Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Kipróbálunk valahogy 2-3 opciót és amelyik szimpatikus megvesszük. -
Iramirez
aktív tag
válasz
WhiteWalker #18598 üzenetére
Vagy ha egy jó középút érdekel,10 felett de bírja a képzést....
Logitech RumblePad F310 Gamepad
MM ből 12 körül már vihető.
-
30z.Samu
félisten
Nekem is meglett a lvl 100, azt néztem egyébként hogy a Reward cuccban nincs semmi érdekes. Szóval makd 25-én visszatérek a szigetre.
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Unokaöcsém van rákattanva a játékra pc-n.
Kontrollerrel játszik haveroknál és otthonra is szeretne egyet. Nálam akad egy Logi Wingman Rumblepad, nem tudom mennyire használható ehhez a játékokhoz.
Be tudom konfigurálni a játékban a kontrollert, vagy ha nem ajánlott, akkor milyen kontrollert ajánlatok, ami már használható a játékhoz és gyerek lévén nem kap sztrókot az ember, ha netán baja esik és megsérül.
Olcsóbb kontrollereket is automatán beállítja a játék, mint pl az xbox vagy ps kontrollert?
Köszi a választ előre is! -
WhiteWalker
nagyúr
Ezért az új frissítésért kár volt ...
Annyira semmilyen - számomra.
-
GEIL
addikt
válasz
Vertigo18 #18591 üzenetére
Sajnos nem megoldható, de szerintem vagyunk páran akik örültek volna egy "szétválasztásnak" vagy hogy az eredeti felállásnál maradva a "save the world" az alapjáték és a BR "csak" egy lehetőség/játékmód maradt volna benne. De hát a célközönség BR-ra szocializálódott és a jelenlegi generáció inkább azt tolja.
A frissítésekben elfordul, hogy stw-ben is hozzányúlnak dolgokhoz. Hibákat javítanak vagy "nerfelnek/buffolnak" dolgokat, fegyvereket, állatokat, hősöket, képességeket amik hirtelen nem is feltűnőek. Pl a héten volt egy változás, ami annyi csupán, hogy a megszelidített vadmalacok már csak 1 db szenet túrnak ki nekünk....régebben több volt...stb.
-
GEIL
addikt
Jó reggelt !
ma frissítés....a szerverek kb 10:00 kor állnak majd le.
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok!
Van most valami bug, vagy leállás, mert Istenért nem tud játszani a kölyök? -
flashike
tag
Azért az meglepő lenne ha nem lenne aim assist controlleren, console játékosok kilennének akadva rendesen
Van valami aktív csoport ahol magyar pajtásokat lehet keresni? Azt néztem az itteni DC csoport elég halott, 32 éves fejjel meg nem szívesen játszanék tizen évesekkel
-
stewe780
őstag
-
stewe780
őstag
12 éves fiam az xbox-on például nagyon ki tudja használni azt az aim assistot, ami mondjuk rajtam egyáltalán nem segít, ha kontrollerrel játszom. Pontosan az ilyen távoli célpontokra. Amíg én billentyűzettel és egérrel egyet sem találok bele, ő 3-4 szer is eltalálja az ellenfelet úgy, hogy kb 14db. képpontból áll, olyan messze van. És ahogy írtad, pontlövésekkel.
-
30z.Samu
félisten
Kicsit most én is farmoltam, 86-os vagyok, simán meglesz ez 25-éig. Pláne hogy két hét szabin leszek...
-
Spec
őstag
válasz
Aby_2014 #18575 üzenetére
Hát már majdnem van is ilyen sajnos
https://fortnite.gg/cosmetics?id=834
https://fortnite.gg/cosmetics?id=3945 -
Spec
őstag
válasz
Aby_2014 #18572 üzenetére
A Shady Tilts-es résznél mindig van 2-3 dinó erre arra, és az közel is van viszonylag. Nekem ez meglett elsőre.
Egyből a Stingray csávónál landoltam, felmarkoltam a fegyót, aztán átköteleztem a szomszéd helyre, ott mocira pattantam, és pár perccel később már öltem is a dínókat a dzsungelban
Megjegyzem ilyen Sharp tooth Shotit találni is lehet simán, de ha keresgéled, akkro sok idő elmegy, és akkor meg vagy dínó nem marad, mert kinírják előled, vagy időd nem marad kersni 3-at. Szóval egyszerűbb venni egyből az NPC-től
Az Optimus skinnel amúgy egy gond van, az hogy kicsi. Nyilván nem tudják akkora méretben betenni a játékba játszható skinként, mint ami a valós (filmbeli) mérete, de akkor inkább ne is tegyék, mert így röhelyes. Lesz Godzilla skin is, mert az meg úgy fog kinézni, mint egy gumi játék dínó akkor? -
Sefneni
őstag
Tegnap végre nekem is meglett a lvl 100.
(Igaz, az StW-ben egyből 5 szintet ugrottam egy Hit the Road-ozással.
)
-
Spec
őstag
Na pl. így nem csalnak a Fortniteban. Öröm nézni
-
Spec
őstag
válasz
draco31 #18568 üzenetére
A mellette lévő helyen (Aegis Temple) jellemzően mindig van Dirt Bike. Azzal hamar odaérsz a dzsungelba. Én úgy oldottam meg.
Jah és kapcsold be a visualize sound effect fícsört, mert úgy jobban észreveszed a dinókat a közeledben (meg minden mást is, úgyhogy ez nálam alap beálíltás, kvázi legális csítelés) -
draco31
veterán
Van ez a feladat, hogy a világ vágán kell egy shotit felvenni egy npc-től, és azzal kell dínót ölni. Azt hogy csináltátok meg? Onnan mire beérek, sosem találok egyet sem.
-
Spec
őstag
Igen, az nekem annyira nem jön be. Távolra (100+ m) nem tudok vele célozni. Szinte a vak szerencsén múlik, ha eltalálok vele valakit. Nem tudom, hogy lehet azzal fejbe lőni valakit messziről, ha az illető normálisan mozog, ugrál, stb. Persze ha kiszámíthatóan mozog, és csak egy irányba fut mondjuk akkor lehetséges, nem vitatom.
-
gduck
addikt
A sniper lőszeres pisztolyról beszélsz? Hát tegnap haverral ketten mi már a füvet legeltük, amikor a 6 éves fia két 3 fős csapatott iktatott ki vele (egyszerre voltak ott), úgy hogy iszonyat messziről lőtte fejbe őket (ez közel 200-as sebzés) két lövéssel. Ha nem látom saját szememmel...
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #18558 üzenetére
Explosive Repeater Rifle a becses neve, vagy nem erre gondolsz?
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #18558 üzenetére
Ezt írtam én is tegnap, pisztoly bőrbe bújtatott sniper. Mondjuk részemről nem gond hogy van one hit-es fegyó, sőt, ez abból a szempontból jobb hogy nincs scope, tehát közelharcra is teljesen jó.
-
Spec
őstag
válasz
WhiteWalker #18556 üzenetére
Várjál, az nem shotgun, hanem egy rifle. Sőt igazából sniper kategóriába tartozik, sniper lőszer is kell bele. először én is shotinak néztem, mert úgy néz ki, és nicns scopeos működése, de nem az. Azzal amúgy nagyon szépen lehet távolról gyepálni az ellent, mondjuk mindig telibe találni azzal se könnyű.
-
WhiteWalker
nagyúr
Tegnap velem is volt hasonló jelenet. Én elengedtem a dolgot. Konkrétan a halál f@sza távolságról lőttek le , szintén MK assault fegyverrel , úgy hogy én a tavcsovessel alig láttam az ellent olyan messze volt...
Ezt még tetézi hogy ugyanezt csinálta valaki az explosive shotgunnal... Akár merre ugrottam mindig betalált egy robbanás ... -
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #18551 üzenetére
De ez nem darált, vagyis nem az volt, hogy folyamatosan nyomta automata módban, és süvítettek a lövések, amiből 2 betalált, hanem konkrétan pont lövéssel lőtt kettőt, és mindkettő betalált, és kill. Ha láttam/hallottam volna, hogy folyamatosan lő, és abból kétszer eltalál, akkor nem szólok egy szót se, mert arra van statisztikai esély, de így?
-
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #18546 üzenetére
Nekem ez a kézi ágyú egyelőre nem adja. Közelről marha nagyot sebez, de távolra szinte esélytelen bárkit is kilőni vele. Ráadásul mivel minden lövés után tölti, így ha elsőre nem trafálod el, utána már simán kiugrálja a dolgot.
Apropó kiugrál, tegnap volt egy érdekes elhalálozásom, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Valaki távolról eltalált (valószínűleg egy MK-Alphával) úgy hogy ugráltam, mint a gép full pajzs/életből egy lövéssel (szerintem nagyjából bokán találhatott volna, ahogy ugráltam) levitte úgy hogy maradt kb. 30 HP-m, majd tovább ugrálva egy további lövéssel kill. Mindezt kb. 150 m-ről.
Jó, tudom csak simán vérprofik, és ez biztos nem csalás, mert Fortniteban NINCS csalás, de akkor is ezt hogyan? Sok mindent benyelek, de az ilyet nem tudom értelmezni. MK-Alphával-val még álló célpontot is nehéz eltalálni stabilan ekkora távolságból annyira hord felfelé, nemhogy egy ugrálót. -
draco31
veterán
Meglett nekem is a 100, nem siettem el
-
30z.Samu
félisten
Az meg lehet arra utalt, hogy fog jönni élő szövettel a fém vázon. És tessék, itt van.
Más: Többen örültek, hogy kivették a sniper-t, mert hogy minek one hit-es fegyver a játékba. Erre tessék, itt ez az új pisztoly, amivel ha jól célzol, akár 200hp-t is sebez egy lövéssel. Ráadásul ez durvább, mert nincs recoil, azonnal betalál, ha jól célzol.
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #18543 üzenetére
Arra, igen. Tudom, honnan van, jó lesz az
Elvileg "Hell be back" a jelmondata. Határeset -
Spec
őstag
-
30z.Samu
félisten
-
Vertigo18
addikt
Most azért, nah, de már komolyan, nah...
Őszintén, a legjobb skineket se használom egyhuzamban két hétnél hosszabb időtartamig. Mindig jön valami, ami tetszik, megevszem, atán egy hetet azzal nyomulok.... Aztán jön egy másik és egy következő...
Engem az érdekelne, hogy ha elgiftelem a fiamnak a BattlePasst, majd 2-3 hét múlva meg megveszem neki a Crew-t, akkor Ő "visszakapja" a 950 V-buck-ot? Vagy ÉN kapom vissza? Hiszen ő nem "költött" BP-re, így nem kaphatna vissza... Ha azonban mégis "visszakapja", akkor ez egy viszonylag jó módja a V-bucks egyik accról másik accra mentésének, ha az ember úgyis veszi a Crewt szezononként.
-
-
30z.Samu
félisten
Állitólag jön új Terminator skin. [link]
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #18527 üzenetére
Jaja, de én azt hittem, hogy csak egyszer adja vissza a BP árát.
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Nem úgy volt, hogy a BP árát csak egyszer adja vissza, ha idő közben előfizetsz a Crew-ra? Most előfizettem rá mielőtt toltam pár meccset és arra lettem figyelmet hogy az 1000 Vbuck-on kívül hozzám vágta a BP árát is. Én ezt egyszer már eljátszottam korábban.
-
phain
tag
Hi !
Ti kimondottan versenyekre hol kerestek csapattársat ha ismerősök közül senki se akar tournamentezni ? -
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #18520 üzenetére
Én mondjuk ameddig lehet elhúzom, és csak akkor fizetek be rá, mondjuk vasárnap (30-án), mert csináltak már olyat, hogy a beharangozott BP dátumot kitolták pár nappal. Ha most előfizetsz, akkor onnan számolja a 30 napot, aztán nehogy koppanás legyen a végén, ha éppen lejár, mire indulna BP
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #18515 üzenetére
Bizony így van!
Ha most befizetsz, akkor megkapod az éppen aktív crew skint, ami szintén elég klassz (Beach Breezabelle), és júli 31-én megkapod az újat is, ami előre láthatólag ráadásul dupla skin lesz, a korábban linkelt Princess Lexa and Prince Orin személyében.
Ráadásul ha v-bucksszal oldottad fel a mostani BP-t, akkor az után visszakapod a 950 v-bucksot is, meg 1000 v-bucksot (esetemben ez van, úgyhogy kapok 1950 v-bucksot).
Továbbá, mivel még aktív lesz augusztus 25-én a crew előfizud, ezért még a következő BP-t is feloldja neked. Tuti biznisz -
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #18516 üzenetére
Jaja, úgy értettem. Akkor ma előfizetek, oszt jó lesz.
Köszi!
-
draco31
veterán
Klasszik Disney karaktereket is rakhatnának már be, abból még lehet vennék is valamit.
-
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #18500 üzenetére
Szerencsére 1/2 7 körülig még sikerült éppen lenyomni a napikat, meg amit akartam, és pont kiléptem, amikor a párom mondta, hogy neki akkor f*sta össze magát a játék
Szerintem valamit az updattel cseszhettek el, mert a küldetéseknél se volt minden gömbölyű.
Nálam volt olyan napi küldi, aminél nem volt szöveg. Rámentem, és jelölte is a térképen, de nem volt semmi szöveg, hogy mit is kéne csinálni. Próbaként odamentem, de semmi, vagyis nem a landing volt. Aztán kinyitottam 3 ládát, és megadta, szóval a láda keresős volt. Persze mikor kiírta, hogy megadta, akkor se volt benne semmi, úgyhogy sikerült életem első Fotnite teljesen vak küldetését teljesítenem. -
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #18500 üzenetére
Én is csak azért akartam beugrani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest