- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #1524 üzenetére
Képek a beköltözött állapotról? Tapasztalatok ?
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Szerintetek az Arc Midi R2-be kényelmesen elférne egy ilyen? ALPHACOOL EISBERG 240
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #1382 üzenetére
Én ráraktam egy tejes doboz kupakját. Amúgy meg UEFI-ban ki kell kapcsolni a csodába.
-
smiti
veterán
Gondolkodtam rajta, hogy az SSDt az alaplapi tálca mögé berakaom így:
De ahogy a képet elnézem, ezt csak úgy lehet kivitelezni, amikor még nincs beszerelve az alaplap.
Nincs valami olyan keret ide, ami megoldaná ezt a problémát ? Vagy hajtogattassak valamit egy vékony lemezből ?
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #1323 üzenetére
Itt még nem is gratuláltam!
Üdv a klubban!
Azon nem gondolkodtál még, hogy ebbe a vagány konfigba kellene rakni egy pöpec CPU coolert ?
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Arc Midi R2 előlapjában valaki cserélte már a porszűrő szivacsot? Ha igen mire érdemes?
-
smiti
veterán
válasz
turorudi #1274 üzenetére
Ahogy itt olvasom bizony érdemes ilyet beszerezni, csak lehet nem lesz egyszerű.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az Arc Midi R2-be befér-e a TR TY-141-es ventilátor?
Hátra és előre is ilyet tennék. -
smiti
veterán
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
Hello!
A Define szériából konkrétan melyiket szeretnéd?
Csak azért kérdezem, mert a Define XL R2 házamba be lehetett úgy rakni a Scythe Kaze Server 5.25"-ös előlapi panelt, hogy egy kicsit bentebb volt csúsztatva, mert a csavarhelyek engedtek annyi mozgást.
Egy korábbi képem szintén ebből a topikból:
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Van köztetek valaki, aki nem használja a házához kapott 5.25" to 3.5" converter shield-et és magát a belső átalakítót ?
Mert mivel én nem kaptam az Arc Midi R2-höz, ezért megvenném attól aki nem használja illetve nincs szüksége rá.
Vagy szívesen veszek más tippet, hogy mivel lehetne beszerelni egy ilyen Scythe Kaze Q-t.
-
smiti
veterán
Sziasztok !
Ismét itt vagyok. Mivel nem hagyott nyugodni a vérem és konfigcsere folyamán kisebbíteni kellett a méretet ezért lecseréltem a Define XL R2-t egy kicsike házra.
Természetesen maradtam a Fractal-nál, ezúttal az Arc Minire esett a választásom. Csak a belsejéről rakok most képet, kívülről mind ugyanúgy néz ki. ( Mármint amíg nincs lefestve ).: -
smiti
veterán
Lényegében engem sem zavar igazán. Az bosszant csak, hogy az asszony laptopjának a hangját hallom a nappali másik oldaláról, de a nagy gép itt mellettem mintha nem is menne.
Holnap beüzemelem a szabályzót és meglátom jobb lesz-e mint ez a Fractal gyári megoldás. Mert ezen 3 lehetőség van, 5-7-12V állás, a Scythe-al meg azért mégis csak finomabban lehet állítgatni. -
smiti
veterán
Sziasztok!
Ma megérkezett a házam, be is dobáltam gyorsan a belsőségeket. Egyelőre csak a működőképesség volt a cél, a kábelekkel még nem bajlódtam semennyit: Define XL R2
AZ első tapasztalatom, hogy a ház nagyon jó. Hatalmas nagy, könnyen és jól szerelhető, minden porcikája minőséget sugall. Gyakorlatilag néma csendben van a gép, de lehet, hogy ez az 5V-ra szabályzott ventiknek köszönhető.
Majd még megpróbálom átrendezni őket, lehet jobb lenne ha 2 db 14-es elölről fújna befele.
A ventik rovására írható, hogy a halkságnak az az ára, hogy nem sok levegőt szállít. Szerencsére semmilyen problémába nem ütköztem amikről írtak. Minden a helyén van, minden beszerelhető és nem voltak betört csavarok sem. A két oldallapnak olyan súlya van, mint egy CM 335 ház egészének.A csend megfizethetetlen, hőmérsékletben 2-3 fokot buktam az Arc Midihez képest, de majd szerintem megpróbálom a gyári ventiket valami jobb 140mm-re lecserélni.
-
smiti
veterán
válasz
thomasvold #885 üzenetére
-
smiti
veterán
válasz
thomasvold #883 üzenetére
Szemeztem vele én is, de 4-5k-val olcsóbb csak mint az XL R2 és így inkább a nagyobbat választottam.
-
smiti
veterán
Megrendeltem a leendő házamat: DEFINE XL R2 TITANIUM GREY.
Remélem nem bánom meg. Már csak annak felejtettem el utána nézni, hogy a tápegységem kábelei elég hosszúak lesznek-e bele. -
smiti
veterán
válasz
thomasvold #855 üzenetére
Bocsánat, félre néztem.
Amit írtál nem olvastam, csak a képet láttam amin a Midi van.
-
smiti
veterán
válasz
thomasvold #842 üzenetére
Megtaláltam amit keresel:
Define R4 -hez való, de a hozzászólások között olvasható, hogy tökéletesen passzol a Midire!
-
smiti
veterán
válasz
thomasvold #847 üzenetére
Köszi, de nálam majdnem bármi szóbajöhet, de a Noctua ez alól kivétel. Ár érték arányban ezek mind nokedlik, piszokul nem érik meg az árukat.
Legfőképpen valami fehérre gondoltam, de az sem baj ha nem lesz ott semmi. -
smiti
veterán
válasz
thomasvold #842 üzenetére
Emlékeim szerint valamelyik Xigmatek ház gyári plexis oldallapja is jó rá.
mod.: Az Arc Midi tetejébe milyen 140-es ventit érdemes rakni?
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy az én házammal is vannak problémák. Vagy lesznek. A bekapcsoltságot jelző leddel van valami gebasz, bekapcsoláskor még felvillan egyszer, de utána már nem világít. Nem olyan hatalmas gond, mert legalább nem úszik kék fényben a nappali éjszaka. Csak engem zavar egy kicsit, ha nincs minden rendben.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Define R3 vagy R4 tulajokat kérdezném, hogy a ház ajtaja és előlapja között mekkora hely van? Vajon egy Scythe Kaze Server potmétere elfér-e a csukott ajtó mögött?
De ugyanez érdekelne a Define XL esetében is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest