Hirdetés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Skynet258 #21596 üzenetére
Nekem is meglett , úgyse volt SUV skinem. Egyébiránt később a shop-ban is benne lesz a Tesla a többi sallanggal együtt. Viszont a Baja Off-Road Decal festés csak azoknak adatik meg az úrban, akik a most futó "Summer Road Trip" küldisorozatban húzzák ki a verdát, úgyhogy később ebben tudsz villogni a féltékeny kilencéveseknek hogy te nem shopból vetted hanem a gép előtt izzadtad össze ebben a retek nyári hőben a pakkot.
-
KISDUCK
addikt
Mondom nyomok egy meccset gyors meló előtt, zero buildet akartam persze és build lett persze. Nem baj az acsit megkaptam hogy "this isn't not zero build?"
-
KISDUCK
addikt
válasz
draco31 #21591 üzenetére
Lehet 4everalone-ba is.
Senkit nem akarok ezzel szívatni úgy hogy csináltam még egy accot azzal party telefonról és belépek sandbox módban a lego fortnite-ba. Ott 15 percenként jön 30k xp ha jól emlékszem. 10 percenként ránézek mindkét eszközre mozogni hogy ne afkoljanak be, mert akkor bedob és közben meg sorozatot nézek.
-
KISDUCK
addikt
válasz
charee #21587 üzenetére
Hát aki szeretné a cybertruck skint suv-ra annak nagyon bele kell húznia mert 9 küldit kell teljesíteni és egy nap csak egyet lehet és 6.-án lejár az event. Valószínűleg a jövő hét hétfőn soros küldi lesz hozzá az utolsó. Elvileg 2 küldi van felváltva, a., kreatív mapokon kell xp-t gyűjteni, b., csapatban kell xp-t gyűjteni és ezek elvileg naponta váltakoznak. A küldik nem halmozódnak, naponta csak egy áll rendelkezésre. (Ezt a délutáni resettől resetig kell érteni.)
-
charee
csendes tag
Az Epic Games bejelentette, hogy a Teslával kötött együttműködés keretében július 23-tól a Fortnite-ban és a Rocket League-ben is játszhatóvá, vezethetővé válik a Cybertruck. Te kipróbálod majd? [link]
-
charee
csendes tag
A LEGO négy Fortnite készletet mutatott be, melyek közül a drágábbak 42990Ft-os áraikon a Battle Bus és a Pealy Bone magasan kiemelkednek. Az egy fokkal szerényebb Supply Llama már 16990-ért elvihető, míg a Durr Burger már "csak" 5990 forintba fog kerülni. Mindegyik modell 2024. október elsején érkezik majd. Melyiket fogadnád el? [link]
-
draco31
veterán
Nekem fura csak, hogy semmi olimpiára utaló skin nincs?
-
-
Paadoxon
csendes tag
válasz
Franklin #21579 üzenetére
Szia!
Olvasgattam, de érdemi infót nem találtam - vagy elkerülte a figyelmemAz már "megszokott" volt, hogy az első match esetén én estem ki utolsónak, addig a connecting-et néztem csak, framel, mint állat
.
De most ez valami más, kb. egy hete. Az FPS számláló felpörög 80-100 magasságára majd vissza 5-re aztán fel maxra, vissza... ekkor meg-megáll egy pillanatra, célzásra, vezetésre alkalmatlan az egész... -
Iramirez
aktív tag
Másnál is teljesen meghalt a gém?
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segíséget/támogatást kérni, mielőtt éhes mókusok elé vetem magam
Kb. egy hete történt valami, ami miatt az amúgy full rendben futó Fortnite elkezdett 1-2 FPS-re lerogyni (80-110 a default), de van olyan is, hogy pár másodpercig csak nézem az állóképet.
i9700, 32GB RAM, 3070, minden up-to-date, driverek frissítve folyamatosan, változás nem volt a gépben. Lőttem már auto config-ot, felhúzott mindent maxra, én meg néztem a képregényt. CPU kb 100%-on, GPU-t nagyjából használja, de sosem 100% vagy közelében.
Más háttérben futó cucc nem igazán van, Task manager csak a Fortnite-ot jelzi jelentősnek.
Más játékok gond nélkül futnak.Valaki már élt át hasonlót? Tipp, meglátás, bármi kuruzslás?
Előre is köszönöm!
-
draco31
veterán
LEGO készletekhez mit szóltok?
-
draco31
veterán
De rosszul jön ki, még most nézem.
1000 buksi lenne a kalózos cucc alsó sora, van ami tetszik benne.
De nekem meg 1900 van, és ugye 950 a kövi BP majd.
Nem akarok nekik fizetni -
csabiks
senior tag
Amennyire nem tetszett az elején ez az autós lövöldözős móka, már most így a szezon vége felé, eskü hiányozni fog
-
Marcsello31
őstag
Nekem mèg az egy szarvú vigyorgó unikornis hiányzik.
.
-
Exelsior
őstag
válasz
DrTechnoid #21566 üzenetére
Soloba nem veszi be?
ismik vagyunk elvileg.
-
-
30z.Samu
félisten
Jó ez a szezon.
-
Exelsior
őstag
válasz
DrTechnoid #21563 üzenetére
Nekem sem számolja. csodálatos.
-
Ez a mai - egyúttal a második - Summer Road Trip Quest , hogy gyűjtsek 60k XP-t Lego-ban, Reload-ban, BR-ben, stb csak nekem nem műxik ? Mert mentem BR-t és Reload-ot , teljesen végigtolva a meccseket , de egy deka pontot nem adott nemhogy 60k-t.
-
draco31
veterán
válasz
DrTechnoid #21561 üzenetére
Ez nálam is van, de switch.
-
Vagy a leggyakrabban első meccsen, nem ritkán már a buszból csurgok lefelé amikor betölt. De csak az elsőnél.
-
Franklin
addikt
Találkozott vki olyannal mostanában, hogy első indításkor iszonyatosan laggol a játék? Beesik ilyen 3-15 fps körülre, megáll a kép 1-2 mp-re, de mire leérek a földre, kb. el is múlik és újra stabil 165 fps-em van.
i7-11700KF
6700 XT
16 GB RAM
WD SN770 M2 SSD
Full HD, minden minimumonCsak Fortinál csinálja, és csak az utóbbi hetekben, többi játék hibátlan.
-
GEIL
addikt
....már minden (is) érkezik....Karib tenger kalózai...Tesla Truck....adidas collab...istenharagja csillámpóni lófütty, de Kratost és a Leviathan Axe-t nem képesek újra betenni a shopba.,...
-
csabiks
senior tag
Köszönöm a lootstation tippet.
Talán ma érkezik, erre kíváncsi leszek 😀 -
KISDUCK
addikt
válasz
csabiks #21553 üzenetére
Mostanában lootstation videóit nézem xp mapokhoz. Pár napig működik az xp-zés egy mapon, ha nem ad akkor másikat kell nézni. Meg van xp cap is, állítólag 600k xp körül van egy napra.
-
30z.Samu
félisten
Egy pletyka szerint a következő szezon főszereplője Dr. Doom és Sue Storm lesz.
-
KISDUCK
addikt
válasz
nincsnév007 #21549 üzenetére
Én azt mondom hogy érdemes xp mapokkal szórakozni, volt hogy egy nap léptem vele 8-10 szintet (pontosan nem tudom mert van rajt xp cap), hogy behúzzam a vbucksot a bonus részből. A legtöbb arra van kihegyezve hogy 1 percet futkozol 15 perc afk majd pár perc futkozás és 120k-70k között hoz xp-t
-
nincsnév007
addikt
köszi köszi. igen igen, mindig megveszem és ki is farmolom a következő bp árát, csak most vettem egy táncot és pont 950 vbuck maradt
-
draco31
veterán
válasz
nincsnév007 #21546 üzenetére
Igen, és az vissza is jön, ha meg van a 100 szint. Ha nem költesz pluszban, akkor az első vásárlás után ingyen van mindig.
Én vagy 4 éve vettem meg, azóta nem költöttem emiatt, mert mindig visszajött. -
válasz
nincsnév007 #21546 üzenetére
-
nincsnév007
addikt
mennyi vbucks szokott lenni a battlepass? 950?
-
Marcsello31
őstag
Jah, azt tudom hogy nem kel, de sajnos a többihez igen, de ez van, én is inkább azt csinálom hogy magát a játékot ha tudom, eleve megveszem, majd a multi része ha érdekel akkor azt az előfizetést választom, amelyik valamennyivel olcsóbb és ad multi hozzáférést. De a pcről sem feledkeztem meg :=).
-
GEIL
addikt
válasz
Marcsello31 #21538 üzenetére
Fortnitehoz nem kell semmi ilyesmi előfizetés....
-
válasz
30z.Samu #21526 üzenetére
Én még mindig az S és az X között vagyok. Gyerekek nagyon rákattantak erre a Lego Fortnite-ra - a simát még nem engedem nekik, ahhoz kicsik -, az XSX-en nincs is gond, de a szerencsétlen switch azért küzd vele rendesen. Kéne egy második "nagy" konzol is, de nem tudom, hogy használt S vagy X legyen. 2 db XSX-et kicsit luxusnak érzek. Viszont kérdés, hogy kicsit később mennyire lesz elég az XSS, plusz ugye a tárhely a fele, ami egy vagyok - XSX-et is majdnem fullra belakták ~1,5 év alatt.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Marcsello31 #21538 üzenetére
én konzolon néztem a multkor is ultimate-ra szerintem csak havonta lehet előfizetni. ezt nem értem miért nem csinálják meg hogy egyszerre ki lehessen fizetni egy évet mint a ps-en.
-
Marcsello31
őstag
Tényleg létezik éves előfizetés a gamepassra és a Core, vagy az utódjára? Mert ugye szeptembertől vagy mikortól megszűnnek átalakulnak.
-
draco31
veterán
Most nézem, még egy hónap ez a season?
-
-
Marcsello31
őstag
Kaptam egy infót kintről akit érdekel és érint,
Nemsokára lesz ps3 futtatására alkalmas emulátor developer mód alatt xbox series s/xre.
Mivel frissítették a konzolokat így developer mód alatt meg kapta a konzol videó driverje a legfrissebb változatot a vulkán nevezetű drivert, ez linuxosok körében már ismert.
üdv.
-
30z.Samu
félisten
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #21521 üzenetére
Az " X" a lemezmeghajtó miatt kellett nekem....sajnos az "S" -ben ugyebár nincsen.
Többnyire "csak" egy 24" 1080p 1ms 165Hz Freesync/Gsync comp. gamer monitoron használom mindkét konzolt és 4k monitor vagy TV nincs is otthon egyáltalán....nekem teljesen elegenedő a FullHD.....szóval akár az "S" is elég lett volna. -
GEIL
addikt
válasz
Marcsello31 #21512 üzenetére
Látod....ez is nézőpont kérdése.....Series S-en (is) szépen fut a Fortnite, de azért a Series X-en vagy Ps5-ön vagy egy erős PC-n azért még "annál is szebb itt ott".
-
Aby_2014
aktív tag
Én skippelem egyelőre a Fortit, de ha valaki AMD kártyával tolja és feltette a 24.6.1-es drivert, akkor jobban jár ha vissza teszi a korábbit, mivel az új driver miatt stutter-ol a játék.
-
válasz
Marcsello31 #21512 üzenetére
"van egy series s konzolom, azon meg futna max grafikával, de vagy nincs, vagy fizetős"
Azt csak én nem értem hogy mi fizetős, vagy mi nincs? -
Marcsello31
őstag
válasz
Rage47 #21511 üzenetére
Bocsánat az offért, csak kíváncsi voltam, akkor nem lehetetlen a történet.
Jók a jelenlegi játékok is nincs panasz, de ekkora teljesítményt kár lenne elhanyagolni pár játéknál,
ilyenkor szidom a kék eget, van egy 4éves pcm amin már a fullhds dolgok nem futnak el, csak alacsonyabb grafikában. Van egy series s konzolom, azon meg futna max grafikával, de vagy nincs, vagy fizetős. A fortnite grafikája lenyügöző. "mobilról írtam". -
válasz
Marcsello31 #21509 üzenetére
Microsoft kezében van a Blizzard, szóval akár meg is valósulhat...
-
Marcsello31
őstag
-
válasz
Marcsello31 #21507 üzenetére
én is
-
Marcsello31
őstag
Úgy játszanék konzolon egy starcraft 2ővel vagy egy jó kis world of warcraftal (:.
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #21504 üzenetére
Én nem játszom most a játékkal, mondjuk kapacitásom sem lenne rá, de pont egy sz@r szezon megy most, szóval nem bánom hogy szünetet kell tartani a Fortnite-al.
-
becenevem
aktív tag
válasz
WhiteWalker #21504 üzenetére
Csak Reloadot játszok, de azt is csak azért mert Lottózom benne.
Milyen jó fegyvert nyitok ki?
Harcolok, sokat halok, de akad win is, koronás win is.Még az egzotikus grappaler még nem volt meg.
-
Impair1980
aktív tag
válasz
Impair1980 #21499 üzenetére
Ezeket kapom folyamatosan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia