Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Visszatértem kicsit..
Lenne is egy kérdésem...régebben is sz*ptam ezzel, de azóta se lett jó. Beállítottam hogy 144FPS-em legyen, amit tart is a gépem (adatlapom) az idő 99,99%ban, de néha úgy bezuhan az FPS-em akár 15re is hogy csak pislogok...
Csak 1-1 pillanatra, de persze legtöbbször pont a legjobbkor.
Régebben sem gondoltam volna hogy a gépem ne bírná, és most se hiszem. Van erre bármi megoldás?
Hja amúgy lenyúltak csomó vbucksomat. Egyszer vettem fillérekért csomó vbuckot, amit tudok hogy később elvettek, de azon felül is minimum 3-4K-nak kéne lennie, oszt van 650... -
GEIL
addikt
üdv srácok !
Mt olvastatok arról hogy esetleg érkezik (Mortal Kombat) Scorpion is ?
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #22495 üzenetére
Én nem tudom, de elég gáz, hogy ugyanazokat a sablonokat pörgetik már évek óra. Star Wars, Marvel, DC, meg még a többi collab néha néha becsöppen. Nincs már sok új dolog. Az OG-val meg az lesz a gond hogy megy folyamatosan és én úgy tudom hogy nem is akarják "újrakezdeni" ha lepörgött, hanem amolyan alternatív szezonokat fognak kitalálni. Én jelenleg úgy látom, hogy kezd ez kifulladni. Én jelenleg azon gondolkodom miféle online szórakozást tudnék találni. Mert évek óta csak a Fortnite-ot tolom online. Semmi mást, de mostanság annyira motiváltaltan vagyok indításának kapcsán, hogy azt nézegetem mit lehetne helyette.
-
Annyira nem volt bonyolult inkább vég nélküli grind. Spet, a küldi teljesen egyszerűen leírja hogy mit csinálj
Ölj Bosst vagy őrt, rabolj ki / törj fel vault-okat, meg iesmik voltak.
30z.Samu : elég lesz belőle ez a 3, csak negyedik ne legyen. De azt hadd kérdezz meg ki a búbánat lesz ebben a részben , az Emperor? Vagy Snook? Van egyáltalán olyan ismertebb kari akit még nem sütöttek el SW sagából? Még a spinoffokból is van már karakter, lehet hogy Dooku gróf? Grand Moff Tarkin? Andor-ból valaki? Rajtuk kívül nem sok ismertebb fazon maradt fortnite collab nélkül. Vagy az a vastag szemüveges öreg szerelő nő(?) az egyik Ray Skywalkeres szálból? -
30z.Samu
félisten
Állítólag a kövi szezon megint Star Wars témájú lesz. Hát akkor én kihagyom a kövi szezont vagy csak OG-zok.
-
csabiks
senior tag
Tegnap először sikerült felvennem mástól egy arany drum gunt, van rajta hőérzékelő, hát vagy 10-embert utána még azzal megöltem, harmadikként végezve, nagyon jó fegyver
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #22489 üzenetére
Én ezeket hanyagolom is a bánatba, engem ezek nem érdekelnek. Csak játszani akarok, de az Epic túlbonyolítja ezekkel a hülyeségekkel. Bár szerencsére nem köti ezekhez a játékélményt mert ezek nélkül is lehet meccseket tolni.
-
Spec
őstag
válasz
Én bevallom még azt se tudom mindig pontosan ezeknél a küldiknél, hogy mit is kell csinálni. Annyira katyvasz lett a küldetési rendszer, hogy kb. random csinálok valamit, megyek-ide oda, aztán vagy meglesz valami, vagy nem.
-
Fáraó
őstag
válasz
Grat a kitartáshoz! Én örülök, hogy megtaláltam tegnap a harmadik aranyszínű lámát
-
Hát ezek az 'OUTLAW KEYCARD' küldik már agyilag szétkaptak, de csak meglett az utolsó , az arany Card is. Ennyi őrt meg boss-t megölni , meg aranyat begyűjteni , meg ennyi vault-ot kiégetni, már kezdett sok lenni. Közel 150-es szintig ballagtam fel ebben a pár napban csak a küldikkel.
Meg ha már egyszer ott volt , akkor az új , egy friend-del közös küldiket is - valami Party Spring Raid a neve - kivégeztem , még 2 napnyi van belőle amikor teljesen lehet finiselni egy skin-ért meg van még mellé pár kozmetika meg valami emote. Napi 60k XP-t kell összeszednetek úgy hogy együtt toljátok a meccseket, az egyik nap mindig Creator mapon kell összeszedni, a másik nap pedig BR-ben szoktam.
Pluszba még a 'The Getaway' küldiket is megcsináltam , nah az egy igazi idegméreg abban a játékmódban, a nagy ékszerlámával kell végigszenvedni a meccset ami egy slotot elfoglal, és a kb 40-50 méter magasban lebegő Van-nal kell elhagyni a mapot ami viszonylag későn, majdhogynem a meccs végén aktiválódik. Mondanom se kell csak építős van belőle, vissza kellett kicsit rázódnom az évekkel ezelőtt megszüntetett építkezős billentyűkiosztásba. -
draco31
veterán
Arany lámát merre találni, mert én még egyet sem láttam.
-
Bazsi1987
őstag
Megvettem a passt de nem volt időm megnézni. mennyi v-bucks jön vissza?
-
-
Spec
őstag
Francokat! Olyan pipa lettem most ettől, hogy tuti egy fillért nem teszek bele ebbe a játékba soha többet. Gyorsan kifarmoltam a hétvége alat vagy 20 szintet így meglett a hiányzó v-bucks, hogy kivegyem a Lara Croft skint. Ahogy számoltam még éppen kijön 1000 v-bucks a BP-ből, így a következőre is elég lesz. Nem értem miért ilyen tróger módon megy ez most, korábban sokkal barátibb volt a Crew működése.
Csak kérdezem, hogy ha a Crew-val oldasz fel minden Pass-t egy hónapra, és utána le is mondod, nem hosszabbítasz, akkor inaktívak lesznek a Pass-ok is? Mert hát ugye se a BP, se a többi Pass nem egy hónapra szól, hanem kb. 2-3 nagy átlagban. Gyakorlatilag lenne egy hónapod, hogy az összes Pass-t kifarmold, és utána kampec ha lejár a Crew? Ez milyen szemétség már? Arra kényszerítenek, hogy legalább 2-3 hónapot előfizess, mert különben bukod a Pass-okat -
Bazsi1987
őstag
Meddig van a lobby tele botal? Ma kezdtem el de kb istenek érzem magam benne
-
Spec
őstag
Ez az új Lara Croft skin végre hosszú idő óta olyan, ami nekem is kellene. Gondoltam megveszem a havi Crew-t, hogy kapjak 1000 v-bucksot, meg visszakapjam 1000-et amit beletettem a Battle Passbe a szezon elején és akkor ki tudom venni. Erre csak 1000-et adott.
Mi ez az újítás, hogy nem adja vissza a v-bucksot, amivel feloldottam a BP-t még előtte? Eddig ez nem így működött. Most jól besz*ptam, mert kidobtam a lóvét a Crew-ra, és v-bucksom sincs elég, hogy megvegyem a Lara skint. Ráadásnak azt a v-bucksot se adta vissza, amivel még az előző szezonban az OG Pass-t unlockoltam. Ez mióta megy ilyen szemét módon? -
J o e
tag
válasz
DrTechnoid #22467 üzenetére
Tényleg jól mutatnak
Hosszú idő után megvettem én is a bpasst, már csak 38 szint kell a 100-ig
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
DrTechnoid #22467 üzenetére
Wow már lvl 100, én örülök a 42-nek is
meg a fúrógépnek, amivel lehet repülni
-
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Ma délelőtt frissítés érkezik a szokásos módon.
Szerverek már leálltak.
-
mcwolf79
veterán
Hali!
Ha lerakok egy olyan szkennelő radart az mindenkit megmutat? Meg engem is az ellenségnek? -
stewe780
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy aki xbox series s-en játszik, volt-e már olyan, hogy a harc hevében egyszercsak tiszta fekete lesz a képernyő kb. 1 másodpercig, majd bedob a főmenübe és a játéknak annyi. Eddig nekem kétszer sikerült ezt meglépnie az új season óta és eléggé idegesítő... Nem tudom, hogy az xbox-om megy tönkre, vagy az új season hozta ezt a jó kis összeomlást, mert korábban soha nem csinált ilyet.
-
30z.Samu
félisten
Tegnap olyan qrva jó meccset toltam, hogy nem akartam elhinni. Nem is tudom mikor élveztem utoljára így egy meccset.
-
blue eyes
tag
teszt
-
berobi78
tag
Sziasztok. Xbox series s. Fortnite nem indul, azt írja, hogy controller disconnected, please reconnect your controller. Internetet böngészve látom, hogy nem csak nálam jött már fel ilyen probléma. Viszont (működő) megoldást még nem találtam rá. Valakinek valami ötlet? Köszi!
-
válasz
nincsnév007 #22445 üzenetére
Ha a 'kedvencek' be van állítva egy adottt vagy több track-re - akkor is ha csak egyet állítottál be - , akkor azok közül válogat random címszóval.
-
nincsnév007
addikt
Introducing Music Moments
itt a trailerje, a lényege hogy a játékon belül vannak zenék, és azt lehet be állítani hogy mikor a buszból kiugrunk akkor is szól zene, meg ha megnyerjük a játékot. a locker-ben van legalul -
Iramirez
aktív tag
válasz
Hol mi ?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Milyen zene?
-
nincsnév007
addikt
a lockerben most be lehet állítani hogy amikor kiugrunk a buszból meg amikor megnyerjük a meccset akkor szóljon zene, én be állítottam randomra de ugyan az a zene megy folyton, nektek is?
-
Fáraó
őstag
Kb. 10 kör alatt meglett a max 5000 gold.
Tetszik a baseball ütő! Amikor már csak ketten vagyunk nagyon meg lehet szivatni a másikat, hogy feltöltött ütővel kiütöd a másikat a körből, a legjobb pl. egy hegycsúcsról messze kiütöd. Igazi hazafutást ütsz!
De volt már hogy kiütöttem egy hegyről és a fall damage-be halt bele. -
KISDUCK
addikt
válasz
draco31 #22439 üzenetére
Nem rossz ez, kicsit visszahozza c5s1-et ezzel a páncéltermezéssel. Meg vannak ezek a rejtekhelyek(?) ott is lehet aranyból meg páncéltermi tokenből cuccokat venni. Bár a battlepass egy jó nagy semmi, egyedül sub zero kell belőle, sajnos még egy normális MK-s emote-ot se szórítottak be az MK zenéjével a passba.
És úgy néz ki hogy most sincs mod pad.
-
draco31
veterán
Eddig egy kört mentem, még nem tudok mit mondani.
-
draco31
veterán
200-ig még elmentem, most már jöhet a váltás.
-
GEIL
addikt
válasz
KISDUCK #22433 üzenetére
A Founders csomagot birtokló "OG Save the world" játékosok kaptak 2 skint, ami Battle Royaleban játszható.....de egyébként minden STW-s cucc csak ott használható.
A szintén Founders-es STW játékosok nagy része még a "Vbuck farmolás miatt" tolja ezta játékmódot......napi challengek (35-80 vbucks kb) és kimondottam "vbuckot adó" pályákat én is letolom mindig......egy durva fejszámolással csak idén (01.01 - 02.19-ig) voltvbuckos pályák: 2.155 vbucks (fortnitedb.com)
napi challengek: (kb 1700-2000 vbucksTehát aki régi motoros és tisztességgel letolja amit kell STW-ben (max napi 30-60 perc), az csak idén össze tudott már szedni kb 3855 - 4155 Vbucksot, ami azért nagyon nem rossz, ha a Vbucks árakat nézzük.....
-
GEIL
addikt
sziasztok !
Pénteken (02.21.) jön az új season.....Mortal Kombat-ból Sub-Zero és Scorpion érkezik...stb stb.
-
0xmilan
addikt
válasz
lukacsger #22423 üzenetére
Nekem 6800-al teljesen rendben van performance modban, ami mogott elvileg DX11 van.
Meg akartam nezni a driver verziot es akkor vettem eszre, hogy az AMD Software nem is fut. Amikor elinditanam, akkor meg ezzel fogad...
Lehet, ez a trukkje, hogy legyen frissitesre szorulo AMD Software-ed. -
-
draco31
veterán
Egyszerűen nem bírom megunni og módban a csapdázást.
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #22418 üzenetére
Akkor én lehet szerencsésebb vagyok, általában Top 5 megvan. GG!
-
Megvan ez a kis görény , eszméletlen hogy micsoda playerek vannak , egy csoda tényleg hogy be tudtam húzni a win-t. Solo-ba ment le dolog, de amilyen az enemy állomány alapból jó ha top20-10 megvan. Pfffffffffhhhhhhhhh
-
KISDUCK
addikt
Kicsit keveset játszottam mostanság és 1 hét most kimaradt, de a godzilla skinekhez és egyéb jutalmakhoz csak szintet kell lépni? A küldetések nélkül is mindent meg lehet szerezni?
-
Aby_2014
aktív tag
Köszi csabiks és draco31, ma délután neki ugrok, remélem összejön.
A színes virágos mezőre ugrom, ahogy nézem talán ott van a legnagyobb esély arra, hogy sikert érjek el. -
Skynet258
veterán
-
csabiks
senior tag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez a Godzilla ‘event’ elég jóra sikerült
, eddig egyszer sikerült elcsípnem a portált, és egyszer tudtam a legtöbbet sebezni. Nekem nagyon bejön, lehetne king kong-al is, vagy t-rexel ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%