- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
Ezt lattatok mar..? "Megjelenés dátuma: 2016. 09. 22. 23:00:00"
Ez alapjan pedig kesobb kene jonnie..
-
tgabe25
tag
Igaz ugyan csak standard verzió de én is beléptem a klubba
[kép]
Szerintem pre-load van mert most is el akarná kezdeni letölteni, mekkora lehet kb a mérete? mert ssd-n 40 gb hely van és nem tudok felszabadítani helyet rajta -
sulu1701
aktív tag
Lehet már tudni, lesz Pre-load PC-n?
Remélem igen, mert ha nem, nemsokra megyek, hogy játszható 23-tól mert szegény tanyanet beleszakad a letöltésbe -
Maxtreme
addikt
Srácok arról tudunk valamit hogy a Horizon a nemrég megjelent évfordulós frissítéshez lesz e kötve (mint az apex és a pl ma megjelent recore nevű játék)?
Mert ha igen akkor megkímélem magam (és a pénztárcám) egy vásárlástól. -
Gomez86
őstag
válasz
30z.Samu #175 üzenetére
Szia,
Jelenleg (a mai nap) Forza Motorsport 6 APEX-el tudsz játszani PC-n. Ez nem egyenlő a Forza Motorsport 6-al. (csak azért írom hogy garantáltan ugyan arról beszéljünk). A sima 6-ot csak XBox1-en tudod játszani.
Az apex-et csak Windows 10-en tudod játszani mert (úgy tudom) tele van DX12-es effekttel amit csak ez a Windows támogat. Meg persze azért is mert is ezzel akarták nyomni a W10 upgrade-et.
Viszont ha minden alkalmazás kilép amit a windows store-ból letöltesz akkor itt valami más poblémád lesz nem a Forzával van a baj. Keress valami error üzenetet és gyere át ide: Azonnali Játékos Kérdések
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Egy érdekes kérdéssel fordulnék felétek. Azt szeretném kérdezni, hogy be lehet-e szerezni a Forza 6-ot más forrásból? Nem warezra gondolok, csak azt hiszem korábban volt arról szó, hogy Forza lesz Win 7 alá is. Nekem ugyan Win 10 van, de sajnos az a helyzet, hogy az Áruházból letöltött alkalmazások nem mennek. Elindulnak, majd kilépnek, bármelyiket leszedem, mindegyiknél ezt csinálja. Minden más tökéletesen megy, ez az egy dolog nem. Ezért gondolkodtam el, hátha le lehetne szedni más forrásból és akkor nagy valószínűséggel menne a játék. Köszönöm válaszotok előre is!
-
cyberkind
félisten
válasz
ricshard444 #171 üzenetére
Én azt hittem, hogy a car passben minden autócsomag benne van.
-
-
Tufa_
aktív tag
Tudjatok esetleg hogy milyen autok varhatoak majd a DLC-kben..?
-
sulu1701
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tuning mániákusoknak valszeg plusz infó. Rocket Bunny mellett lesz RWB is a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest