- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Ma megérkezett a házam, be is dobáltam gyorsan a belsőségeket. Egyelőre csak a működőképesség volt a cél, a kábelekkel még nem bajlódtam semennyit: Define XL R2
AZ első tapasztalatom, hogy a ház nagyon jó. Hatalmas nagy, könnyen és jól szerelhető, minden porcikája minőséget sugall. Gyakorlatilag néma csendben van a gép, de lehet, hogy ez az 5V-ra szabályzott ventiknek köszönhető.
Majd még megpróbálom átrendezni őket, lehet jobb lenne ha 2 db 14-es elölről fújna befele.
A ventik rovására írható, hogy a halkságnak az az ára, hogy nem sok levegőt szállít. Szerencsére semmilyen problémába nem ütköztem amikről írtak. Minden a helyén van, minden beszerelhető és nem voltak betört csavarok sem. A két oldallapnak olyan súlya van, mint egy CM 335 ház egészének.A csend megfizethetetlen, hőmérsékletben 2-3 fokot buktam az Arc Midihez képest, de majd szerintem megpróbálom a gyári ventiket valami jobb 140mm-re lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- EK-Classic CPU Water Block 115x/20xx DRGB CN D-RGB Eladó
- ELKELT - Jonsbo C2
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest