Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hát a random csávó nem pont ugyan oda ugrik abba a bokorba kempelni a küldit, ahová én?
Nyilván halt, de csak mert 2 ütés után reagált, hogy baj van.
-
Bennyboy
őstag
Én most olyat láttam, h egy enemy teljesen be volt szorulva egy kőbe és kitudott onnan lőni de én nem tudtam sebezni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #20893 üzenetére
Sejtettem hogy valakinek ez lesz a reakciója.
Nyilván töltve volt.
-
30z.Samu
félisten
Nem akar menni ez a szezon, bakker a végjátékban ott megy a meccs hogy előkapom a shotit de hiába nyomogatom a ravaszt mint süket gyerek a csengőt nem akar lőni. Ez mi???
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #20889 üzenetére
Ki hogy értelmezi az erősödést...
-
stewe780
őstag
válasz
Sirandrish #20889 üzenetére
De jó is lett volna...
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Megjelent az új "starter pack":
Skin
Hátizsák
Csákány
600 vbucks1.348 Ft (kevesebb mint 4 Euro)
-
WhiteWalker
nagyúr
Ma tudtam megnézni ezt az új seasont....
Haaaat mit nem mondják , elég véleményes és izzadság szagú.
Nekem ezek a bossharcok nem jöttek be , az előzőekben volt fantázia , egynek elmennek.
Kicsit csalódás ért , a mappa továbbra is adja a változások ellenére is. -
draco31
veterán
Ezek a rankedes feladatok, mire leszenvedem.
De utána majd jóvilág lesz. -
HugóBoss
tag
Megkaptam az elmaradt xp-t a lego-ért (180k). Aztán ment 1 óra afk és már nem kaptam semmit. Erre van valami limit, vagy kivették a lehetőséget?
-
-
HugóBoss
tag
Meg tudom nézni valahol, hogy mi volt a statisztikám az előző szezonban?
-
csabiks
senior tag
Nekem ebbe a szezonba a 2ik a legjobb helyezés
nagyon nehéz megszokni, hogyha magasról leugrom nem nyílik az ernyő, emiatt számtalanszor meghaltam már
-
Skynet258
veterán
válasz
30z.Samu #20867 üzenetére
Nálunk is volt hülyének nézés, hogy ezekre a játékokra hogy lehet így rápörögni, aztán többet tolja már a Fortit mint én, ez az első játék (vagyis nem mert anno a Forest-et is imádta) amire így rákattant. Ő tegnap 3-szor nyert.
Biztos telerakta neki a játék botokkal, másra nem tudok gondolni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
WhiteWalker #20862 üzenetére
szerk.: nem pont neked szántam a hsz.-t, hanem a threadhez
Windows hiba gondolom. W 10 óta támogatja a rendszer desktopon is hogy igp ad képet és a dvga számol.
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #20862 üzenetére
A gonosz kis kábelmanó? Elképzelhető. Hirtelen én is valami ilyesmire gondoltam, hogy megviccelt egy kábel kobold
-
Spec
őstag
Elmesélek nektek egy érdekes story-t, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nem teljesen Fortnite, de kapcsolódik...
Hétvégén leülök a gép (PC) elé, bekapcs, nincs kép, tök fekete képernyő, sőt a monitoron meg is jelent a standby felirat, amikor nem kap bemeneti jelet. Nézem, a gép működik, csak épp nincs kép. Előző este még használtam, és úgy kapcsoltam ki, hogy semmi baja nem volt. Másnapra meg megdöglik, nagy unalmában? Na mondom mi van ilyenkor?
Nézem a kábeleket, nézem a gép hátulját, erre látom, hogy a HDMI kábel nem a dedikált VGA-ba van bedugva, hanem az alaplapi HDMI csatlakozóba. Mi a fene... Átdugom a kártyába, restart, és lássanak csodát van kép, minden ok.
Kérdőre fogom az asszonyt, hogy hát ez mi, mert én nem dugtam át, az tuti, és főleg nem rossz helyre. Erre azt mondja, hogy jah, hát ő kölcsön vette a monitoromat egy napra, de az nem most volt, hanem kb. egy hónapja. Esküdözött, hogy ő márpedig nem nyúlt hozzá, csak akkor. Előtte este még én használtam gond nélkül, azóta meg valóban nem piszkálhatta. WTF?
Létezik, hogy egy hónapja úgy használom a gépem, hogy az alaplapi csatin keresztül, a proci GPU-ja dolgozott alatta, és észre se vettem? Úgy Fortnite-oztam, meg minden egyéb?
Egy Intel Core i5 12400 van a gépemben, annak az IGP-je tud a Fortnite-ban stabil 60 FPS-t (full HD, mid/high beállításon)? Mert azon ment végig, így nem észleltem eltérést, a GTX 1050Ti-hez képest.
Hogy lehet hogy volt kép eddig, most meg egyszercsak nincs? Ez nekem nagyon misztikusan hangzik. Esküszöm ilyennel még nem találkoztam. -
30z.Samu
félisten
válasz
mcwolf79 #20855 üzenetére
Most én is felhúztam Magam, de nem éppenséggel ezen. "Szabadságomat" töltöm, gondoltam akkor ha már ennyire bele kell jönni a játékba, akkor most van időm. Meg igazábók kedvem is volt játszani. Nagyjából most már képben vagyok a fegyverekkel, de baxxa meg a jehova, játszottam 6 meccset, ebből 5-ön második lettem és úgy hogy az elsőnek 20-50hp marad, tehát shotival még egyet belelövök és win. És az ember ne kapjon agyvérzést...
-
mcwolf79
veterán
De jó ez az új “meta”, hogy a tetőkön mindig kempel valami mocsok c**ány
-
blaca83
őstag
Sziaasztok!
PC-n frissítettem a játékot és ez a verzió van a gépen:
Fortnite+Release-29.00-CL-32116959-WindowsAz a problémám, hogy játékon belül semminek sincs hangja.
Se zene, se a lobby-ban a fegyver ropogás és utána a játékon belül is teljesen néma.Találkozott valaki már ilyen problémával?
Próbáltam keresni az EPIC-en belül valami program javítási lehetőséget is, de csak "uninstall" van.
-
GEIL
addikt
válasz
draco31 #20851 üzenetére
Annyi az értelme, hogy konzolokon "menet közben" is lehet felhasználót/profilt váltani/hozzáadni/bejelentkezni és így a "folytatásra" nyomva egyértelművé lehet tenni, hogy végülis kinek a profilja töltődjön be.
Ezzel szemben PC-n van az EPIC-launcher nevű kliens program, amibe bejelentkezve csak egy azaz egyetlen egy felhasználó profilja lehet bejelentkezve és játékot inditva mindenképpen az a profil fog betöltődni.....nincs menet közbeni "még egy felhasználó belépett" stb helyzetek.
-
30z.Samu
félisten
Ja hogy az...hát annak én sem látom értelmét. De hát utána fél percen belül lobby-ban vagy.
-
GEIL
addikt
válasz
nincsnév007 #20849 üzenetére
PC-n "gombnyomás" nélkül belép a Lobbyba.
A gombnyomás az PS és Xbox "fícsör"....nem tudod megkerülni, mindenképpen rá kell nyomnod a "folytatásra".
-
30z.Samu
félisten
válasz
nincsnév007 #20846 üzenetére
Nekem automatikusan bejelentkezik, nem kellett semmit sem állítani.
-
nincsnév007
addikt
azt nem lehet be állítani hogy a fortnite automatikusan bejelentkezzen?
-
HugóBoss
tag
20 perc afk után jött a 30k
-
HugóBoss
tag
Az előbb kaptam legoban 30k xp-t, bár nem afkoltam
-
draco31
veterán
Meg is van az első win
-
30z.Samu
félisten
Ma sikerült belenézni az új szezonba. Azt vettem észre Magamon hogy valahogy nem fenik a fogam az “újdonságok” megtanulására. Nyilván muszáj lesz, ha játszani akarok vele meg a gond ott kezdődik, hogy már a Chapter első szezonjával is alig játszottam időhiàny végett. Ha toltam volna màs nem minden màsnap, akkor gondolom nem lett volna “gond” pl a fegyvereknél történt változás. Viszont már a Season 1-ben sem ismertem ki Magam igazán. Szóval mire belejöttem volna, már jött is a csere. De ez nem a játék hibája, ez mindig is így volt és így is lesz. Csak jelenleg én nem tudok vele annyit játszani, mint anno. Maga a szezon amúgy nem tűnik rossznak, a szárny meg a villám jó ötlet volt, az utóbbival jobban bírok bánni. A BP is egész jól sikerült.
-
HugóBoss
tag
Azt írja a játék (Lego Lobby), hogy a Lego fortnite kevesebb XP-t ad, mint kéne, ezt a köv. peccsel javítják és kompenzálják, amit nem kaptunk meg.
Nekem nem volt olyan játék, hogy ne láttam volna legalább 5 szárnyat
-
csabiks
senior tag
Ezeket az ‘isteni’ fegyvereket ládábkól dobja ki? 5 meccs alatt egyik láda se dobott ilyet …
-
nincsnév007
addikt
az a festival jam xp gyűjtés müködik még?
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Nálatok sem ad már jam meg lego afk-ra xp-t a játék? Kipeccselték, hogy ne lehessen könmyen xp-t farmolni? -
Marcsello31
őstag
Nincs para, nem reklamációvolt (:.
Lett pár új cucc, a szárny amivel lehet repülni
Egy darabig,míg le nem merül, brutál jól nèz ki
Ilyen angyal formájú skin?!
vagy az már benne volt?!
Èn ma futottam bele.
Természetbelibb látvány világ, ennek köszönhetően a konzolom dolgozik
Ezerrel.
Szórakoztatás kèpp használom. -
Skynet258
veterán
válasz
Marcsello31 #20822 üzenetére
Ha vettél volna valamit akkor az nem tűnt volna el... csak a többi nullázódik, skin-ek és társaik értelemszerűen nem.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Marcsello31 #20828 üzenetére
Ez nem újrakezdés, új battlepass új cuccok, más skinek, emote-ok stb.
-
draco31
veterán
Na nézzük milyen csodás mesés lett
-
KISDUCK
addikt
válasz
Ez a battlepass lényege, az csak egy szezonig van és a közben elért szintekért jár a jutalom, következő szezonban kezdődik megint előről. Ez más játékokban is így van megvalósítva.
-
HugóBoss
tag
Reggel 6tól 1x sem dobott ki PC-n.
-
gduck
addikt
válasz
Igen, ez mindig így van, nullázódik minden!
De van egy Carrier rész, ott látod a szintedet, az nem veszett el.
Reggeltől megy, de már 3x dobott ki a játék, tele van még hibával...
-
Marcsello31
őstag
Hali mindenkinek! Nálam már megy a Fortnite! Frissítés után, viszont, level1ről indulhatok újra, mindenem le nullázódott, még jó hogy nem vettem semmit vagy babrálgattam rajta, letojom, 65ös volt, és most lev1. Xbox series sen már él a játék.
-
Exelsior
őstag
válasz
WhiteWalker #20819 üzenetére
Ennek a fele bent maradt.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
gduck
addikt
Ezt most újraposztolták, új (javított) letöltés lesz?!
"We’re continuing the work to bring Fortnite back online. Players will be able to pre-download an updated version of v29.00 in approximately 5 hours. We’re grateful for your patience and can’t wait for everyone to be able to jump in."
-
Marcsello31
őstag
Melyik Micimackó nem bírt magával a játékban?!
Hogy ennyire off.pc/konzol off.
-
Aby_2014
aktív tag
-
Marcsello31
őstag
Hali! Ne aggódjatok, konzolról sem megy, a Forti. Most mivel vezetem le a feszkót?
-
Aby_2014
aktív tag
Én kis naív, gondoltam nah, nap vége, gép ON, frissít és ámulok mennyi újdonság vár, erre offline server
Most már csak azért sem kattintok a trailer linkre, megvárom a hivatalos indulást..
-
csabiks
senior tag
most 20:00 órát írnak a karbantartás végére
igaz ma már módosították 2x
-
Spec
őstag
Másnak is offline még a szerver? A frissítés lejött, de még nem indul a game. Lehet tudni mikor indul pontosan a szezon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Keresünk dokkolókat
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest