- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #16999 üzenetére
"hát vett egy hordót és beállt az egyik sarokba a többi hordó közé sokadiknak
, ott szaladgáltak körülötte a játékosok és senki se vette észre.
"
Ilyet én is szoktam csinálni solo-ban, vagy bebújok simán egy bokorba. 10-ből 9 ember elszalad mellettem simán, eszükbe se jut, hogy valaki lehet a bokorban. Aztán megy a pislogás, ha rájuk lövök.
-
WhiteWalker
nagyúr
Érdekes dolog ez. Ő is ismerkedik a számokkal, tudja hányan vannak hátra , el tudja dönteni hogy az sok vagy kevés e.
Aztán ahogy játszik azt jó volt nézni
Az az abszolút logikátlan játék , felnőttnek eszébe se jutnak olyan megoldások. Van hogy csak bujkál a pályán , elbujik egy kukába.
Vagy vannak ezek a bérelhető zsoldosok , és van amelyiknél lehet venni álca tárgyakat , hát vett egy hordót és beállt az egyik sarokba a többi hordó közé sokadiknak, ott szaladgáltak körülötte a játékosok és senki se vette észre.
Ááá szakadtunk a röhögéstől -
gduck
addikt
válasz
WhiteWalker #16992 üzenetére
Dettó! Az én egyik "harcostársam" is most lett 6 éves és mindenkit kenterbe ver!
A végjátékban egyedül (addigra az "öregek" meghalnak) el szokott bánni 10 emberrel is
És mellesleg a Fortnite mellékhatása, hogy most ment első osztályba, de FEJBEN összeadja hármunk szintjét (pl. 134+178+187) kb. 10 másodperc alatt
-
Sirandrish
legenda
válasz
public NMY #16994 üzenetére
Ő tanította a fatert is
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #16977 üzenetére
Ez komoly
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
public NMY #16994 üzenetére
Majd átadom.
-
public NMY
csendes tag
válasz
WhiteWalker #16992 üzenetére
Hatalmas gratula a cimborádnak, hogy a gyereke 5 évesen fortizik
-
S e t h
nagyúr
válasz
pourri #16979 üzenetére
Alien, de ha lesz bármikor Kratos, vagy Aloy, akkor azonnal ők.
Én is kérdezek.
Melyek a legjobb augmentációk?Kedvelem ami pingeli, jelzi a storm phase változásnál az ellenfeleket.
Szívás ha nekem nincs, de másnak igen.Van egy olyan is, ami ad egy shotgunt és távcsöves fegyvert, na ezzel nagyon szoktam aratni, a shotit nem tudom jó-e.
-
Mr X
veterán
Lvl10 felett már nem nagyon lesznek botok. Gyakorolni kell sokat. Eleinte én is folyamatosan haltam, aztán belejöttem, most már általában top 10 vagyok, időnként jön win is, sokszor 10+ kill-el zárok. Nekem ebben a season-ben a pisztoly adja legjobban.
Ja és nemrég töltöttem a negyvenet, szóval nem a reflexeim csúcsán vagyok.
-
D1N4
tag
Nevetséges, hogy az fél lobbym botokkal van tele, igazi player meg alig, de ha olyannal találkozok, akkor nem érek ellene semmit se, 1 lövés vagyok. Akárhogy futoky gugolok, fejen állok is eltalálnak, én meg mire kontival utána fordulok.... Nem mókoltam semmit, szinte csak rumble-t megyek, néha sima BR-t. Sok kedvem van így játszani, ha igazi playert le se tudok lőni...
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #16985 üzenetére
BL psycho-t használom évek óta, talán epic store-os BL3 mellé kaptam, az meg alza kupon volt talán vga vagy proci mellé ajándék gyanánt. Nem vagyok egy barbizós típus, gta 5-ben évekig nyaggattak a kezdő karakter outfit miatt. Aztán felvettem egy impotent rage maszkot
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #16983 üzenetére
Robotzsaru is jó.
-
Aby_2014
aktív tag
Rachel Roth
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! Csak érdekességképpen, nektek mi a kedvenc skinetek a játékban?
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #16977 üzenetére
Én pedig kutatom a gyűrűt.
-
Deck
titán
válasz
DrTechnoid #16974 üzenetére
És évente felhasználónevet cserél akkor gondolom. Te meg orvos vagy
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #16974 üzenetére
Kis naiv.
-
-
Vertigo18
addikt
Az én korosztályomat krédezem: láttátok tegnap a "techno viking" emote-ot?
Majdnem bef0ßtam, instant buy lett, pedig én sosem veszek emote-ot
-
BerserkGuts
addikt
Azok miatt én is szoktam mert anélkül nem találnám ki mi baja a játéknak
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #16968 üzenetére
Aha, néha elérhetővé teszik.
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #16965 üzenetére
Zsír, már csak be kell szerezni. Mekkora fricska lenne az Epic-től, ha ennek örömére be is tenné az Item Shop-ba a rinyálók nagy "örömére".
-
public NMY
csendes tag
válasz
BerserkGuts #16963 üzenetére
(kicseszett nehéz olvasni, ha nincs megfelelően tagolva )A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ismét van táncolás lehetőség a győztesnek
Jöhet a szamár nyerítés -
30z.Samu
félisten
válasz
BerserkGuts #16963 üzenetére
Én akkor szoktam nézni videót, ha valahol nagyon elakadok és az Istennek sem tudok rájönni mit kell csinálni. Aztán persze fogom a fejem az esetek 90%-ában hogy b@szki, túlkomplikáltam és sokkal egyszerűbb a megoldás.
Ha pl Fortnite videót nézek, akkor vagy Quest miatt vagy csak szimplán szeretnék tanulni és ellesni 1-1 apróbb tippet/trükköt. Dragon Ball FighterZ-ben anno így tanultam meg komolyabb kombókat.
-
BerserkGuts
addikt
én se értem
Ezek a fiatalok lusták már játszani is vagy mi?
Muszáj nézni donátólni nekik a sok kamu cheatert akik még pénzt is kérnek persze tisztelet a kivételnek.És igen az a hátrány a zs generációval hogy mivel tapasztalatunk nincsen a játékban így simán elhiszik, hogy egy csaló milyen jól játszik észre se veszik hogy full wallhack az egész összevisszafutkos célozni nem tud csak az aimbot hirtelen fejre ugrik bumm chokapik varázslat módon 100-ból 99x.
Ilyen meg nincsen a legjobbak is (persze nem fortiból szedem a példát sajna) mint pl: Shroud vagy DrDisRespect is szoktak hibázni meg látni hogy emberi reakcióidővel gondolkodnak nem csak falon átvilágítással dolgoznak.(Valakinek meg gondja van meg hitetlenkedik mert ez meg az így úgy...
Azoknak üzenem Shroud meg Doc bizonyítottak már sok élő szereplős műsorban, versenyen vagy promózás közben ahol nyugodtan oda lehet állni mögé látni ahogy nem csal.Nem egy kamu streamer akit oda ültetnek általában egy ilyen versenyre jó pénzért és beégeti magát aztán kifogásokkal jön mert csalás nélkül nem megy neki
Vagy el se mer menni mint az a sapkás kóreai akit végre bannoltak twichről is.
https://www.youtube.com/watch?v=d6YQHj42OBE [link] ) -
markknight
veterán
Viszont új kapukat nyitna a fegyver skinek előtt. Valorantba szépen működik (konkrétan csak ebből van bevételük), meg azért a kezét nyilván látod a karakterednek + különböző külső nézetes eventek, mint például az ugrás, tánc.. maradnak külső nézetesek. [link]
Nyilván opcionálisan raknák bele, hiszen senki nem szeretne belső nézetből hányni építés közben.
-
D1N4
tag
válasz
markknight #16956 üzenetére
Elvileg lesz fps mód benne, nem tudni mikor.
-
D1N4
tag
Komolyan, aki kitalálta ezt a kamehame meg deku-t egybe, az sz_rjon sünt. A deku magában is egy overpowered, unbalanszolt valami, de a ketto együtt varázslatos. Eleinte még vicces meg fun volt, de mostmár rohadt idegesítő.
-
markknight
veterán
Egyre több ilyen FPS mód-os kamu videót látok. A leakekkel már nem foglalkozom, de készül az FPS mód?
-
Deck
titán
válasz
Vertigo18 #16952 üzenetére
Köszönjük Emese. Majd mindenki eldönti mit csinál és mi neki a fontos. Ha valaki a skinek miatt játszik az ő dolga, ha csak xp glitch-el az is stb.1 skinnel játszon mindenki és ne vegyen semmit? A pénzét is arra költi mindenki amire akarja és opcionális a dolog. Vagy neked nem telik rá aza baj?
Persze és frissítés se kéne hisz érje be mindenki a legelső játék verzióval...
Néha mássz már ki a barlangból...
A csalások ellen a Fortnite a legjobb, ha nem hiszedzmenj COD, Apex-ezni. -
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #16953 üzenetére
Nekem általában untig elég, ha elérem a 100-at és kifarmolom a BP-t.
-
-
Vertigo18
addikt
Én sosem csináltam Xp-glitcht, de nem értem, hogy mi a probléma vele. Az egész szintlépés csak egy nagy flex, semmi másra nem jó. Az zavarná a szemem, hogy a glitchelő kap BP skineket? Hát kit érdekel? Most komolyan, kit érdekel, hogy az ellenfelem, akit c@rrá lövök, vagy aki leterít milyen skinnel van? Egy kis továbbgondolással eljut az ember addig, hogy az egész alapja a játéknak, ez a skin mizéria is felesleges. Elég lenne egyetlen egy skin, azzal is ugyanúgy tudna játszani mindenki, de egy remek marketinget épített erre az Epic...
Inkább a csalások, amiket el kellene találnia a banhammernek szerintem.
-
WhiteWalker
nagyúr
Végül csak megvettem ezt a STW packot
-
S e t h
nagyúr
Három dolog kell hogy jónak találjak egy skint.
Legyen kötődésem hozzá.
A Dragon Ball meghatározó sorozata fiatal éveimnek, 15-20 éves ugyanaz az ébresztő hang a telefonomon, szóval ez pipa.Tudjam elhelyezni a Fortnite világában.
Ezzel már akad problémám, mert elég nehéz Gokut egy shotgunnal a kezében elképzelnem.És három, nézzen ki jól.
Ezzel van a legkomolyabb problémám.
Nem a kinézet a gond, hanem az, hogy ebben a 3D-s környezetben nagyon gázul néznek ki a rajzfilmes figurák, többek között ez volt a bajom a Rick&Morty szereplőivel is.Szóval hiába all time favorit Goku, ha amikor ránézek csak húzom a számat.
Közben most tolom a Kakarot című játékot és az érzés leírhatatlan.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16943 üzenetére
Lehet sokat költök a játékra az a baj.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16941 üzenetére
Minden vágyam, de valahogy én mindig megúszom...
Talán majd ma...
-
Sirandrish
legenda
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16939 üzenetére
Vegeta-nak meg kicsit nagy a feje, Goku-nak csak az alap skin-je lett eltalálva.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16935 üzenetére
Na így már tényleg jobb.
Látom a hibákat a skin-ekben, de a Dragon Ball az Dragon Ball.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16935 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #16932 üzenetére
Nem merik!
-
Deck
titán
válasz
WhiteWalker #16932 üzenetére
Megis érdemlik!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #16919 üzenetére
Visszaírtak , hogy nem lehetséges.
Viszont illegális szintlepes miatt banhammer kilátásban van -
30z.Samu
félisten
Meddig lesznek bent Gohan-ék?
-
Vertigo18
addikt
Úristen, mik ezek a skinek? Lehet el kellene kezdenem rajzfilmeket nézni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16927 üzenetére
Na majd megnézem TV-n.
Telóról Nekem az alap forma jobban bejön mindkettőnél.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16921 üzenetére
Jesszus de gagyi lett szegény.
Az alap forma jobban tetszik, Piccolo dettó.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16923 üzenetére
Nyomod itt ma a fake infókat...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #16922 üzenetére
Hja nem..Deku is van
-
Sirandrish
legenda
Jó hír...kikerült a Deku Smash...de van KAMEHAMEEEEEE!!!!!44!
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #16919 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #16918 üzenetére
Akkor egy Kratost meg egy Aloyt intézzél már még
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Sirandrish #16913 üzenetére
Szívesen , majd írok az epicnek a jutalékom miatt
-
GEIL
addikt
válasz
Sirandrish #16915 üzenetére
Tangás Fürdőruhás Bulma és ChiChi ?
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker #16908 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #16908 üzenetére
Nem vagyok semmi jónak az elrontója.
-
GEIL
addikt
Elég nagy a frissitőfájl..PC-n kb 10 Gb.......bekerül valami "naplózási kód" is a játékba a random fps dropok és akadozások miatt....ez az Epicnek fontos mert a Save the worldben kb 10 mp-enként droppol 9 fps-re...hardvertől és beállításoktól függetlenül...szörnyű így játszani...
Remélem ott is aktiválják majd teljes pompájában a dx12 ue5.1 extráit is...Nanite+Lumen....Raytracing...stb
-
GEIL
addikt
üdv!
kb 10 perc múlva leállnak a szerverek. (10:00)
Frissítés érkezik.....aztán elvileg 13:00 -kor lesz újraindítás -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16902 üzenetére
+1
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16902 üzenetére
Mint a Terminatorok között Az ítélet napja.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16900 üzenetére
Nem volt rossz pedig, de mindig is a Z lesz az etalon. Elvileg a Super folytatódik áprilisban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged