- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PreDox
tag
Sziasztok
Beköltöztem végre az új R5-be.
Ezennel belépek a Fractal Design imádók klubjába.
Nagyon meg vagyok elégedve a házzal.
R5 -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
MichaelSD #1496 üzenetére
Mivel nincs ami akadályozza a VGA hosszát, bármi befér.
"Graphics cards up to 425 mm in length with front fans installed, without compromising HDD capacity; Graphics cards up to 450mm in length without front fans installed directly in line with the GPU""CPU coolers up to 180mm in height"
-
Dr. Gonzο
senior tag
Aki esetleg Define S-ben gondolkozik, annak jó hír, hogy Magyarországon is beszerezhető itt.
Az enyém épp most érkezett, tehát nem kamu az oldal. -
Grafirka
őstag
válasz
turorudi #1493 üzenetére
Mar be van szerelve a 2drb. Nanoxia DS 140mm
Homersekletek erezhetoen javultak. CPU full load -5C , GPU load -5 C , HDD -10CA HDD homersekletcsokkenes nem a plusz ventiknek koszonheto , hanem inkabb annak hogy a HDD bayt visszatettem a standard helyere es most mar renedesen szellozik.( szervizesek kozpre szereltek
nem tudom mielyen megfontolasbol )
A Seagate merevlemezem 47C volt a WD pedig 40C Most a Seagate ~37C a WD pedig ~31C ( 23 C szobahomerseklet)Viszont a lenyeg, hogy a CPU es foleg a VGA nyert 5C loadban, .A VGA eddig ~65C (max.67C ) melegedett most a 60at nem lattam meghaladni ami a boost orajel szempontjabol elonyos.
Zajszint szempontjabol nem eszletem kulonbseget, sot jatek alatt talan csendesebb is mivel a vga hutoje alacsonyabb sebessegen uzemel mint eddig. -
Osi222
tag
Sziasztok!
Böngészem a netet jó ideje, de eddig nem találtam sehol sem ezt:
FRACTAL DESIGN USB 3.0 UPGRADE KIT FOR DEFINE R3/R2
Ezzel az előlapi csatikat tudnám usb 3-ra lecserélni. Magyar forgalmazók Ramiris és A4team-nek írtam, de még nem érkezett válasz. Más forrást esetleg nem tudtok? Define R2-öt frissíteném vele.
Köszi!
-
turorudi
aktív tag
válasz
Grafirka #1486 üzenetére
A zajszint attól függ, milyen ventit raksz be. A szigetelt házak sem mindenhatók, csak segítenek az okosan összeállított halk konfigot csendesebben tartani. És hát az okosság ott kezdődik, hogy eldönti az ember, hogy tényleg van-e szüksége plusz ventikre. Nekem az R4-ben 4db HDD-t tart megfelelő hőfokon a gyári venti. Felülre csak akkor érdemes beszerelni, ha valamilyen mamut videokártya dolgozik a dobozban, de akkor is csak 2-3 fokot nyerhetsz. Az a hely inkább a vízhűtés radiátorának hasznos.
-
Grafirka
őstag
Sziasztok.
Fractal R5 hazzal milyen tapasztalatok vannak ha az alap gyari melle meg bekerul 2 drb 140 mm ventilator ?
Egy elol + egy a plafonra) Valakinek van konkret tapasztalata ezzel a felallassal ? Homerseklet . zajszint , hogy valtozott ? -
gero1992
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék hogy a Fractal Design Core 2300-al van valakinek tapasztalata? Új gépem háza lenne.
Előre is köszönöm
-
vagabor
aktív tag
Sziasztok, van egy F D Core 3000 házam, és a problémám vele az hogy tönkre ment az egyik előlapi jack aljzat (sajna sikerült rárúgnom mikor volt benne dugó
), a kérdésem az lenne hogy lehetséges e ezt valamilyen módon cserélni, vagy az egész panelt, szóval usb-vel együtt lehetséges csak.
Köszi előre is. -
Tylerx
csendes tag
Apropó, lenne egy kérdésem:
Tunning mentes gtx970+i7-4771 kombó mennyire lenne hűvös egy Define Miniben? Hely szempotjából feleslegesen nagy nekem az R4, mATX lap, moduláris táp, 1db vinyó 1db ssd szerintem bőven elférne egy Miniben is, szívesen váltanék, de csak akkor ha nem lesz túl meleg.
-
szacsee
nagyúr
válasz
turorudi #1478 üzenetére
Fussunk neki még egyszer.
Ablak nélküli (S, R5, R4):
9,1 - (blackout) 10,6 - (többi) 11,2 - 12,3Ablakosnál van egy kis kavar, mert a blackout kivételével mindegyik nehezebb az ablak nélkülinél illetve az R4 ugyanolyan nehéz ablak nélkül is mint ablakkal (S, R5, R4):
S 8,5 - (blackout window R5) 9,7 - (többi ablakos R5 ) 11,2 - R4 Window 12,3Anyag vastagságról van valakinek infója?
-
szacsee
nagyúr
válasz
Dr. Gonzο #1472 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet. Vízhűtés megy bele és nem láttam megfelelő házat ami jó lenne... vagy baromi drága. Hang szigetelt házban pedig szinte zéró a választék.
Fractal Define sorozat NZXT H sorozat, Nanoxia sorozat és kb ennyi.
Többi meg vagy drága vagy agyonhájpolt.
H630-ról lebeszéltem magam, pedig nagyon jól néz ki, ennyiért viszont best buy lesz az S ha megjön.
Elvileg a sima oldallaposban is van szigetelő anyag, csak az elejében nincs. -
Dr. Gonzο
senior tag
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
szacsee #1469 üzenetére
Én tegnap rendeltem a Microstore-tól. Remélem minden rendben lesz vele és megjön.
Bár ennél 3000-el olcsóbban, 24200-ért. -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Nincs valakinek infója róla, hogy Define S-t mikortól lehet megint kapni?
-
turorudi
aktív tag
válasz
zolikaDB #1467 üzenetére
Szerintem ne R4-t, hanem R5-t vegyél. Annak fordítható az ajtónyílási iránya és a teljes HDD karám kiszerelhető, nem csak a felső 5 hely. Nekem R4 van, remek ház, de az R5-re finomítottak néhány dolgot, és ha nem melegedős a konfig, akkor csak előny a lassabb, de halkabb 2 gyári venti.
Azzal nem tudsz mit csinálni, hogy az alaplapgyártók a HDD-k irányába fordítják a csatlakozókat, ez a divat. Ez minden házban nehézség lesz, bár a Fractal R4-ben kevésbé az, mint a többi házamban.
Nanoxiát azért nem vennék, mert bár a DS2 remek ház, kb ugyanolyan jó, mint az R4, de nem kapni, és a DS3 sokkal gyengébb lett anyagminőség, stabilitás és szellőzés (ami a nagy erőssége volt) terén. Ha kapsz jó áron DS2-t, azt érdemes megsasolni azért. -
zolikaDB
veterán
Üdv Fractalosok!
Voltam a milyen házat vegyek topikban, de túl sok segítség eddig nem jött(igen, kívülről fújom Shellkretor oldalát kb.
)
Igazából, ahogy a kínálatot nézem, nem nagyon találok olyan házat, ami kompromisszummentesen megfelelne nekem, és egyre inkább arra hajlok, h egy minőségibb kuckó kellene, ami kiszolgál egy jó darabig.
Aztán a sok olvasgatásban arra jutottam, h:
- Fractal Core 1500
- Fractal Define Mini
- Fractal Define R4
- Fractal Arc Mini, bár az ablakos nem jön be
- Nanoxia Deep Silence 2
A lakást nyáron klíma hűti, illetve nem egy kazán az adatlapomon szereplő gépem, játszani nem szoktam, szóval a kis designos kuckóknál leginkább a porszűrésnek örülnék, ugyanis nyáron amikor szétszedem a gépet, csak úgy csüngedeznek a porcicák.
Ami szerintem fontos:
- a SATA csatlakozóimat jelenleg nehéz szerelni, mert szemben vannak a HDD-kkel
- lesz-e gondom ennek a tápnak a kábelmanagelésével?
- 3 HDD-m van - ezekben a házakban számíthatok-e hallható rezonanciára emiatt? Tkp 2db-on nincs forgalom, a 2TB-os Red-re töltök le.
Árban, mint látszik van egy 16k körüli, a többi súrolja a 30-at. Ennél feljebb azonban végképp nem mennék.
Ti mit javasoltok? Egyébként pcx-en a két Define közel egy árban van. A gépet egy darabig nem fogom fejleszteni, ennyi komponens marad. Egy mATX Fractalban elférnek ezek kényelmesen?
Előre is köszi! -
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Lenne valakinek Define mini 140mm-es venti takaró lapja elfekvőben?
Gondolom nem csak Define minié jó, mivel van egy fehér Nanoxia féle és pontosan passzol, de nem fekete.
Kérem írjon rám PÜ-ben. -
asturel
őstag
Mióta átraktam a hdd-ket az alsó keretbe (Define R4) sokkal jobban érzem a ház oldalán hogy átveszi a rezonálást, rááadásul meg az ajtó is átveszi a rezonálást, pedig gumibakokon van a 2 hdd (WD RED), mit rontok el?
-
turorudi
aktív tag
válasz
thomasvold #1460 üzenetére
Valami félreérthető volt akkor abban, amit írtam. A középső keret, amibe 5 HDD fér, az forgatható/kivehető, az alatta lévővel semmit nem lehet csinálni. Azt üresen is hagytam,mert oldalt áll. Viszont az R5-ben az egész kiszedhető.
-
asturel
őstag
válasz
thomasvold #1456 üzenetére
Felső keretet vettem ki, alul meg mindenképp kell valami légmozgás a 2 (hamarosan 3) hdd-nek , így szerintem van értelme ha 90 fokban vannak a hdd-k is. Amíg nem volt csak HD 7870 a gépben elég volt a 2db hozzáadott ventilátor akár 5V-on is, de az R9 290 rendesen felborította a csendéletet. A kártya hiába stagnál 70 fok körül full load-on, a ház is átmelegszik annyira megreked a levegő. (A hátsó ventilátornál elég meleg volt a ház pár óra GTA után
, a memória meg annyira felmelegedett, hogy elkezdett hibázni). Idő hiányában viszont nem nagyon tudok kísérletezni így először valami bevált kombinációt akartam volna kipróbálni. Jelenleg az összes (oldalt, felül) hangszigetelő a helyén van, valszeg akkor ha már csak kiveszem a tetejéből a szigetelést az is sokat segít (ha másnak nem, a por bejutásának
). Gondolom célszerűbb az első (ház elejéhez közelebb) lévő fenti helyre rakni a ventilátort
, mivel oda nem sok levegő jut, max a cpu hűtő (ami egy noctua nem túl nagy légnyomással) szív valamit.
-
turorudi
aktív tag
válasz
Hát, a keret ugye kivehető és forgatható, de nekem nem hozott változást hőfokokban a plusz venti. Aztán tele pakoltam HDD-vel, így már kivenni sem tudom. Viszont a HDD-ket 1db venti is jobban hűti, ha a karám nem az oldalát mutatja felé, hanem merőlegesen áll, és így közvetlenül a vinyókra megy a levegő. Ezzel a felállással nekem ideálisak a hőfokok egy húzott 4790K-val és passzív táppal. Csak elől és hátul van 1-1 venti, és azt hiszem,a munka dandárját a hátsó, kifelé fújó végzi. Igaz, nincs külön videokártya, így az nem fűt.
-
Bjørgersson
félisten
Fractal Design Define S TechPowerUP teszt.
-
parkr
őstag
válasz
viszont elforgatható 90 fokkal és már is más a helyzet
-
-
asturel
őstag
Újabb R4 define kérdés: hova érdemes(ebb) szívó/kifújó ventilátort rakni? Jelenleg elől van 2x140 (szívó), hátul 1x140 (fújó) és a táp mellett alul 1x140 (szívó), már kivettem a középső hdd keretet is, de még mindig elég meleg van a házban. Fórumon láttam, hogy valaki az összes ventilátort befújóra rakta (felül, hátul is), viszont így majdhogy értelmét vesztik a porszűrők.
-
asturel
őstag
Fractal Define R4-nél az SSD-ket az alaplap háta mögé csak úgy lehet felcsavarozni ha előtte kioperálom az alaplapot? Mivel az SSD-n csak furat van és nem lyuk így nem tudom becsavarozni az alaplapi furatokba anélkül, hogy átlyukasztanám az SSD-t
-
Bjørgersson
félisten
válasz
sid.:Rc211v #1449 üzenetére
Ok, de nem arra a hozzaszolasra valaszoltam.
-
turorudi
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #1449 üzenetére
Nem cinizmusból mondom, de az ajtó miatt úgyse látod.
-
turorudi
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #1446 üzenetére
Nem fér be, pláne, ha a kidudorodó gomb oldalára teszed a zsanért.
Viszont sztem tedd be 1cm-t süllyesztve. -
sid.:Rc211v
őstag
Sziasztok. Akinek R5-je van megtudná mondani, hogy az ajtó ha be van csukva mennyi hely van mögötte ? Ilyen zalman venti szabályzóm van, és a gombja kb 1cm-t kitüremkedik a ház/panel síkjától. Köszi !
-
Gh0sT
addikt
válasz
#72042496 #1442 üzenetére
Köszönöm!
Én pedig írtam a Fractalnak, ezt a választ kaptam:
"There should be Node 605 on stock of our distributor, Ramiris Europe (if it has not been sold in last week as we have bi-weekly inventory reports) and a new container will arrive in about 1,5month. We deliver our goods by sea shipments from China, so the delivery time is a bit longer." -
törölt tag
Magyarországon én sem találtam, de az Interstore-ból ma, a rendeléstől (hétfő este) számított harmadik munkanapon meghozta a futár. A PDP-vel dolgoznak, küldenek tracking numbert, Budapestre 2000 forint volt a szállítás.
Oké, külföldi bolt, a garanciális ügyintézésük finoman szólva problémás tud lenni (a garancia érvényesítéséhez kapásból vissza kell postázni nekik a papírokat), de ez egy számítógépház, ez romlik el.
Baj akkor lehet ha sérült, de erre minimális az esély.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Hali!
R4-hez honnan lehetne legegyszerűbben ajtót / előlapi panelt rendelni? Megtaláltam a spare part centerüket, de Magyarországra nem szállítanak...
-
MMIX
addikt
Ha már itt járok, úgy láttam még nem írták be ide, esetleg valakit érdekelhet.
A Fractal Design házakhoz szoktak adni Essence nevű tápegységeket.
Ezek a tápok HEC gyártmányok. (amiket eddig láttam, lemez színű és fekete, több modell, eddig mind HEC volt) -
MMIX
addikt
RAMIRIS EUROPE KFT (DISTRIBUTOR)
Listán van.
Volt RAMIRIS kisker is, vagy már nincs nekik, nem tudom.Telefonon érdeklődés, vagy e-mail.
-
Gh0sT
addikt
Lehet valahol még kapni FD Node 605-öt? Hónapok óta keresek, de nincs Magyarországon sehol.
-
Gabesz87
veterán
Core 3000-nél valakinek nincs olyan "gondja", hogy a HDD valószínűleg hozzáér az oldalfalhoz, aminek hála az átveszi a vinyó rezgését, és idegesítő, monoton módon rezeg, kattog az egész ház, ahogy a HDD dolgozik. Lehet, hogy hátul a kábelek is előrenyomják a vinyókat, és ezért is ér hozzá a falhoz. Gondoltam, valamit be kéne tenni közéjük, vagy venni valami rezgéselnyelő szettet.
-
mrzed
senior tag
Tegnap megjött az FD supportól a csomag...
A ventilátorkapcsoló egybe van építve az audió csatlakozókkal és a reset gombbal.
Kicseréltem, ez már tökéletesen működik, ezen már jobban érezni a kapcsolást, kattan rendesen...
Viszont ez az 5-12v-ból nyert 7 volt elég együgyű megvalósítás...
Azt hiszem, hogy a kiszereltből bütykölök egy épkézláb feszültségcsökkentéses megvalósítást. -
bitmad
aktív tag
Nekem a led kijött, csak kicsit erősebben húztam meg, mondjuk erről vannak videók a yt-on, hogy hogyan cserélik a ledet.
A power gombot viszont inkább én is hagytam, mert nem akartam eltörni. Valószínű hogy lefelé kellene nyomni az egész műanyag részt hogy a gomb pereme a burkolat alá érjen, és közben kifelé húzni az egészet. -
bitmad
aktív tag
Valaki szedte már ki a power gombot egy Define R4-ből?
Nekem valahogy nem akar kijönni, inkább eltörik. -
MaTpr0F
senior tag
válasz
turorudi #1426 üzenetére
Gyári ventik, egyébként én nem úgy vettem észre mintha szorulna.
Fura is lenne, hogy a saját tervezésű házukban saját ventivel ilyen hibán átsiklani.Azért nem gondolok a tápra mert
1: seasonic tápom van
2: ugyan arra arra dugóra kötve a 140-es venti megy.
3: ha csak 1 ventit dugok rá a többit lehúzom akkor is csak a 92-esek nem indulnak el a legalacsonyabb kapcsolóállásban, a 140-es viszont igen.
Nem hinném, hogy a 140-esnek kevesebb áram kell mint a kicsiknek. -
turorudi
aktív tag
válasz
MaTpr0F #1425 üzenetére
Hát ha ez az a venti, amit adnak a házhoz, akkor annak pedig mennie kellene. Esetleg Aidában vagy a Biosban nézd meg, hogy nem ingadozik-e a táp valamelyik ágán a feszültség, bár gondolom jó tápod van. Aztán sűrített levegővel fújkáld meg a venti motorja körül, hátha szorul. Ha nem, akkor sztem ez gari, de legalábbis írjál a FD supportnak.
-
MaTpr0F
senior tag
Levettem a ház előlapját és észrevettem, hogy a 2db 92-es venti nem forog.
Ha kézzel megpörgetem őket akkor elindulnak, vagy ha a szabályzót fentebb kapcsolom.
Utána már nem állnak meg alacsony fordulaton sem.
Megnéztem, hogy nem-e a szabályzó, de a 140-es venti nem csinálja teljesen mindegy melyik ágára dugom a kapcsolónak.
Szerintetek mi lehet a baj? -
mrzed
senior tag
válasz
oszkarfincs #1421 üzenetére
A venti szabályozótól én sem vagyok hasra esve, de összességében nem bántam meg, hogy nem a CM Silencio aktuális verzióját választottam...
Ja, kapcsoló... már postázta is a FD ügyfélszolgálata a cserealkatrészt, elméletileg a héten megkapom. -
oszkarfincs
aktív tag
Az R5 jó, masszív, van benne anyag. Egy vaddisznóra emlékeztet. Csendes, de nem hangtalan. A legtöbb tesztben azt sugallták, hogy teljesen néma. Ez nem igaz, mert van hangja, még vga nélkül is. Nem zavaró, de ha figyeled, meghallod. Tulajdonképpen nem sokkal halkabb idleben, mint a nyolcezer forintos zalman t1 ház (ezzel viszonylag friss a tapasztalatom).
A ventiket én az alaplapra kötöttem, így kényelmesebben tudom szabályozni. A ventillátor szabályzó gomb viszont elég kellemetlen, egyáltalán nincs prémium érzése a gomb kattanásának. Valahogy nem érezni a fokozatokat, nem szívesen használnám, bizonytalannak érzem.
Összességében tetszik, viszont egy fele ennyibe kerülő házzal sem jártam volna rosszabbul, azt gondolom. Túl van hypolva ez a ház kérdés erősen, szerintem még az itt fórumozók nagy részének se lenne szüksége ilyen drága házakra.
-
mrzed
senior tag
válasz
oszkarfincs #1416 üzenetére
Mi újság a házzal?
Megvolt a beköltözés?
Mik a tapasztalataid?
Működik a ventilátorszabályozó? -
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Egy ideje már nyúzok egy FD házat (node 304), de kíváncsi lennék, hogy a gyártó ventijei mennyire számítanak jónak?
Különösebben nincs bajom velük, bár magasabb fordulaton zajosabbak. Érdemes kicserélni őket? -
mrzed
senior tag
Ma ismét írtam a FD ügyfélszolgálatnak.
Pár percre az űrlap elküldése után kaptam egy emailt, amiben egy regisztráció érvényesítés volt az oldalukra. Oda belépve már meg is volt nyitva egy ticket a problémámmal. Most már csak lesz belőle valami... -
turorudi
aktív tag
Nekem R4-nél volt, hogy 12V-on ment lassabban, 5V-on ment gyorsabban, 7V-on pedig leálltak a ventik. Aztán írtam a supportnak, és azt mondták, hogy fordítva dugtam be a molexet. És tényleg az volt: elég sutácska a venti szabályozó molexe és be lehet dugni erőltetés nélkül fordítva. Nézd meg, hátha...
-
mrzed
senior tag
A probléma továbbra is fennáll...
A gariztatás lehetőségét elvetettem... kicserélné ugyan a forgalmazó, de nincs kedvem ez miatt kipakolni a konfigot, a házat futárral furikáztatni, stb...
Olvastam, hogy páran már usb problémával kaptak közvetlen a gyártótól segítséget... a gyártó postázott alkatrészt a probléma jelzőjének... péntek délelőtt írtam a gyártónak... egyelőre még nem jeleztek vissza... -
mrzed
senior tag
Sziasztok!
Ma hozta meg a futár a Define R5-ös házamat.
Meg is volt a költözés, egy élmény volt szerelni.
Nagyon tágas, szép, minőségi darab.Viszont van egy kis problémám vele:
A három állású ventilátor kapcsolót átkapcsolva azonnal kikapcsol a gép pár pillanatra, majd újra elindul. Egyébként a ventilátorok a kapcsoló állásának megfelelően pörögnek, addig nincs is gond, míg meg nem próbálom menet közben átkapcsolni. A tápcsatlakozóval tutira nincs gond, ez már nem molex-en keresztül kap áramot, hanem sata tápcsatin.Találkoztatok már ilyennel?
Van erre megoldás, vagy gariztassam? -
rayoliviero
veterán
Fractal R3 házamban az előlapi USB3 nem jó, sokszor lecsatlakozik a winchester. Mit lehet ezzel csinálni?
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy define r5-ös házat!Van itt valakinek már ilyen?Engem csak az ablakos verzó érdekelene!
- vélemények
- milyen konfig
- pro
- kontra
- hőmérsékletek
- zajszintIlletve ezeknek is szálcsiszolt fém az elejük?
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
IDE is beteszem, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is...
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Ohó, de kürva jó újra fejhallgatóval zenét hallgatni.
-
Jocy
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1400 üzenetére
Szia!
Örömmel olvasom, hogy ilyen segítő készek.Nálam is ugyanez a probléma, írtam egy privátot ez ügyben! -
oszkarfincs
aktív tag
válasz
turorudi #1398 üzenetére
Hát ennyi pénzt nem szánok tápra meg plusz hűtőkre, tartok tőle hogy akkor csak még nagyobb lenne az elvárásom és nagyobbat csalódnék.
Nyilván nem filmet nézni akarok rajta 24 órában, ahhoz se i5 se dedikált videókártya nem kell. Ezt a gépet amolyan mindenesnek szánom, játékgépnek, munkára, tartalomfogyasztásra. Egy tízessel kerül többe egy normál jó hűtésű háznál, annyit nekem megér, ha ki tudok vele váltani egy médialejátszót és egy NAS-t. Szerintem beruházok egyre, legfeljebb berakom a sarokba.
-
parkr
őstag
válasz
oszkarfincs #1397 üzenetére
nem lesz hangja, legalábbis nem sok.
nekem 3db 140-es házhűtő megy 5volton, szinte némán, csak a CPU hűtőt, meg a HDD zaját lehet leginkább hallani -
xtevo
őstag
válasz
Bjørgersson #1400 üzenetére
A Fractal ebből a szempontból (is?) az egyik legjobb gyártó! Le a kalappal előttük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Eladó egy Pixel 8 újképek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest