Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
draco31
veterán
válasz
DrTechnoid #21798 üzenetére
Youtube-on szoktam megnézni, ha elakadok.
-
Hol van ez a Shadow Briefing küldi,egyáltalán nem találok sehol egyet se. A Shuri küldiket akarom csinálni, és mindjárt kéne 2 is . Lehet hogy az update óta nincs is már a mapon.
-
30z.Samu
félisten
Ma is jött egy wincske, élem ezt a szezont.
És a Reload is megfelel amolyan OG hiàny csillapítónak.
-
blaca83
őstag
Sikerült pár kört mennem a frissítés után.
Ami hirtelen észre vettem:- EMP visszajött
- Shuri-tól lehet venni párduc kesztyűt
- GwenPool-tól pedig dual micro SMG-t mhytic-benAki kitalálta megint ezt a baromságot, hogy DOOM-má változva "legyél Félisten a pályán" azt úgy rúgnám tökön, hogy a holdig szállna.
-
Spec
őstag
"már csalóka a médium / high kijelentés, mert az egy kopár dzsunka grafika azok nélkül"
Ezt azért erős túlzásnak érzem. Azért mert le vannak véve az amúgy csak felesleges csilli-villi grafikai fícsörök, még nem lesz a grafika "dzsunka". Inkább csak nem pazarolsz felesleges grafikai erőforrásokat, és cserébe nem kell egy erőmű, hogy eldöcögjön a gép.
Ha "dzsunka" grafikáról beszélünk, akkor az a low beállítás, performance módban. De ettől egy medium/high beállítás, árnyékok, meg postprocessing nélkül, azért nagyon messze van minőségben.
De vitáztunk már ezen... Egyszerűen csak mások az igényeink, neked kellenek a grafikai fícsörök, engem meg inkább zavarnak, és még ha bírná is a gépem, akkor is valószínűleg kikapcsolnám ezeket, mert egyszerűen idegesít. Nem bírom amikor minden csillog-villog, repkednek a szikrák, árnyék, nem árnyék. Ezek engem inkább zavarnak egy FPS/TPS-ben. Régi gameken szocializálódtam, és akkoriban ez nem volt divat, még egy lensflare miatt is anyáztunk anno, meg még egy élsimítás is tudott anno zavaró lenni.
Szóval nálam az hogy medium/high beállítás, az pont ezt jelenti, hogy textúra, felbontás, élsimítás, stb. medium/high, minden egyéb grafikai extra OFF.
Vannak olyan játékok, ahol számítanak az effectek, mert van időd csodálni a részleteket, grafikát (pl. ilyen egy Skyrim, vagy Witcher), de a Fortnite pont nem ilyen számomra. -
-
GEIL
addikt
válasz
nincsnév007 #21786 üzenetére
hmm...ilyet még nem vettem észre konzolon, PS5, SeriesX esetén is hibátlanul megy a game....semmi döccenés, semmi drop,....és mindegy hogy endgame vagy a game eleje
-
GEIL
addikt
Na így már tisztább a kép, hogy akkor te "nem valós medium / high" beállításra értetted a konfigot, mert alapból te "custom" grafikát állítasz azzal, hogy kikapcsolod a "számodra "felesleges fényeket, árnyékokat, effekteket, amivel már csalóka a médium / high kijelentés, mert az egy kopár dzsunka grafika azok nélkül....mobiltelós szint.....oda tényleg elég a GTX1650 is, akár 4 mag 4 szálas 4. gen i5-tel is ( és persze 16 Gb RAM és SSD-n legyen a game)
A DX11 az nem igazán van partiban a DX12-vel, hiszen CSAK DX12 módban elérhetők a Nanite részecskék és Lumen világitások...stb stb, amik végülis az Unreal engine 5.x legnagyobb újításai és látványosságai.....a DX11 az a PS4/Xbox One szintű picit fakóbb szinekkel rendelkező megjelenités.....össze sem hasonlitható a DX12-es PS5/Xbox series grafikával.
-
GEIL
addikt
Jó reggelt !
Ma délelőtt frissítés érkezik a "szokásos módon". -
30z.Samu
félisten
válasz
Rage47 #21783 üzenetére
Én 12-n szoktam farmolni, célnak megfelel.
#21779) draco31: Lényegében annyi hogy Ő már kiöregedett ebből a pörgésből 33(!) évesen. Már nem képviseli a mai generációt. Igazából az korrekt hogy belátja hogy túl van a csúcson és chill-esebbre is fogja a figurát. Sokkal élvezhetőbbek a videói is.
-
nincsnév007
addikt
most ps5-n is mi előtt elfogy az ellenfél életereje akkor akad ps5-n mitn a k... élet.
-
Spec
őstag
válasz
Franklin #21782 üzenetére
Igen, ezt már én is reálisabbnak érzem mint alsó szint, bár 8 Gbyte-tal már eléggé döcögős lehet a játék betöltése, mivel ennek a 3/4-ét kb. a rendszer megeszi már simán. A RAM-ból egyet értek, hogy 16 az alja, ha az ember nem akar eret is vágni közben
KISDUCK: Igen, egyet értek. A mostani felhozatalból talán egy i5 11400; 12400 a legideálisabb kategória, az 6c/12t. De ha a minimumot nézzük, szerintem 4c/8t is elég lehet, azt meg már tudja egy i3 10100 is. A régebbiek közül meg egy i7 6700 is elég lehet. -
iPhone 13 minin nem próbáljátok ki a játékot, elég szarul fut és megeszi az akksit és kb. felrobban a telefon tőle
Csak az achievementek miatt próbáltam ki...
-
Spec
őstag
Az árnyékok, fények, postpricessing, csak felesleges fícsörök részemről. Tudom ez visszatérő vitatéma, de én ezeket kapásból kapcsolom mindig kifelé, gondolom a régi jó beidegződés, amikor S3 Virge-ön próbáltam Quakezni, ez azóta megvan.
Szóval úgy értettem, hogy ezek nélkül, és nyugodtan maradhat a DX11 is, bár szerintem 11 és 12 között nincs lényegi teljesítménybeli különbség. Nevezzük ezt optimalizált beállításnak.
Párom laptopjában is 8. gen i7 CPU van, és abban is egy 1050ti mobil GPU, de nála is eldöcög a játék "optimalizált beállításokkal" kb. 50 FPs-el +/- 5-10 FPS. Akkor ez alapján kérdem, hogy így mi a legalja szerinted?
Ha nekem kellene saccolnom, szerintem egy 6-8. gen i5 CPU is bőven elég neki, de lehet még egy 4. gen i5-i7-en is eldöcögne. Az újabb CPU-k közül, amit még boltba lehet kapni, szerintem a 10-11. gen is bőven megfelel a célra. A 16 Gbyte RAM az ok, és talán egy GTX 1650, vagy RTX 2060 elég lehet GPU-nak alá.
AMD vonal is kérdéses, mert lehet hogy valamelyik újabb CPU az IGP-jével simán elviszi, és akkor nem is kell dedikált kártya. -
GEIL
addikt
Sajnos annyira rossz a kód és annyira x@rul van PC-n belőve az új unreal engine, hogy teljesen mindegy milyen géppel inditod....mindig lesznek hatalmas fps dropok, akár 240-ről hirtelen 30-ra....aztán felpörög 200 ig, majd vissza 20-ra XD.....és egyszerűen bármit állítgatsz rajta, kb mindig ez van vele. DX12 módban és Raytracinggel csak felidegelem magam....performance módban nincs gond vele, az jól fut, de ugye te is medium/high beállítást emlitettél, ami gondolom nem a performance módban található 2 db kapcsoló állítgatását jelentené medimumra vagy highra....hanem minimum DX11, de inkább DX12 amiről beszélünk.....árnyékokkal, fényekkel...stb
-
Spec
őstag
Most ezt komolyan mondod? Nem akarom elhinni, hogy ez a legalja. Az én gépemben egy 12. gen i5 CPU van, és egy 1050ti, igaz 32 Gbyte RAM, de ha nem is stabilan, de átlagban tudja a 55-60 FPS-t. És az én gépemben a GPU a szűk keresztmetszet, ha azt cserélném, akkor nagyaságrendet ugrana a teljesítmény kapásból, csak egyelőre sajnálok beleinvesztálni annyi lóvét, mert nincs rá komolyabb igényem. Amit te írtál, az szerintem jócskán főlé megy teljesítményben a megfoglamazott szintnek.
-
Spec
őstag
Szerintetek mi jelenleg az a minimális PC-s rendszer igénye a játéknak, amivel stabilan elmegy 60 FPS-el, full HD-ban, medium/high beállításokkal? Hangsúlyozom, hogy a MINIMÁLIS, tehát nem cél, hogy jobban menjen, magasabb beálítással, nagyobb FPS-el, és fejlesztési potenciál se nagyon kellene bele. Mi jelenleg az a legalja CPU/GPU/RAM szint ami ezt tudja hozni szerintetek?
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #21770 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #21768 üzenetére
Brawler’s Battleground, jobb alul.
-
30z.Samu
félisten
Na de Reloaded-ben milyen végjátékot toltam most. Pleasant-re szűkült, 1v2 lett a vége, az egyik próbált nagyképűen shockwave-ezve, 360 fordulós killt kacsavadásszal, de knock-oltam az egyik repülésénél. Itt ástam meg a sírom, ugyanis nem nyírtam ki, mert elfelejtettem hogy már nincs reboot.
Elbújtam, próbaltam valami heal-t keresni, de nem találtam, addig nyilván felszedte a társa. Aztán ment a csiki csuki a házak között 43 hp-val.
Végül kilőttek, de nem adtam könnyen a bőröm.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Impair1980 #21760 üzenetére
Köszi
Akkor felrakom újra a játékot -
mcwolf79
veterán
Az autós buziskodàs után nem indítottam el a játékot , mert hányingerem volt attól .
Áruljàtok el, a helyzet változatlan, vagy kezdtek vele valamit? Végre megint a gyalogos harcon van a hangsúly , vagy továbbra is autós majomkodàs? -
draco31
veterán
Amúgy Nektek is azt csinálja, hogy elindítotok egy játékmódot, és teljesen más lesz amit végül elindít? Nekem állandóan.
-
30z.Samu
félisten
Eddig bejön ez a szezon, mondjuk ha van van Nálad egy Jetpack és az automata fegyver vagy a kesztyű az kissé OP, de elég sok helyen lehet szerezni ezeket. Szóval aki nagyon szert akar tenni rájuk, az megteheti.
-
Attix82
addikt
Üdv.
Annyi kérdésem lenne, hogy a Fortniteba DX11-be is működhet az Nvidia reflex? Nem találok semmi konkrétat erről.
-
30z.Samu
félisten
Ez a Reloaded mode qrva jó!
-
Spec
őstag
válasz
#95712068 #21745 üzenetére
Jah, a lego egész barátságos, csak ne túlélő módra tedd neki ellenfelekkel. Van egy Cozy nevű módja, az a legjobb neki szerintem.
Próbáld ki az autóversenyt is, abban aztán végképp nincs erőszak,.meg agresszió.
Sőt elfelejtettem, hogy van egy bugyuta ritmusjáték szekció is Festival Main Stage néven. Ebben sincs erőszak, viszont mocskos idegesítő. Legalábbis engem 2 perc alatt kiidegel, pedig én nem vagyok szenzitív az ilyen dolgokra. -
törölt tag
Lego-t korábban már kipróbáltam, de nem sok maradt meg belőle. Most ránéztem még egyszer nem korlátozott fiókkal, és első körben szerintem gyerek kompatibilis. Mármint azt leszámítva, hogy egy baltával a kezében rohangál a lego figura, és ezzel hadonászik.
Ezt nekem kell "eladni" az anyjának, de szerintem nem lesz para. Kikapcsoltam az ellenfeleket, rohangáltam erre-arra, bejött nagyon a napszak váltás és az esti fáklyázás, látványban nagyon rendben van.
Szombaton megyek legközelebb, ezzel bepróbálkozom mindenképpen. Egyedül az nem tetszett, hogy menet közben lehet állítani mindent, és reményeim szerint korlátozott fiókkal nem tudja bekapcsolni az ellenfeleket. -
törölt tag
Köszi az infót, ránézek majd. Egyelőre próbálnék minél több infót összeszedni, kezdésnek hasznos volt. Jelenleg a másodlagos xbox fiókom használja, mert egyik szülőnek sem volt mailcíme, amire regelhettünk volna egyet, illetve az egyik mailcímre regelve volt, de az a freemail-es mailcím nem elérhető, és ~1 hónapos átfutási időt írtak arra az esetre, ha meg szeretnénk változtatni a hozzátartozó mailcímet. Úgyhogy a másodlagos fiókra húztam fel neki a Forza Horizon 4-et (150+ autó), mivel ennek a résznek van egy lego kiegészítése, és lego 2k drive-val játszott először konzolon. Volt ám meglepődés FH4-ben, amikor a vízben nem változott hajóvá az autó...geht nicht, geht nicht...
Szóval a fiókhoz teljes hozzáférésem van, így szerintem ezt meg tudom oldani.
Emote-okat mindig nézegetnem kell majd? Jó volna egy csomó alap dolog, köszönés, evés, stb. Van még pár 10000 játékpénzem, így az nem para. -
Spec
őstag
válasz
#95712068 #21742 üzenetére
Szia!
Az előző chapter frissítésnél bekerült a játékba egy belső korhatár korlátozási rendszer. Lehet asszem 7, és 12 éves szintre korlátozni. Ha 7 évesre korlátozod akkor csak erőszakmentes tartalmak elérhetőek. Ez vonatkozik a creative mapokra is.
Bekerült egy Lego-s minecraft clone játékmód is, és egy autóversenyes játékmód is. Ezek is teljesen erőszak mentesek. -
törölt tag
Sziasztok!
Egy ideje nem jártam erre, és rögtön egy kis segítséget kérnék.
Erőszakmentes crative map érdekelne, és finoman szólva nem vagyok képben már a creative map kategóriával sem. Illetve az is érdekelne, hogy mennyire lehet korlátozni egy fortnite fiókot, hogy például csak "erőszakmentes" crative térképen játszhasson egy gyerek.TLDR:
Március végén elköltöztem a szomszédos országba, és egy városban vagyok pár rokonnal együtt, köztük az autista unokatesómmal. Mivel a szülei segítettek nekem a kijutásban, így részben ezért kaptak tőlem egy Series S 1TB-os gépet egy plusz elite 2 kontrollerrel. Nagybátyámnak ~20 éve én babrálom a gépeit, utoljára kapott tőlem egy kisebb upgrade-et (FM1 -> AM4), de tudni kell róla, hogy nagy diablo fan. Nekem összességében olcsóbb volt egy konzolt venni, mint a jelenlegi gépét fejleszteni Diablo 4-hez, mert nyilván nem fogadok el tőlük pénzt. Szóval ez ilyen két-három legyet egy csapásra dolog volt igazából, részben anyagi megfontolásból lett ez a végeredmény, mert xbox-on meg tudom osztani velük az összes digitális vásárlásom és előfizetésem. Csak egy diablo 4 megvétele és a gép fejlesztése többe került volna szerintem.
Lehetőségeimhez mérten szeretném az életminőségüket javítani, és ha napi 1 órát el tudná magát foglalni az unokatesóm, az már hatalmas segítség lenne számukra. Kicsit kisarkítva próbálok egy súlyos fogyatékos gyereket függővé tenni, mert ez még mindig a kisebbik rossz. Amit most csinál, az nagyon nem jóSzóval van rá mód fortnite-ban, hogy ne "bántsák" mások, és ő se "bánthasson" másokat?
Az édesanyja okkal ellenzi az erőszakos játékokat, jelenleg Skyrim "erőszakmentessé tétételén" dolgozom, de szerintem nagyon jó alternatíva lehetne egy Fortnite creative map.
Igazából az emote-ok miatt erőltetném ezt a játékot, hogy ki tudja magát fejezni valamilyen formában, és ha egy játék kell hozzá, hogy megértsük, akkor az nem lesz akadály.A válaszokat előre is köszönöm
b(Ad-m)an
-
KISDUCK
addikt
Reggel nyomtam 2 meccset egymás után és win lett mindkettő, tartottam egy nagyobb szünetet, nyomam még egyet win lett megint.
[kép] [kép] [kép]
Tegnap duoztam (zero build) és a játék valamiért építősbe rakott be ma reggel, a másik 2 játékkal úgy voltam hogy jól van, ha már szerencsét hozott akkor maradjon. Semmit nem építettem és beadta mindhárom meccsre a "this is not zero build?" acsit megint.
Igazából nem olyan rossz, mert 50 pajzzsal kevesebb van, és amíg a célszemélyek építkeznek szét lehet tunkolni őket. -
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker #21737 üzenetére
Fortnite-ban "fizetős opciók" nem kötelezők...vígan lehet játszani vele ingyen.
-
csabiks
senior tag
Egy sniper azért elférni a játékban, pont jó lenne a pajzs meg a war machine ellen…
-
becenevem
aktív tag
Uhhhh, instagib UT2K4. De nagy kedvencem volt.
Néha nekem úgy tapad egy fegyver az ellenfelen, hogy azt hiszem bekapcsolt az aim assist egér mellett. Minden lövés talál, van amikor meg 5x újratöltök és nincs egy hit-em sem.Más:
Mivel a Fortnite szerintem pisztoly / puska / gránát harc így marad a Reload. Ez a repkedős égből turretes Amerika kapitány pajzsos anyja picsája nem érdekel. -
GEIL
addikt
válasz
izll81 #21729 üzenetére
szintén...1998-tól Quakezek és minden nagyképűség nélkül mondhatom hogy nem vagyok (voltam) rossz szinten és a kezem is biztos és just railgun/instagib (1 találat 1 halál) játékmódban is 10/8-as arányom szokott lenni, ami 80%-os találati pontosságot jelent....na 2019-től Fortniteozok és már nem mérgelődök rajta hogy mikor milyen találatot "ad be"...mert sokszor sántít valami a hitbox-szal vagy a szerver szinkron vagy egyszerűen ennyire random módon ad meg találatokat....mert kb "komolytalan" az egész.
-
30z.Samu
félisten
Most van AFK farmolós lehetőség? Ugyan most más nem a napi küldetéseket meg tudom csinálni, de nem jön soha rosszul egy kis talált XP.
-
HugóBoss
tag
válasz
izll81 #21729 üzenetére
Igen! Pont most léptem ki ugyan ezzel a tapasztalattal. És tegnap jelentettem egy playert, mert red vs. blue-ban akár hányszor találkoztam egy lövés voltam shotival. És a mai játék is siralmas volt duoban, estünk keltünk, pedig elég jól szokott menni, de ez siralmas volt. És tényleg az, hogy lövöm lila fegyverrel ő meg agyonlő egy zölddel...
-
izll81
csendes tag
Üdv!
Elég régóta játszom már FPS-ekkel, lassan cirka 30 éve (fú, de öreg vagyok).
Ami a mostani szezonban és az előző kb. felétől történik, azt baromira nem értem: 2-3 lövéssel szednek le néha még a gagyi a játékosok, hiába van erős fegyverem és lövök beléjük sokat. Biztos vagyok benne, hogy vannak jó játékosok, de olyan mintha bakker fele annyi életerőm (se) lenne pajzzsal együtt, mint egyeseknek. Azt is vágom, hogy erős emberekkel is összerak a rendszer és tisztában vagyok vele, hogy fejre kell menni, amikor lehet. De valahogy ezt baromira nem tudom feldolgozni, hogy max 2-3 kill jön össze és leszednek mint a sz*rt, pedig összevissza mozgok.
Valakinek van ilyen tapasztalása? -
30z.Samu
félisten
A játék mobilos verziójában jó farmolni, viszont annyira látszik hogy nem kijelzővel játszanak sokan, hanem controller-el...
-
30z.Samu
félisten
Starter Pack elérhető.
-
becenevem
aktív tag
válasz
WhiteWalker #21721 üzenetére
Meg mindenki headshot-ot nyom még a pisztollyal is. Futás közben dobtam le a bunkert és a monark' pisztollyal 3 fejest kaptsm. Be van gyakorolva a sniper.
-
30z.Samu
félisten
Megvan az első win! Jól néz ki az ernyő!
-
30z.Samu
félisten
Kipróbáltam a mobilos verziót is iPhone 12-n, összességében tök jól megy, van néha egy kis lagocska, de összességében teljesen jól fut. Mondjuk a kijelzős irányítás nem az asztalom, de farmolni teljesen jó lesz munkahelyemen unalmas percekben.
-
draco31
veterán
Szerintem jó poén lett volna, ha amcsi kapitány pajzsával csúszik, akkor ráülne.
-
30z.Samu
félisten
Na èn is beugrottam egy kicsit az új szezonba. Alapvetően nem rossz a hangulata, az előzőnél szerintem mindenképp jobb. Viszont nem tudom, lehet velem van a baj, de ettől függetlenül nem tud úgy lázba hozni. Nem rossz, nem rossz, de valahogy nem az igazi. De ez persze szubjektív vélemény.
-
csabiks
senior tag
sziasztok,
a frissítés óta, brutális input delay van a kontrollerrel, xbox SX alatt. nem olvastam ilyesmit sehol, lehet egyedi probléma lesz, de hátha találkozott vele valaki…Merre induljak? Hiába húztam fel a sensitivit a késleltetés maradt. Más játékkal jó, volt kikapcsolás, restart.
Próbáljam meg újratenni a játékot? -
válasz
draco31 #21709 üzenetére
Ok akkor nem egyedi boomer probléma , mielőtt írtam ide , a fortis számait is megnéztem ytubon ,csekkoltam hogy ki is ez , de semmi, az égegyadta világon semmi ismerős nincs az anyagaiban,és mindez úgy hogy én válogatás nélkül szinte mindent végignyálazok amit látok. Ezért is érdekes főképp hogy hogyan mentem el a munkássága mellett az évek alatt.
-
draco31
veterán
válasz
DrTechnoid #21707 üzenetére
Legtöbbet nézett klipjébe belehallgattam, lövésem sincs.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
DrTechnoid #21707 üzenetére
Én sem hallottam eddig róla, de Snoop Dogg lesz a következő. Azt nagyon várom.
-
Kövezzetek meg de ki a f ez a Carol G akinek a zenei szezon szentelve vagyon? Még a nevét se hallottam az életben sem.
-
Na kijott iphone-ra is az Epic Store. iPaden várni kell ra ipados 18-ig
-
draco31
veterán
Amugy fura, hogy nem rogyott le mint szokott így váltáskor.
Máskor így már szinte lehetetlen bejutni pár órán keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD