Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segíséget/támogatást kérni, mielőtt éhes mókusok elé vetem magam
Kb. egy hete történt valami, ami miatt az amúgy full rendben futó Fortnite elkezdett 1-2 FPS-re lerogyni (80-110 a default), de van olyan is, hogy pár másodpercig csak nézem az állóképet.
i9700, 32GB RAM, 3070, minden up-to-date, driverek frissítve folyamatosan, változás nem volt a gépben. Lőttem már auto config-ot, felhúzott mindent maxra, én meg néztem a képregényt. CPU kb 100%-on, GPU-t nagyjából használja, de sosem 100% vagy közelében.
Más háttérben futó cucc nem igazán van, Task manager csak a Fortnite-ot jelzi jelentősnek.
Más játékok gond nélkül futnak.Valaki már élt át hasonlót? Tipp, meglátás, bármi kuruzslás?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest