor
"miért kellett ennyire "sietni"."
Szerintem jó volt ez így.. Kell azért a változatosság, néha jól jön egy kis tömény sztori a csepegtetés után. Meg tetszett hogy mivel most úgy alter világ volt, alter színű lett az intro is..

Meg valszeg az is benne van hogy évad vége felé járunk, és a köv után nem lesz egy fél évig semmi, valszeg jó nagy "csattanás" lesz majd a vége, hogy alig bírjam kivárni a köv. évadot, feltéve hogy lesz..

-
Apollyon
Korrektor
Nagyon überkomoly volt a legutóbbi rész

Viszont pár dolgot nem értek....
SPOILER
Walternative most akkor gonosz lenne? A végén ott volt hogy látta azt a papírt vagy mit amin a fia meghalni látszik.. meg elvitt valami cuccot is.. Az mi és mibe való (tudom abba a nagy kütyübe de az mi)? Meg ez a Bell is fura.. Nem ért oda időben... Ehh... Most akkor melyik oldalon áll? Egyáltalán hány Bell van? Mert mindig csak az evilági Bellről van szó, a másikról nem tudni mi lett ha volt egyáltalán...
-
Oliverda
félisten
Egy pár hete megjelent a season 1 OST akit érdekel.
-
Oliverda
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 GPS midnight aluminium használt eladó
- Gamer Gép - MSI B760M, Intel I9 14900K, 24GB DDR5, RX 6900 XT 16GB, 2 TB M.2 SSD, 750W
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Jó rész volt...
Remélem a második rész már villant valami jobbat.