Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Napi XP glitch: [link] szokásos
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #16590 üzenetére
A Maven Auto Shotgun egész használható, lilától fölfelé, instant kill, ha jól célzol. Gyorsan lő, gyorsan tölt. Teljesen ok.
Bár sokszor közelre inkább a Twin Mag SMG-t használom, az is szépen darál és meglepően jó távolabbra is. Pontosabban lehet vele célozni, és kevesebbet missel, mint a SCAR. Sajnos a SCAR-t nagyon elcseszték. Nem tudom mit állítottak rajta, de kb. használhatatlan távolabbra. Nagyon pontatlan, pedig ez emlékeim szerint nem volt ilyen. -
Vertigo18
addikt
935-nél járok... Asszem' ebben a szezonban meglesz az ezer csillag
-
Spec
őstag
válasz
30z.Samu #16584 üzenetére
A DMR jelenleg nekem is az egyik kedvencem. Meglepően jól lehet vele aprítani az ellent nagy távolságból. Precíz, gyors, és nagy sebzésű. Az se gond ha mellé lő az ember, mint a sima snipernél, mert itt automatán lősz tovább viszonylag gyorsan. A sima snipernél meg ha mellé lősz, akkor mire újratölti általában már vagy bebunkizza magát az ember, vagy kevésbé ideális lesz a célpont elhelyezkedése. Egyébként a Red-Eye Assault Rifle se rossz. Meglepő módon közelre, és közép távra is egészen használható. Távolra már kevésbé hatékony, mint a DMR.
Viszont ami bődületesen szar szeritnem, az a két csövű thunder shotgun, meg a heavy shotgun ami most van bent. A thunder nagyot durrant, ha eltalálod vele, utána viszont olyan szinten lassan tölt újra, hogy addig 2x beléd tolnak egy komplett tárat másik fegyóval. A heavynek meg olyan szűk a találati sugara, hogy ha nem pont rálősz vele, akkor teljesen missel, még egy kicsi damage sincs. Azért egy shotinál elvárná az ember, hogy a szórás meglegyen, és ha nem pont telibe kapod, akkor is legyen valamennyi damage. A leghasználhatóbb shoti jelenleg a Maven Auto Shotgun. Én csak azt veszem fel, a többi még lilában se kell. Inkább egy fehér Mavent veszek fel, mint egy lila thundert mondjuk. Kegyetlen szarok. -
Deck
titán
válasz
S e t h #16586 üzenetére
Kontrolleren (konzol) mivel nincs külön érzékenység állítás scope estében (pc-n van és konzolon is volt de kivették) így kb használhatatlan azzal az érzékenységgel amivel a többi fegyvert használja az ember. Egyszerűen nevetséges ez. Ha sniperezni akarok külön a beállításba fel kell húzni az ads érzékenységet a 2x-esére annak amit használok úgy lesz jó, de akkor az összes többi fegyver esetében túl gyors és rossz lesz. Top 1 baromság az egész játékba.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Kishulk #16583 üzenetére
Mondhatni az egyetlen fegyver volt, amit sosem vettem fel.
Milyen nagyot tévedtem.
Azóta ha vki messziről rám pörköl, akkor vmi iszonyat élvezetes, amikor rongyosra csipkézem a valagát és nem győz elfutni, elrejtőzni, hogy nyalogassa a sebeit, amíg oda nem érek....Amikor az első ötben vagyok, akkor általában megnézem a maradék pár küzdelmét és rendszeresen szerepelnek jól a magaslatai helyeket elfoglaló sniperesek.
Szvsz az assault rifle pontatlanabb hozzá képest, ráadásul a hatótáv is kisebb, sniperrel nagyobb meglepetést lehet okozni, jó ha van egy tartalékban.
-
Kishulk
csendes újonc
Snipert tudja valaki használni? 😄 Géppinyóval előbb leszedek bárkit a messzeségben mint ezzel.
-
Vertigo18
addikt
Kis problémák vannak a Fortnite loginnál...
-
huby80
senior tag
válasz
Sirandrish #16574 üzenetére
Na akkor proba
-
S e t h
nagyúr
Jöhetnek még, köszi srácok.
Mondjuk azt én nem vágom, hogy mitől lesz vki supercharged.
Egyszer-kétszer tapasztaltam ezt már játékban, de nagyjából az látható ezekben az xp glitchekben, hogy akik készítik a videókat, azok mind többszörösét kapják.Nem tudom azért van-e, mert sokan 1-es szintről nyomják, vagy más miatt, de ez a fenti glitch nekem 235 ezer körül hozott.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16576 üzenetére
Oké
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16574 üzenetére
Napi nyalánkság
Linkeltem volna, de nem volt még időm kipróbálni és sajnos most más dolgom van
De örülök, hogy megtetted helyettem és nem maradunk napi xp glitch nélkül -
Sirandrish
legenda
-
Vertigo18
addikt
válasz
Sirandrish #16572 üzenetére
Igen, láttam a menüben a bejelentést, hogy leállás lesz, csak nem nagyon számoltam utána, hogy nálunk mikor lesz aktuális...
-
Vertigo18
addikt
Baszki, csinálom a Storm Shield Defenset, utolsó körből van vissza egyetlen perc, amikor kidob a játék és szerver offline...
Megnézhettem volna előre, hogy mikorra írják a leállást... -
Sefneni
őstag
válasz
Sirandrish #16565 üzenetére
Igen, volt egy bug amivel folyamatosan tudtak vele ugrálni, ezáltal kb. támadhatatlanok voltak a használók.
Elég idegesítő volt szerintem, egy körben én is így lettem második.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16557 üzenetére
Gyors haladást szokták ezzel a kifejezéssel illetni a játékban.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sirandrish #16551 üzenetére
És erre van is vmi indok, vagy csak annyi, hogy kiszedtük?
Én nem használtam, de a gyerek mestere volt, én csak néztem mit művel vele.
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16556 üzenetére
Le kell lőni közben
-
Cheif
tag
válasz
Engem ez a guardian shield jobban idegesít. Hammer rohadt jó volt, amikor nem tudott futni az ember
-
30z.Samu
félisten
válasz
Rotálásra amúgy tök jó volt.
-
Deck
titán
válasz
+1 mehet vele együtt az excalibur is
-
Sirandrish
legenda
Jut eszembe, hogy ne csak EXP glitchekről legyen szó.
Kivették a hammert
Remélem nem is kerül vissza a gyávák fegyvere -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16545 üzenetére
Napi xp glitch/3 level up pipa
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16543 üzenetére
Később olvastam a hozzászólást így öcséméknek már úgy mutattam
De amúgy van a saját, öcsém és 2 unokaöcsém fiókja/gépe. -
Deck
titán
Napi Xp glitch: [link] 150k, szokásos gyors, egyszerű.
Kár, hogy nem a szokásos 240k jött
Na lenyomom mégegyszer hátha
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sirandrish #16538 üzenetére
Így gondoltam én is, köszi
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Ez most megéri, ha a battle pass is érdekel? Ma még épp akciós is
[link]
-
Sefneni
őstag
válasz
Sirandrish #16532 üzenetére
Akkor egy próbát megérhet a partícióváltás.
-
Sirandrish
legenda
válasz
30z.Samu #16529 üzenetére
Alapvetően megvagyok a HDD-vel a mai napig. Bőven kibírom azt a +5-10 másodpercet míg betölt 1-1 játék, csak a Forti ritka sokáig tölt, ami még önmagában nem lenne probléma, de a "nem bírok futni" fícsör sokszor nem akar megjavulni, csak gamerestart esetén, és úgy viszont már probléma
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #16527 üzenetére
Ki tesz még HDD-re bármit is??
-
Sefneni
őstag
válasz
Sirandrish #16527 üzenetére
Szerintem az Epic nem ismeri fel (mint pl. az EA Play), ha másik meghajtóra teszed.
Én inkább újratelepíteném, úgy biztos jó lesz. -
Sirandrish
legenda
Mivel mostanság elég sokat megy a Forti, így átraknám HDD-ről SSD-re. Ha csak átmásolom (áthelyezem), az okés, vagy újra kéne telepíteni?
-
Kishulk
csendes újonc
Én csak egy hónapja kezdtem el ismerkedni a játékkal, amikor vannak ezek a szezon váltások akkor a vásárolt skinek megmaradnak?
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16522 üzenetére
Pedig ott van csak olyan **** szögben, hogy nem igaz
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #16521 üzenetére
Jólvan, csak meglett, csak a shortcut nem volt ott, de 200K-ért odabattyogtam
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16519 üzenetére
Naponta változnak
-
Deck
titán
Napi Xp glitch: [link] 220k és gyors, egyszerű. Tesztelve!
-
Deck
titán
válasz
ridiculous #16516 üzenetére
Aztán kitudja.
Na mindjárt 15:00 aztán mehet az xp farm
-
Deck
titán
válasz
ridiculous #16514 üzenetére
Én azt hittem külön érdekli a dolog csak egybe írta.
-
Deck
titán
válasz
jansky1 #16511 üzenetére
Ez csak help, hogy mi micsoda. Egyéni preferencia alapján állítható.
Elvileg ha nem jó az aim assist vedd 0-ra majd vidd vissza 100-ra. Sok helyen olvasni, hogy ez állítólag megoldja a problémát.
Őszintén, én sokat nem vettem észre az aim assist-ból. A konzolosok majdnem másodlagosként vannak kezelve a Fortnite-ba.
-
jansky1
senior tag
Xbox series s-en megy a fortnite nálunk. Gyerkőc azzal sokkol, hogy kapcsoljam neki be az aim assistet. Kicsit böngészgettem, alapbeállítás után megnéztem, 100%-ra van állítva az értéke, reticle & damage feedbacket is átállítottam. Van tippettek esetleg?
-
Deck
titán
válasz
Sirandrish #16504 üzenetére
Én is csak tavaly nyáron kezdtem
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #16497 üzenetére
"20 perc múlva visszanézek, és yeah..3 szint. Nem tudom, ez neked pl miért fáj?"
Nekem nem fáj, csak nem értem. Tök felesleges, mert 3 hónapod van rá, és bőven menni szokott. Én egyáltalán nem vagyok egy éjjel-nappal játszós Vér István, mégis mindig megvan lvl 240-250-re. Na mind1, mindenki úgy játszik ahogy akar
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest