Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
BalaNce87
üzenetére
SPOILER
Mint ahogy szinte mindenkimásból, Lincolnból is kettő van. A 17-es részben most láthattuk először (valsz. nem is utoljára) az "itteni" alteregót, míg a 18-asban az "odaátit". Egyébként ajánlott visszanézni a 3. évad elejét, mert abból kiderül, hogy az "ottani" Lincoln nem halt meg a második évad végén, csak durván összeégett, viszont a "túloldali" fejlett orvostudomány segítségével gyorsan felépül, direkt ki is hangsúlyozzák a készítők, hogy epizódról epizódra egyre jobb bőrben van.

-
BalaNce87
addikt
Erre valaki valami érthető magyarázatot?
-
attisx
addikt
IMDb-re kikerült az évad utolsó két részének a címe. Elég ütősek!!! Különösen a 3x22-é...

-
BalaNce87
addikt
Spoiler
Előző részre visszatérve most végül ki volt az a Lincoln, mert a 18-as részbe nem igazán az jön le hogy ő ment át esetleg a túloldalra, a mi világunk beli meg meghalt a 2. évad végén.
-
j0k3r!
őstag
erdekes, nekem is pont ilyen dolgok jutottak eszembe : )
3x19 promo (sajnos 3 hetet kell varni)
-
doc
nagyúr
válasz
Apollyon
üzenetére
szerintem Walternativ csunyabacsiva valasaban eros szerepet jatszott P elrablasa, szoval nem hinnem (bar az 'itteni' Walter P-enek elvesztese lehet hogy ugyanoda vezetett volna)
S03E18 spoiler
mi a francert kellett ennyire tulbonyolitani? esetleg W valamiert nem akarja hogy kitudodjon hogy van gyogymod? es miert nyulta le a vermintat? ha van benne valami amit el akar titkolni, akkor sokaig nem csinalhatja, elobb-utobb ugyis vesznek vert a kissractol...
eszembe jutott az a regi resz, ahol baromi gyorsan oregedtek az ujszulottek, ha ezt a technikat itt is bevetnek, akkor nehany napon belul lehet Walternek egy 'fel-Peterje' a gepehez

-
Apollyon
Korrektor
S03E18
Ez komoly volt! Enyhe SPOILERÉrdekelne, hogy ha a "mi" Walterünknek nem vágták volna ki az agyát, akkor se lenne-e olyan csúnya bácsi, mint Walternatív...
-
lorcsi
veterán
spoiler
a harmadik évad 8. részét néztem meg...
a 2 Oliviát akraja a walternativ kicserélni -ki is cseréli...
nekem nem tiszta hogy miért kísérletezik a másik világban lévőn, mikor az utazás látszólag csak anyni hogy a tenyerébe adnak valamit és Walter a kis fém pöcköt hangolja -
doc
nagyúr
ez a mostani megint eleg toltelekresz volt, ez a SPOILER Belly-Olivia meg mindig eleg gagyi huzas szerintem

-
brownus
veterán
válasz
IRON STORM
üzenetére
srácok, írjátok már ki azt, hogy KIBASZOTT SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszi...
-
doc
nagyúr
válasz
IRON STORM
üzenetére
detto

-
BalaNce87
addikt
válasz
IRON STORM
üzenetére
Köszi valahogy erről eltért a figyelmem azután hogy walter lebeszélte ezt a témát ninával.

Most így jobban belegondolva tényleg bell akcentusára hasonlít, nagyon jól csinálja a csaj.
Régen amúgy totál nem jött be nekem ez a csaj, egyik haverom mondta hogy jól néz ki, aztán így néztem sorozatot azt egyre jobban megtetszett a karaktere is meg úgy az egész, gut.
-
doc
nagyúr
válasz
IRON STORM
üzenetére
basszus, nem ertettem hogy mirol beszel, mikor meg kint sincs az uj resz, csak most esett le

igen, Bell 'lelke' szallt bele -
BalaNce87
addikt
Spoiler
Nah most ne bassz hogy megint a másik olivia van a "mi" világunkba, ez így mióta?

Ebbe az előzetesbe hogy kerül bele a másik világból az a zsaru? aki az eredeti világba meghalt...azt mondja visitor de úgy tűnik mintha az nem az a zsaru lenne. -
caleb
aktív tag
Húúú,ezt nem hiszem el, a vége odacsap rendesen

-
tDr1v3r
veterán
Vagy a Walter-féle módosított LSD-t...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon jó volt a rész, rég éreztem azt, hogy valaminek ennyire várjam a folytatását... hatalmas tisztelet a készítőknek, hogy így ilyenre összehozták a sorozatot.
A következő évad meg valszeg be lesz rendelve, Fox-nak gyk ez az egyetlen sorozata ami életképes pénteken... -
BMWFan
senior tag
-
attisx
addikt
A készítők megint túl sok Brown Betty-t szívtak.

-
j0k3r!
őstag
hat enis remelem mostmar, hogy felporog az evad vege...
3x17 promo -
j0k3r!
őstag
utolso 1 perc megint adta : )
-
attisx
addikt
Lost rajongóknak is van benne egy "kis" finomság...

-
lorcsi
veterán
fura egy évad volt ez a második...az eleje..aztána középén vagy 2-3 rész mai lógott a levegőben..aztána vége úgy begyorsult..hogy..

-
attisx
addikt
-
brownus
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
nagyon ötletes volt ennek a résznek ezt az introt adni

szuper volt ez a rész is
és újfent megbizonyosodtunk arról, hogy mindent a punci irányít, szó szerint
(#345) lorcsi, basszus már nem emlékszem pontosan, de az egy későbbre halasztott rész, igazából az évad elején akarták leadni!?
-
lorcsi
veterán
szpojler....
s02e11
ez az a rész amikor a kislány katonai kódokat mond a kóma után..
amikor a szövetségi irodába bent van danem ott van vele Charlie Francis ügynök is..aki korában meghaltwtf ?!?
-
Oliverda
félisten
-
doc
nagyúr
igen meglepo volt az uj resz :-o
az a focim meg, kesz
-
lorcsi
veterán
okés, persze folytatom, nagyon leköt és marha jó így egymás után falni a részeket

hamarosan elérem az aktuálisakat -
doc
nagyúr
mennyivel feljettebb? ha azt nezed hogy (a mai tudasunk alapjan) eltelt 13 millard ev, es mondjuk 13 evvel elottunk jarnak, akkor az tizmilliomod szazalek elteres

Bell meg kozel sem utazgat ide-oda
de nezd csak nyugodtan tovabb, a masodik evadban rendesen szo lesz a temarol

-
lorcsi
veterán
spoiler
elkezdtem nézni..az első évad megvan..a második 5 részénél járok
az oké hogy párhuzamos világok. de ha ezek párhuzamosak akkor egyszerre keletkezett a kettő, hogyan lehet hogy a másik mégis annyival fejlettebb?
Bell-en pedig nem látni a térutazás hatásait...többiek alig tudnak átjutni ő pedig onnan tud üzenetet küldeni és biztonságosan utazni..másnak viszont életveszélyes, wtf ?!? -
brownus
veterán
következő évadot berendelték már?
-
Gyufaaa
veterán
De jó volt ez a rész is. Végre kezd pörögni... A borostyánra itt is nemsoká sor kerül. Be kell dobni Pettre fijút a masinájába és borostyánnal meg kell lepni, így mehetne tovább a sorozatban a "világok harca"

-
tDr1v3r
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ilyenbe fog, de a
maitegnapi epizódba már látszott hogy a "mi" oldalunk is készül a károkra és háborúra... (Olive-Peter kapcsolata beindul, és a rések bezárása)
Btw jó volt a rész, 7/10 jár neki, jobb volt mint az utóbbi két rész... -
doc
nagyúr
nagyon allat
[link] -
doc
nagyúr
az az igazan elkeserito, hogy a FlashForwardokat, Fringe-eket elkaszaljak, a mindenfele idiota bigbranerek meg sokmillios nezettseggel mennek

-
attisx
addikt
[link] Áj-jáj... Gyülekeznek a felhők...

-
doc
nagyúr
pedig az elso kb. 10 resz (szerintem) eleg gyatra, aztan onnantol szerencsere beindul

SPOILER
minap epp panaszkodni akartam, hogy teljesen elfelejtettek a parhuzamos, 'masik oldali' szalat, na megkaptam
bar nem teljesen igy kepzeltem, de azert ez sem volt rossz. a masik Olivia meg mindig jobb csaj mint az innenso 
-
lorcsi
veterán
nagyon tetszik

ma kezdtem el...szuper már az S01E01 is
-
j0k3r!
őstag
eleg lightos resz volt, nem vagyok annyira elragadtatva.
spoiler
az olivias terhesseges dolog meg eleg levagos volt szamomra az observeres resz utan... -
j0k3r!
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
koszi, biztos elbambultam, azert nem emlekeztem ra : )
-
Gorneck
legenda
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ezzel én is így vagyok...mármint, hogy alig várom a folytatást és ehhez elég volt az uccsó pár másodperc, hogy várós legyen. Ezt mostanában igen csak ügyesen oldják meg...
-
j0k3r!
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
ez az anagrammas resz melyik epizodban volt?
-
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
igen, az eleje meg a vege foglalkozott a temaval, csak a ketto kozotti reszben ejtettek

de akkor ha jol ertem, az nem derult ki, hogy tulajdonkeppen ki is ez a Sam? -
Psychonaut
veterán
Nekem kifejezetten tetszett, hogy kicsit visszatért az első évados feelinghez ez a rész. Amúgy meg a First People szálat is folytatták, a végére meg megint sikerült olyat rakniuk, amitől már most alig bírom a következő részt kivárni.
SPOILER
A bowlingos ember Sam Weiss, mikor Olivia visszatért az Otherside-ról, akkor Nina mondta neki, hogy menjen el hozzá, segíteni fog.
Ennek a résznek végén Nina az anagrammákból rájön, hogy Sam írta a First People könyveket (az összeset!), de az nem, hogy hogyan - a könyvek elvileg jóval idősebbek nála.
Bónusz: a másik Dr. Bishop (Secretary) harvardi laboratóriumában van egy felirat (A DEMONS TWIST RUSTS), ami anagramma erre: DON'T TRUST SAM WEISS. -
doc
nagyúr
az elso par percben azt hittem, viszik tovabb a First people szalat, aztan csak egy toksima resz lett belole, mint anno az elso evadban voltak

viszont azt mondja mar el valaki, hogy ki volt a bowlingos foszer? tudom hogy valamikor regen szerepelt mar, de baromira nem emlekszem
-
Gyufaaa
veterán
Hát ezt a Petter gyereket meg mi lelte? Átváltozik zombivá? Izgalmas volt ez a rész.

-
Psychonaut
veterán
Igen, az engem is érdekelne, hogy micsoda, illetve hogy Bell miért kezdett el kutatni utána. Meg az is érdekel, de azt nyilvánvalóan folytatni fogják, hogy mit tudott az utolsó shapeshifter, amit a többiek nem.
de mikor a TFT monitorokon analog interferencia jelenik meg, azert az gaz
Kocka
-
doc
nagyúr
fasza az uj resz
ez a 'first people' szal nagyon erdekel, remelem alaposan rafekszenek majdde mikor a TFT monitorokon analog interferencia jelenik meg, azert az gaz

-
Psychonaut
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Addic7ed-en szinte egy órán belül kint van a felirat az air date-hez képest. Igaz, az angol.
-
Motion_Blur
félisten
-
Psychonaut
veterán
Na, csak megértük ezt is, vége lett a téli szünetnek, és elkezdődött a pénteki időszámítás.
Azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon ütős részt sikerült összehozniuk, ha valamivel, hát akkor ezzel kell új rajongókat szerezni. Végig pörgős, tempós, izgalmas volt, a végén jó kis csavarral. Tetszett, de még egy hét a következőig...
-
Gyufaaa
veterán
Már jöhetne az új. Tűkön ülök.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)