Hirdetés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20699 üzenetére
De itt totál nem erről van szó. Ha jól értettem a kolléga csinált egy másik accot amin kipróbált egy csalást (remélve hogy a fő accját ezzel megvédi), majd bannolták azt is, és a másik accját is (HW-stul).
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20697 üzenetére
Van a te profilod , átmész a haverodhoz.
Haverod kimegy , csinál egy szendvicset , vagy ráránt egyet , tök mindegy , addig te belépsz jóhiszeműen az ő gépén a te profiloddal és később kapod a bant.
Ez szerinted korrekt?Aztán a cimborád gépét ("autóját" - ahogy a példában volt) szintén. De ez már az ő baja.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20696 üzenetére
Az account mint ember/autó..
Csak itt két profil/mailcím az én példámban meg 2 autó. De mindkettő esetben az ember a hibás, így őt kell büntetni, és nem az autót. Miért lennék ártatlan, azért mert átülök egy másik autóba?
A Epic esetében az embert úgy tudja büntetni ha kizárja a játékából...az embert, nem pedig a mailcímét. Ezt pedig HW bannal tudja elérni. Szerintem ez tiszta sor..
Ha a haverom gépén csalnék, és azért bannolnák őt (az ő gépét) akkor pofánvágna, mert elbasztam a játékát...ami szintén teljesen jogos lenne. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20694 üzenetére
Amit te írsz példát az ugyanaz az accountra vonatkozik.
Itt két profilról van szó , az autós példádnál maradva , ha te "ártatlanként" ülsz bele a "tettes" autójába , akkor téged is bekasztliznak?
Nah ez az inkorrekt. Mondjuk ha az egyik haverod gépe lenne és ott lépsz be , ahol történt a csalás, gondolom nem lenne őszinte a mosolyod ha kapnál egy bant.
Ráadásul a vasat is banolják plusszba.
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20692 üzenetére
Ha te egy 30K-s "játszós" autóval elütsz valakit, majd azt begurítod a tiszába és átülsz a "fő" autódba, akkor már nem leszel bünös?
Mellesleg le van írva feketén fehéren, nem értem a meglepődést -
Duxley
újonc
válasz
WhiteWalker #20692 üzenetére
Ez már egy kicsit értelmesebb eszmecsere, mint ami eddig összejött, ezért mégis írok egy pár sort, a többiek okulására.
> Miért a fő accountot banolták? Hiszen látják ők is , hogy nem ott történt a "csalás".
A helyzet ennél is súlyosabb. Hardver ban. Nem az accountot blokkolták, hanem a gépet. Nem mondom, hogy nincs igazuk... Látszik a logban, hogy ugynarról a gépről, friss accounttal ment a csalás, aztán vissza.... ha pedig nyilvánvaló, hogy az illető váltogatja az accountokat, akkor a gépét blokkoljuk - logikus.
> we may take action against all of your accounts
"FellépHETünk a többi accountod ellen is." - Mondjuk súlyosabb esetben, mérlegelés után. Tehát például tök oké lenne, hogy "Látjuk, hogy a másik accountodon vannak az eredményeid, na az most úszott, tanulj belőle." Sőt még az is oké, hogy inkább hardver blokkolás, mert az tisztább ügy... A problémám az örök érvényűséggel van, és azzal, hogy kapásból, elsőre, figyelmeztetés nélkül.
> a cheatnek a nyomai még letörlés után is megmaradnak
> akármelyik fiókkal is lépünk be utánaNem csak a Fortnite-ot vagy az Epic Launchert, de még az oprendszert is újratelepítettem, másik SSD-re, új accountot hoztam létre, és az is blokkolódott 1 meccs után. Tehát ezzel a géppel soha többé nem játszhatok. (Ha eladom a gépet, akkor nem játszhat, aki megveszi.) Gondolom, az alaplap, a HDD/SSD, a monitorkártya, a hálózati csatoló mac címe és még néhány dolog föl vagy jegyezve. De még az is lehet, hogy föltérképezik a mappa-struktúra egy részét, vagy hozzácsapják, hogy mi a net-szolgáltatóm, vagy legalábbis a régió, ahonnan be szoktam lépni, esetleg a baráti kört (epic friends), hogy minél biztosabban tudják azonosítani az illetőt, ha visszatér egy másik accounttal. Ha nem így lenne, nem léteznének spoof-ok, amik lecserélik a hardver azonosítókat.
Oké, rendben, én is így csinálnám... Nyilván leírták a szerződésben, hogy ezt is szabad nekik csinálni... De azt is ők írják az apróetűben, hogy "ha kijátszod a hardver blokkot, és rájövünk, akkor azért örökös ban jár" - de akkor miért is jár az enyhébb büntetés?
És azt is ők írják, hogy mindezt "a közösség érdekében" teszik. Az én csalásom nem érintette a közösséget. Minden oké a csalók elleni védekezéssel kapcsolatban, de én nem egy csaló e-sportoló bajnok vagyok, hanem egy ártalmatlan noob, aki nem vert át senkit, és magától abbahagyta, és ez feketén-fehéren ott van a logban. Szóval én csak az "arányosságot" hiányolom a büntetésből. -
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #20689 üzenetére
A Fortnite telepitett fájljai azonosak...az hogy 2 vagy 5 accountról lépegetünk be az teljesen mindegy, attól a file-ok "nem" változnak és a cheatnek a nyomai még letörlés után is megmaradnak akármelyik fiókkal is lépünk be utána.
Pont ez miatt soha nem lépnék be idegen gépen a fiókommal még 1 körre sem...mert hiába vagyok tiszta, ha pl a srác gépén volt próbálva cheat...akkor az én fiókom is repülhet....stb -
KISDUCK
addikt
válasz
Duxley #20688 üzenetére
Nem magyarázkodni kell, hanem a szabályokat kellett volna elolvasnod mielőtt csalsz:
Consequences:
If your account is permanently banned, you may lose all rights to games, virtual items, account balances, or other items that you may have earned or purchased. If you have multiple accounts, we may take action against all of your accounts.
-
Duxley
újonc
válasz
Duxley #20650 üzenetére
Nem magamnak válaszolok, hanem úgy általában mindenkinek, aki válaszolt, és tolta az elvárt reakciót, hogy "úgy kell neki".
Hát jól van, értelek én titeket, mert igazatok van alapjáraton, csalni nem szép dolog... de két gondolatot hozzátennék, hátha van, akit érdekel:
1. Nem az "egyetlenegyszer" a lényeg. Programozó vagyok. történetesen nem is nagyon fiatal. Nem játszom nagyon jól, nem is nagyon érdekelnek az eredmények, csak szeretek játszani. Érdekelt, hogy hogy működik egy aimbot, mert eddig csak videón láttam. Csináltam másik accot, és egyvalakivel, 1v1-ben játszottam, aki szintén használta ezt az aimbotot. Nagyon szarul éreztem volna magam, ha belépek egy public meccsbe, és lelövök másokat, ezért nem is tettem ilyet, és egyáltalán nem is érdekel ez az élmény. Teszt account volt, kidobásra szánva, egy óra múlva leszedtem az aimbotot, visszaálltam a normál accountomra, és játszottam tovább rendesen. Még egy napig, mert utána jött a ban. Igen, naiv voltam, és azt hittem, hogy "megkegyelmeznek", mert látják a logban, hogy nulla előnyt szereztem, nulla idegen júzert lőttem le, és magamtól abbahagytam. Hát nem így történt. Nem vagyok csaló, és ezt nem fogom másképp gondolni.
2. Persze, mondhatjátok, hogy "megérdemelte", de azért nézzük csak: ha egy törtető faszkalap tizenéves lennék, aki mindenféle szinteket meg pontokat meg nemtommiket akar gyűjteni egy aimbottal, AKKOR IS igazságtalannak tartanék egy örökös hardver bant. Sose loptam a boltban, mert az se szép dolog. De valahogy mégse vágjuk le a kezét annak, aki egyszer ellop egy zacskó cukrot a boltból, nemde? Értem én a haragot, na de tényleg ne létezzen MÉRLEGELÉS a világban? Miért van a temporary ban meg a társai, hogyha nem azért, hogy az egyszeri "bűnbeesőket" figyelmeztessék? Csaltál egy óráig? Fizess, és visszaengedünk, és ha újra elkapunk, véged. Vagy mondjuk nem játszhatsz egy hónapig. Vagy: "Elveszünk mindenedet (friends, battle pass, szintek, skinek stb.), indulhatsz elölről, és ha még egyszer rajtakapunk, repülsz!" - Vagy olyan már nem létezik, hogy a faszkalap megijed, és felhagy a csalással?
Megígérem, nem írok többet ide. :-)
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #20684 üzenetére
Lesznek kisebb-nagyobb változások a térképen, igen.
(elvileg "görög jellegű" season érkezik) -
marinea2
addikt
Sziasztok!
Mikor jon pontosan az uj season?
-
Ez a 300 kavics összeszedése kicsit unalmas volt, de mindezek ellenére úgy érzem hogy ez a szezon is kipipálva.
Minden létező küldit , a zenés / autós kalandozásokkal egyetemben kivégeztem. A shop-os level up küldikkel együtt most 292 vagyok, talán a jövő heti utolsó weekly-k áttolnak 300 fölé, ha nem akkor ebben ennyi volt számomra. Kezdem megszokni meg megismerni a mapot , de valahogy ezen nem alakultak ki olyan megszokott randihelyek mint pl amilyen a bandánknak a 4es szériában a Lonely Labs meg a map középi benzinkút volt. Kiváncsian várom hogy a jövő hét péntek mit hoz nekünk magával.
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #20679 üzenetére
Ennyi.
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #20677 üzenetére
Na ez az hogy ez az a szituáció aminél csalót kiáltunk, közben lehet hogy "csak" egy ordas nagy bug.
-
WhiteWalker
nagyúr
Mekkora bug már
Tegnap valami hasonlóba szaladtam bele... Azt hittem felrobbanok a méregtől -
blaca83
őstag
A napokban próbáltam az összefoglalóban szereplő "DC szervert" használni és játékos társat keresni, de egyáltalán nem aktív a szerver.
Van esetleg valami frisebb?
Solo-t és Duo-t szoktam játszani, de szívesen kipróbálnám a másik két módot is.
Több mit 10 éve FPS-ezek, úgyhogy ez sem megy rosszul.Privátban tudok küldeni nicknevet, ha valakinek van kedve gémelni.
-
Spec
őstag
Az szép, gratulálok. Én most küzdöm fel magam Diamond II-be, de elég lassan megy. 1 helyezésért is csak 5%-ot megy fel.
#20672Sirandrish: Sose értettem, hogy egyesek miért cheatelnek, se offline, se online játékokban. A cheat értelmét nem értem, mert magát csapja csak be vele az ember. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20672 üzenetére
De nem is erről volt szó , ezt te is tudod.
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20670 üzenetére
Nincs olyan online játék a világon amiben nem próbálták már csalni
Miért lenne a Fortnite más ebben?? -
Iramirez
aktív tag
válasz
DrTechnoid #20668 üzenetére
gondolom,hogy vmi sikertelenélettelen faszfej,úgy érezze a gép elött,igen itt megmutattam......
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #20667 üzenetére
Igazad van , de a lehetőség adott - sajnos.
-
TFGG
kezdő
Hello!
Új xp map:
https://www.youtube.com/watch?v=td_VfsB06Vk -
válasz
Sirandrish #20667 üzenetére
Lehet hogy attól is függ milyen egy cheat , ha google első oldalas találat , akkor valószínűleg ez lesz. Lehetséges hogy itt is úgy vant mint cs-ben, ahogy Sparkles egyik interview-jában hallhattuk. Én nem vagyok benn biztos hogy nem lehet venni olyat amit nem detektál a csít figyelő rendszer (még). De ebben a világon semmi értelme , mert ha caasual-ban ha ranked-ben lövöldözöd fel akármilyen diamant - Epic rangba, semmi , de tényleg semmi nem jár érte, ugyanis ha meg elhiszed magadról hogy a csít miatt ennyire jó lettél , az első pénzes versenyen akkor is megfektetnek az első 3 percben ,mert az elért rangod nem elég a tényleg jól építő lövő tryhard gyerekek ellen. Szóval mi értelme hogy egy teljesen tét nélküli játékban bannoltatja magát az ember?
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #20665 üzenetére
Vegyük átlagnak emberünket, akit kb 1 óra csalás után bannoltak örökre. Ebből kiindulva az esély hogy téged pont egy csaló lő el (és pont egy csalásnak köszönhetően), gyakorlatilag nulla.
Talán évente egyszer...és nem minden második meccsen! -
Atish19
őstag
válasz
Duxley #20650 üzenetére
Ez (nem) sajnos ilyen móka. Én támogatom a zéró toleranciát. A csak egyszer kipróbálomokból lesznek a visszatérő csalók. Warzone után végre felüdülés olyan játékkal játszani ahol működik az anti cheat. Nagyságrendekkel kevesebbet reportolok. MW3/Warzoneban napi 5-6 egyértelmű csalóról ment a report itt meg talán havi 1 emberről ha küldök egyet, mert valami gyanús dolog történt. Csak így tovább Epic!
-
Spec
őstag
Nem nagyon esett szó eddig a szezon upgrade óta az új autós szekcióról... A Rocket Racinges pályákra gondolok, meg most már van időmérő is benne. Ennyire nem toljátok, nem szimpi, érdektelen?
Én jól elvagyok vele, szinte minden nap megyek pár kört. Felküzdöttem magam Diamond I. szintig a rankedben, de innen már elég nyögvenyelősen megyeget csak felfelé, valószínűleg ez lesz a teteje. Talán Diamon II. még meni fog a szezon végéig. Ti hogy álltok vele? -
becenevem
aktív tag
Most tényleg idejött egy ember, hogy elmondja csalt és kapott egy BAN-t?
Mi
a
f -
GEIL
addikt
válasz
Duxley #20650 üzenetére
Csak azt kaptad amit érdemeltél....és ebben senki nem volt hibás, csak is te amikor szándékosan telepített cheat-tel beléptél a public szerverre...
Az "egyetlenegyszer" próbálni az sem mentség....ez olyan mintha nekünk bizonygatnád hogy végülis nem vagy b&zi, de azért egyszer akartad tudni milyen popóba érezni.....hát az Epic most elintézte, hogy megérezd.
-
Duxley
újonc
Kaptam egy permanent machmaking bant, szerintem nem igazságosan, vagy legalábbis messze nem arányosan azzal amennyire (0%) zavartam bárki játékmenetét azzal, hogy próbálgattam egy cheat-et egyetlenegyszer (ráadásul a ban előtt abbahagytam, 1 órán belül). Futottam egy kört a supportnál, azt mondják, értik, de be kell tartaniuk a szabályokat. Van az Epic Games-nél valami "higher level" support, aminek van hatalma valami review-ra? Nagyon nehéz elfogadni, hogy a legsúlyosabb büntetést kaptam egy egyszeri próbálkozásért, több évnyi "tiszta" játék után.
-
Fáraó
őstag
2 hét kihagyás után játszani szerettem volna, frissített ~19 GB-t. Azóta folyamatosan akad és nem tölt be textúrákat rendesen (pl. fa helyett egy lombkorona van elnagyoltan). Másnak is volt ilyen problémája?
-
GEIL
addikt
válasz
aleister #20640 üzenetére
A Fortnite (régi) alapjátékban, ami Save the World néven indult....na abban vannak eltérő képességű és tulajdonságú karakterek.
Már a Battle Royale lett a "fő játék" és sajnos a Save the World mód már csak egy aljáték, de még működik és elérhető és még mindig tolják sok százezren. -
blaca83
őstag
Szokott valaki csapatban vagy duo-ban játszani?
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Fortnite-ban vannak különböző karakter kasztok (support, recon, skirmisher, stb) valamint különböző karakterek egyedi képességekkel?
Tök régen próbáltam a Fornite-ot, és akkor még ilyenek nem léteztek. Valamint az életerő mellett pl páncél/pajzs létezik a játékban?
-
Marcsello31
őstag
válasz
becenevem #20630 üzenetére
Ha ez vígasztal, nálam is így van, de én tegnap előtt kibasztam velük
.
Van egy fegyver egy táska kinézete van összecsukva, ha azt le dobod a földre, előjön egy géppityu ami automatikusan lövi és keresi az ellenfelet, ezzel már 3mat leszedtem,
ez olyan fegyver ami nagyon sokáig bírja, mellette meg én is lőhetem őket.
oda vágtam egy bandába ezt a fegyvert aztán csak néztem ahogy leszedte őket,
"hogy utálhattak emiatt".
-
becenevem
aktív tag
Jó ez a frissítés.
Nem ad bot lobby-t. Nem ad botokat.
5 perc egy meccs ma. Azonnal halok.Leszállok egy lehetetnen helyre, ott is azonnal lőnek.
-
TFGG
kezdő
Hello!
Új xp map:
https://www.youtube.com/watch?v=Fdfyi0KlPws -
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Ma reggel szerettem volna játszani pár kört PC-n de nem tölt be a játék!
Szerver karbantartás van vagy mi történik jelenleg? -
TFGG
kezdő
Hello!
Új xp map:
https://www.youtube.com/watch?v=goZAPmx9aC0 -
twine
veterán
Sziasztok..ide is bedobnám a kérdést+segítséget, hátha valaki belefut itt is...
Ne c0pjon más is vele kerek egy napot...Ha van ötlet a megoldásra, köszönettel venném a segítséget
-
draco31
veterán
A teknőcös creator módos xp gyűjtést melyik pályán oldottátok meg aki csinálta?
Párat kipróbáltam már sima lövöldéket, de lassan alakul a dolog. -
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Adott egy ps4 pro. Minden frankó a játék 60fps majdnem stabil( ritka dropok vannak, de emote esetén mikor feljon az emote választó van egy pillanatnyi lagg. ) Ez mindenkinèl ilyen aki ps4 pron játszik?
-
TFGG
kezdő
Hello!
Új xp map:
https://www.youtube.com/watch?v=jlH8jmtPX68 -
mcwolf79
veterán
Sztem a legolcsóbb , ha Xbox -on keresztül megveszed brazilból a feltöltőt , abból veszel vbuck-ot box-on , és az ugye PS-en is megjelenik. Sztem az a legolcsóbb . Persze ennek az a feltétele , hogy ugyanarra az epic fiókhoz legyen regisztrálva az MS és PS account .
13500 vbuck a store-ban itthon 27000 körül van , brazilból 18-19k körül jön ki. -
TFGG
kezdő
Hello!
Új xp map:
https://youtu.be/mg9XwznlgvQ?si=3K_cIjyJhjY38Y8h -
Golden9
veterán
-
Def26
félisten
vbuck vásárlásra az eneban kívül találok olcsóbbat (psn feltöltő)
-
Bennyboy
őstag
Én vmiért kaptam borderlands-es skineket. Más is?
-
TFGG
kezdő
Sziasztok!
Új xp map:
https://www.youtube.com/watch?v=gFF90_kNHE4 -
Aby_2014
aktív tag
válasz
Marcsello31 #20600 üzenetére
Én azt utálom mikor beszállnak véletlen mellém és kihajolva az ablakon, sz*rá lövik az autót alólam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel