Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tuning mániákusoknak valszeg plusz infó. Rocket Bunny mellett lesz RWB is a játékban.
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sagem
addikt
válasz cyberkind #155 üzenetére
PC-n is lehet csinálni xbox live fiókot vagy mi a nyavalya a neve hivatalosan, annyiszor változtatták már. Gondolom az X-es fiókkal be is lehet lépni a PC-s fiókodba és vice versa, szóval annyi a lényeg, hogy legyen ilyen fiókod.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sulu1701
aktív tag
-
Tufa_
aktív tag
Tudjatok esetleg hogy milyen autok varhatoak majd a DLC-kben..?
-
cyberkind
félisten
válasz ricshard444 #171 üzenetére
Én azt hittem, hogy a car passben minden autócsomag benne van.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Egy érdekes kérdéssel fordulnék felétek. Azt szeretném kérdezni, hogy be lehet-e szerezni a Forza 6-ot más forrásból? Nem warezra gondolok, csak azt hiszem korábban volt arról szó, hogy Forza lesz Win 7 alá is. Nekem ugyan Win 10 van, de sajnos az a helyzet, hogy az Áruházból letöltött alkalmazások nem mennek. Elindulnak, majd kilépnek, bármelyiket leszedem, mindegyiknél ezt csinálja. Minden más tökéletesen megy, ez az egy dolog nem. Ezért gondolkodtam el, hátha le lehetne szedni más forrásból és akkor nagy valószínűséggel menne a játék. Köszönöm válaszotok előre is!
Sic Parvis Magna
-
Csapoati
nagyúr
válasz 30z.Samu #175 üzenetére
Nem lehet, csak a Store-ból. De tudtommal nem lesz Win 7 alatt az Apex. Az nem lehet amúgy, hogy frissítened kéne a Win 10-et egy újabb buildre?
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Gomez86
őstag
válasz 30z.Samu #175 üzenetére
Szia,
Jelenleg (a mai nap) Forza Motorsport 6 APEX-el tudsz játszani PC-n. Ez nem egyenlő a Forza Motorsport 6-al. (csak azért írom hogy garantáltan ugyan arról beszéljünk). A sima 6-ot csak XBox1-en tudod játszani.
Az apex-et csak Windows 10-en tudod játszani mert (úgy tudom) tele van DX12-es effekttel amit csak ez a Windows támogat. Meg persze azért is mert is ezzel akarták nyomni a W10 upgrade-et.
Viszont ha minden alkalmazás kilép amit a windows store-ból letöltesz akkor itt valami más poblémád lesz nem a Forzával van a baj. Keress valami error üzenetet és gyere át ide: Azonnali Játékos Kérdések
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Maxtreme
addikt
Srácok arról tudunk valamit hogy a Horizon a nemrég megjelent évfordulós frissítéshez lesz e kötve (mint az apex és a pl ma megjelent recore nevű játék)?
Mert ha igen akkor megkímélem magam (és a pénztárcám) egy vásárlástól. -
-
sagem
addikt
válasz Maxtreme #180 üzenetére
Az első hsz-ben van westlake féle telepítő, igaz, ez nem az évfordulós frissítés, hanem egy régebbi, de lehet, hogy ahhoz is csinált már ilyet, ezt próbáltad esetleg?
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Csapoati
nagyúr
-
Gomez86
őstag
válasz 30z.Samu #185 üzenetére
Gyere át a másik topikba kérlek.
ezen belül menj el az application logs-ba indítsd el a játékot és miután kifagy nézd meg hogy milyen entry-t csinált ide
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
sulu1701
aktív tag
Lehet már tudni, lesz Pre-load PC-n?
Remélem igen, mert ha nem, nemsokra megyek, hogy játszható 23-tól mert szegény tanyanet beleszakad a letöltésbe -
tgabe25
tag
Igaz ugyan csak standard verzió de én is beléptem a klubba
[kép]
Szerintem pre-load van mert most is el akarná kezdeni letölteni, mekkora lehet kb a mérete? mert ssd-n 40 gb hely van és nem tudok felszabadítani helyet rajtaAki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
-
Tufa_
aktív tag
Ezt lattatok mar..? "Megjelenés dátuma: 2016. 09. 22. 23:00:00"
Ez alapjan pedig kesobb kene jonnie..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest