Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
Sajnos nem Button nyert,pedig igazán megérdemelte volna.Vettelnek hatalmas mákja volt,bárki bármit mondd. Kezd unalmas lenni az F1 ,akárcsak Schumi idejében volt.
-
Mastre
tag
Egyelőre nem mondanám, hogy az újkori Schumacher. Megvan az esélye, hogy jópár rekordját megdöntse, de azért várjuk meg azt, amíg majd harcolnia is kell egy-két futamon. Zavartalanul már tud futamokat nyerni egy nagyon jó autóval, mezőnyben viszont még nem az igazi szerintem. Kíváncsi lennék rá egy másik csapatnál. Habár hülye lenne innen elmenni, amíg verhetetlenek. Majd meglátjuk.
Viszont én úgy tartom, hogy a "nagy pilóta"-ság körülbelül 3 vb-címnél kezdődik. 1 vb-t lehet nyerni egy nagyon jól eltalált kocsival. 2-t egy jól eltalált kocsival, ami még a 2. évben is megy. 3-hoz pedig már nem elég a szerencse. Pláne, ha az nem sorozatban születik...Hamilton és Vettel is top autóba ült bele rögtön, így könnyű. Meglátjuk, hogy fönn tudnak-e maradni, vagy Villeneuve módra eltűnnek a süllyesztőben...
Az utóbbi 15 évből Hakkinen, Schumacher és Alonso azok, akik maradandót alkottak. Mindannyian rossz autóból tudtak évek alatt jót csinálni, amíg a következő nem csinált egy jobbat... -
sekli
addikt
válasz
shteer #28791 üzenetére
Már csak azért sem csak szerencse, mert nézhetnénk azt is, hogy ha nem lett volna SC és mondjuk Button nyer, akkor micsoda szerencséje volt.
Márpedig, ahhoz, hogy ne jöjjön még egyszer SC szerencse kellett volna, lévén tavaly például négyszer jött és az elmúlt négy év átlaga is 2/futam.
-
Oliverda
félisten
Ezt még leírom, aztán mindenki úgy forr a saját hülyeségének a levében, ahogy jól esik neki.
Páran néha azért levehetnék egy pillanatra a szódásszifon vastagságú anti-Hamilton szemüveget, és elgondolkozhatnának azon, hogy az utóbbi években ki mutatta fel az össz előzések nagy részét, amivel az olykor unalmas versenyekbe is került némi izgalom. Talán azt sem ártana fontolóra venni, hogy idén még kinek van valamennyire is reális esélye megállítani super Sebit, aki Newey-nak és csapatának köszönhetően akár kisujjal is tekergetve a kormányt, lazán megnyerheti a VB-t. Valamint meg lehetne nézni néhány versenyt a 80-as évekből, ahol a maihoz hasonló esetek megszokottak voltak a versenyeken, és nem járt minden szirsz@rért büntetés. Mondjuk nem is volt sírás-rívás azért, hogy unalmasak a versenyek, sőt DRS-hez hasonló mesterséges eszközökre sem volt egyáltalán szükség. Kíváncsi lennék arra is, hogy a rendszeres főhangadóknak mennyire tetszene, ha minden autóban egy Trulli természetű pilóta ülne. Biztos rém izgalmas versenyek lennének, sok-sok lélegzetelállító előzéssel, bár akkor meg nem lenne kit ócsárolni, ez tény.
Az pedig, hogy Hamilton-nak arca van és olykor arrogáns... és? Melyik nevesebb VB pilóta a szerénység földi megtestesítője? Vagy nem tett le annyit az asztalra, hogy erre ne legyen alapja? Az F1 nem szerénységi világbajnokság, és nem az lesz a VB aki a leginkább hasonulni tud Teréz Anyához. Ott van példának Senna, aki szintén nem volt rest megmondani a véleményét, és pontosan tisztában volt vele, hogy mennyivel jobb versenyző mint a mezőny jelentős része. Biztos remek lenne, ha mondjuk Heidfeld-szerű attitűddel rendelkezne és cselekedne mindenki. Látszik is, hogy mennyire lehet vele vinni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
shteer #28790 üzenetére
Ezzel nem fogok vitatkozni, túl bátor volt. Massánál legalábbis. De Massát se kell félteni, tudta, hogy vagy enged és Hamilton elmegy(amivel rossz íven lesz, és ha Massa ügyes, akár vissza is előzheti a kövi kanyarban), vagy zúzda lesz. Hát, Massa okosan zúzdázott. Amióta tavalyelőtt lecsúszott a VB címről, amikor akár tényleg megérdemelte volna, azóta kezd egyre unszimpatikusabbá válni. Maldonados esetről fentebb idéztem.
mod:
Nem is ezt mondtam, jól vezetett persze. De ilyen szerencsés körülmények nélkül abban már nem vagyok olyan biztos, hogy nyert is volna. Sőt.
-
shteer
titán
ezzel a szerencse dologgal nem tudok egyetérteni - monacoban végigvezetni úgy, hogy a sarkadban vannak az azért nem szerencse
-
szaszabee
aktív tag
válasz
Motion_Blur #28785 üzenetére
Kétségtelen Vettel jó pilóta De a hétvégén csak szerencséje vólt
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28785 üzenetére
Nem én tudom, ez így igaz
Fikázás az megy, de mutass már pl előzést Vetteltől, én még nem láttam
-
szaszabee
aktív tag
válasz
Motion_Blur #28771 üzenetére
Itt nem Hamilton nal vólt a baj Igen a Mc gyorsabb volt ezen a pályán szerencsétlen csak tólt lefele mindenkit a pályárol Ez a Monaco nem a F1 be való A versenyzés miatt néznek F1 az emberek nem a vonatozás miatt ami kimerül abban megyünk mint az állat egymás után de elözni nem lehet mert egyből baleset lessz
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28779 üzenetére
Csak meg ne lepődj Cimbora.
Ha ez nem egy "ilyen bátor, tökéletesen kivitelezett, precíz előzéseket Lewis barátunktól", akkor nem tudom mi. Vettel(vagy más) képtelen lenne összehozni egy ilyet, az is biztos.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #28773 üzenetére
Látom már csak a személyeskedés maradt.
Pedig azt hittem linkelsz megint egy 10-15 éves MS videót
Én itt befejeztem, megértem hogy nehéz volt nektek a mai futam, meg lenyelni a 143 vs. 85 pontot. Aztán reméljük majd Kanadában is láthatunk ilyen bátor, tökéletesen kivitelezett, precíz előzéseket Lewis barátunktól.
-
hoffman_
nagyúr
+1: (ph fagyás miatt egy pöttyet kifutottam a modidőből)
Szóval tudom, hogy Alonso is így volt, kint szerintem az ő gumijai se bírták volna. Annak ellenére, hogy a RBR és a Ferrari is példásan bántak a gumikkal.
mod:
It's stupid =/= "Egyszerűen hülyék. - plusz 1 tőlem is. englis rulz.
Oli:
Személyeskedéstől teljesen függetlenül, full off topic. Tegnap amíg vártam valakit olyat tettem, amit soha. Főműsoridőben kapcsoltam rtl-t és tv2-őt. Néztem 10-10 percet alekoszt és nagyduettett. Az lett belőle, hogy majdnem írtam egy címplapost logoutra igénytelenség címmel. Csak azért nem, mert belegondoltam, hogy saját magamtól veszem el az időt, van aki helyeselne, van aki nekemesne, de megtéríteni senkit nem fogok.
sekli:
Örülök, ha így gondolod. Remélem lesz még alkalom, hogy meglássuk.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #28767 üzenetére
"These drivers are absolutely freaking ridiculous. It's stupid."
It's stupid =/= "Egyszerűen hülyék."
Legközelebb f1lájvos fordítást inkább, ha lehet.
A viccet félretéve, én teljesen megértem, hogy dühít régi nagy kedvenceid, Massa és Maldonado kiesése. Tudom, hogy mennyire odáig vagy mindkettőért. Még az a szerencse, hogy Barit nem ütötte ki, mert akkor most végképp teljesen magad alá lennél roskadva.
...bár még mindig vigaszt nyújthat Alekosz és nívós ara aspiránsainak minőségi sója.
-
hoffman_
nagyúr
Jól van, akkor nevezzük spekulációnak az én verziómat, elég indulatos vagyok, ezt be kell valljam. Legyen így. DE. Button akkor is az előtte lévő két versenyzőhöz képest mondhatni vadiúj gumikon volt kint. És mivel nagyon jó pilóta, illetve az ezen a pályán legjobban teljesítő autó volt alatta, azt hiszem lazán tudott volna előzni. (Ne felejtsük el, ő volt az, aki ezen a pályán egy McLarentől elmaradó autóval anno képes volt feljönni az utolsó helyek egyikről az ötödikre - van benne spiritusz)
Most már sose tudjuk meg, ez van, el fogom fogadni, de szentül hiszem, hogy nem ez lett volna a vége
Motion_Blur:
Ha én vagyok a tökéletes Vettel ellendrukker(márpedig én vagyok), akkor Te ugyanez vagy Hamiltonban. Vicc a hozzáállásod, ha Hamiltonos incidensekről van szó, részemről itt befejeztem. A "cikk" korrekt.
-
sekli
addikt
válasz
hoffman_ #28758 üzenetére
Nem hiszem, hogy elfogyott volna, egyrészt Alonsonak is kb negyven körre terveztek amit végig valaki mögött teljesített (volna), RB-on nyilván tovább jó a gumi. Másrészt az gyakorlatilag papírforma, hogy lesz két SC ami alatt spórolni lehet. Ki volt ez számolva. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint is jött volna még biztonsági autó ami már bőven elég lett volna nekik. Nyilván a Piros zászló az nagy bónusz volt.
lenox: Ezzel teljesen egyetértek, a második ugyan olyan szabálytalanság simán érhetne stop&go-t. De mielőtt valaki beleköt, nem Hamiltonnak ítélnék meg most stop&go-t....
-
hoffman_
nagyúr
Idézek:
"Massa féle balhé:
Nem Lewis volt az egyetlen aki ott próbálkozott ma. Fel is ment a kerékvetőre h elkerülje az ütközést de nem járt eredménnyel, ok ő a hibás. De azt megfigyelhetjük h Massa is erőszakos volt, többször is húzott Hamiltonon miközben bekanyarodott, véletlenül sem akart sem helyt hagyni, sem elkerülni a további kisebb koccanásokat. Hamilton ott csak gurult h engedje h Massa mennyen. A büntetés jogosságát nem kérdőjelezem meg. Jogosnak tartom, átlépte a határt. Ez benne van egy olyan pályán ahol nem lehet előzni, h vagy sikerül vagy ütközés, ahogy Alonso is megmondta, de itt is mindig két emberen múlik.
Láthatjuk Schumacer elleni manőverét. Schumacher figyelt, észnél volt, mikor látta h ezt már nem védi ki, helyet hagyott Lewisnak. Tényleg nagyon észnél volt az öreg, abszolút fairplay volt amit csináltak, tisztelet érte az öregnek.
és itt jön képbe a Maldonados eset.
1 Maldonado (ahogy Lewis mondja és a videón is látszik) hamarabb kanyarodott rá az ívre mint kellett volna h ezzel védje ki Hamilton támadását. De ne feltételezzük ezt amíg nem hallottuk őt is nyilatkozni az ügyben. Másik lehetőségnek maradt h nem figyelt. Vagy így vagy úgy, Hamilton pontosan azt, ott és úgy tette amit Schumacher ellen is. Ebben az esetben a védekező fél cselekedett másképp.Ebből jön az h Schumacher féle csata, emlékezetes, kemény de fair manőverként marad meg az emberekben és így is kezelik, míg a Maldonados dolog (ahol még egyszer mondom, Hamilton pont ugyan úgy csinált mindent mint MS ellen) Hamilton hibájának minősítik holott Maldonado cselekedett másképp..."
Nem az én okfejtésem, de teljesen korrekt, 100%-ban egyezik a véleményem a leírtakkal.
-
lenox
veterán
Szerintem szabalytalansag ismetlesert sulyosabb buntetes kellene jarjon, mert ha az illeto ismetel, akkor nyilvan vagy nem ertette, vagy nem erdekelte a birok itelete. Persze ha a birok hibasan dontenek, akkor ezzel jobban meg lehet szivni...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28764 üzenetére
Ezt én nem hiszem. Az a gumi elfogyott volna, ahogy a nagykönyvben meg van írva. De felesleges tovább vitázzunk erről. Így alakult, Kanadában innen folytatjuk.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hoffman_ #28758 üzenetére
Értsd már meg, hogy a saját feltételezéseidet próbálod tényként kezelni. Nem tudhatod, hogy mi lett volna ha. 7 kör volt hátra, és 1:19 vége, 1:20 eleje tempót ment Vettel konstans. Honnan tudod hogy a maradék kört nem bírta volna ki? Sehonnan nem tudhatod.
A piros zászólval szerencséje volt. De ettől függetlenül megérdemli a győzelmet. Button miért érdemelte volna meg jobban? 2 seccel volt gyorsabb nála és leblokkolt Alonso mögött. Ahogyan Lonzinak se volt lehetősége komolyan támadni Vettelt, egyszer se tudott bemenni mellé.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
#95904256 #28760 üzenetére
Én pont azért szeretem, mert ő az, aki mindig megy, és mindegy, hogy az első, vagy 12-ik helyért csatázik. Van, hogy bátrabb(hülyébb), mint kéne, nekem ez tetszik. De hülyézni össze-vissza szerintem sem kéne.
mod: Ha eredeti szerint nem erről van szó(most nézem), akkor viszont had idézzem régebbről(sokszor hallatott kedvenc mondatom
): Rendben volt!
mod2:
Az a baj, hogy ehhez köze nem volt a versenyzésnek, és az azon belüli teljesítménynek. Redflag nélkül jó, ha a második helyre jók, de szerintem Alonso is befigyelt volna elé. Ez nem egy megérdemelt győzelem volt, akárki akármit mond. HA Hamilton nyert volna így, annak sem örülnék tiszta szívből, mert nem a valóságot tükrözi.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #28751 üzenetére
Itt linkeltem a szóban forgó eredeti interjút amiben nem hülyézett le senkit. Segítsek lefordítani?
-
törölt tag
Jóóóvan srácok, meg ne egyétek egymást
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #28757 üzenetére
Ha Hamiltonról van szó, elfogult vagyok sajnos egyre inkább, ezt aláírom. Viszont itt most szó nincs Hamiltonról. Azonban Te is szó nélkül adsz oda egy győzelmet Vettelnek, ami csak és kizárólag a szerencséjén múlott. Fizikailag képtelenség 50 kört menni olyan gumival, amivel egy szar autó 13, egy jó autó 27 kört ment.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
#64791808 #28753 üzenetére
Ezt beszéltem én is a cimbivel, belelocsolja a szemébe azt a szénsavas-cukros szart, annak szegénynek majd kifolyik a szeme a savtól, de nem mozdulhat. LoL. 20 éves kis hülyegyerek. (minden-nemű versenyteljesítménytől elvonatkoztatva)
Motion_Blur:
Nem érdemelte volna meg, ma. Te is tudod, hogy 48 körnél tartott egy szett gumin, amin ha még 10 kööt kibír, megcsókolom a lábát. Ekkor jött be a redflag. Esélytelen, elfogyott volna pár körön belül, ha az nincs, és Button biztos, talán Alonso is megelőzi. Lonzi csak azért talán, mert az ő gumija is fogyóban volt. Ez nem spekuláció, ez tény.
mod: Az elb*szott kerékcsere a csapat hibája, ne keverd ide. Először fordult elő velük, mindjárt erre kell fogni lol. Bezzeg ha a többiek cseszik el, amire az elmúlt 6 futamon kismillió példa volt, akkor nem ment ilyen objektíven a szemlélődés.
-
-
törölt tag
Hali mindenkinek, érdekes futam volt, sok vitatható ütközéssel, esettel.
De ennél szerintem sokkal gázabb volt a közvetítés. Soha nem az aktuális fontos esemény láttuk, 4 olyan elszekszuált box-kiállás is volt, amire kíváncsi lettem volna, egyet sem ismételtek, viszont utána Petrov teljesen érdektelen boxkiállását lehetett nézni egy komoly meccselés helyett.
Ennél már csak a kommentátorok hülyesége volt durvább, annyira, hogy asszonnyal a fejünket fogtuk, hogy "debááázzzz ők nem ezt a közvetítést nézik?" ... A csúcs az volt, mikor Safety Car-nak nézték a kombi mercit... A Palik Lacit sokan utálták, de ennél, amit ezek az emberek kommentátori munka címén elkövetnek, százszor jobb volt.
Amit Hamilton csinált, az talán több helyen szabálytalan volt, megkockáztatom, hogy unfair is. De legalább volt valami test-test elleni küzdelem, volt egy kis vér szaga a dolognak.
Más: szerintetek mi lehet a gond a Mercedesnél? Pénz van, ott van Brawn és Schumacher, tehát tapasztalat is van, mi hiányzik?! Mert lassan a HRT-vel kerülnek itt-ott egy szintre.
hofman_: Tulajdonképpeni Vettel-szurkolóként mondom, hogy az elég nagy taplóság volt, amikor pofán locsolta az őrt, aki szerencsétlen meg sem mozdulhat a protokoll szerint...
-
hoffman_
nagyúr
Nem is értem miért nem lőtték le. Vagy vágták börtönbe a kövi 5 futamra. Jó, hogy nem a herceget nyomta arcon a pezsgővel.
Ez a futam egy vicc volt. Pedig imádom Monacot. Nem elég, hogy Vettel csapata egy fenomenális autót épített, amit Vettel nagyon jól ki tud autózni, még az a kikúrt szerencse is mellé áll, sokszorosan. Oké lenyelem, de erre itt van a papírforma szerint legális csalás is. Fostalicska ez a szabályzat, egy vicc. Mert bizony ez nem Vettel győzelme volt, nem az ő érdeme. Ki az a fasz, aki kitalálta, hogy a piros zászló alatt lehet kereket cserélni, illetve javítani sérült autókon(hogy Hamilton miatt ne kövezzetek). Ennyi erővel kezdjék teljesen előlről a verseny. Ez így el lett baszva, potyagyőzelem a redbullnak és Vettelnek, az elbaszott taktika ellenére. Itt egy Alonso-Button csatát kellett volna látni, akik ketten igazán megdolgoztak azért, hogy nyerjenek.
Hamilton meg agresszív volt ja, de versenyzett. Szerintem is túl lőtt kicsit, de tepert, ennyi kell. Szokás szerint jár a pofám, szerintem nem feltétlen kellett volna megbüntetni. Kétszer is? LoL. Ha a második bünti miatt pozíciót veszített volna, akkor lennék most eszeveszett módon ideges. Pedig Maldonado-t jobban sajnáltam, mint Massa-t. Aki makacs, az összetörik, hagyott volna helyet. (Hamilton is összetöri, ne felejtsük el) Az előbbi Vettel kérdést objektíven, ezt szubjektíven kezelem, tény. De a név kötelez, ha Hamilton, és versenybaleset(igaz, agresszív), akkor büntessünk!
Cerebellum:
Közvetítés kérdés korrekt. Gyula már olyan szinten irritáló, hogy fáj hallgatni a kommentárt. Igazi f*sz, nem több.
shteer:
emlékszel hamilton mai mutogatására
Ezt én sem értettem, semmi helye nem volt akkor és ott.
-
Motion_Blur
félisten
Hamilton kifakadt a versenybírókra, lehülyézte Massát
„Nevetséges. Ezek a versenyzők cseszettül nevetségesek. Egyszerűen hülyék.”
Lejön a BBC-s interjúból is, hogy mennyivel felsőbbrendűnek érzi magát a többi pilótánál.
tkesy: nem vagy tisztában az előzés fogalmával.
-
MPowerPH
félisten
LOL, és még Hamilton hülyéz... Asszem ma kicsúszott a kezéből az irányítás.
Hamilton mondata, amit érdemes kiemelni:
"Ez nevetséges. Ezek a versenyzők totálisan, rohadtul nevetségesek. Egyszerűen hülyék."
Ez LOL, komolyan mondom. Azért mert a hétvégén nem jött neki össze semmi, még nem kellene ezt csinálni.
Schuminak is mutogatott, pedig ott sem történt semmi. Pont annyi helyet kapott, amennyivel eltudott fordulni. Ez egy b@rom.
-
sekli
addikt
Van arra statisztika, hogy hány boxutca áthajtásos büntetés a legtöbb, amit valaki egy futamon kapott?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
bambano #28726 üzenetére
A pénzbüntetés marhára betenne nekik. A Mclaren és a Mercedes lazán összedobtak 100millát 2007-ben, itt akkora pénzek vannak, hogy ha tudja 50K-ért kilökhet maga elől 2 autót, az nekik megérné. Ha azt akarják, hogy legközelebb ő és más is gondolkozzon azok, hogy el fog-e férni, akkor olyan büntetés kell, amivel többik bukik, mint amennyit nyer a szabálytalansággal. Áthajtásos, időbüntetés, rajtrácson hátrasorolás, stb.
-
Oliverda
félisten
"Lewis Hamilton was given a 20 second penalty for his incident with Pastor Maldonado which saw the rookie driver retire from the race from 6th. Kobayashi was given a reprimand for his incident with Sutil. No change of position."
További kellemes estét!
-
dokar
addikt
itt kapott a díszőr vettel pezsgőjéből: [link]
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Motion_Blur #28685 üzenetére
F1-live.hu, ne higyj neki
.
-
rocket
nagyúr
Visszanezve a videot igaza van Hamiltonnak, tenyleg joval elobb kezdett kanyaraodni Maldonado, nem lett volna ott Hamilton a jobb elso kerek lelogott volna a kerekveto kulso iven.
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #28718 üzenetére
A napfényből behajtva a sötét alagútba tényleg hátrány lehet, hogy fekete
-
bambano
titán
A pénznek nem csak az lenne a feladata, hogy jóvá tegye a dolgot, mert azt nemigen lehet... bármennyit fizethetnél, akinek esetleg emiatt pontjai úsznak el, az nem lesz boldog.
De ha konzekvensen és igazságosan büntetnének, pár ezer/százezer dolcsi után elgondolkodna, hogy azért annyira ne legyen forrófejű. Visszatartó ereje is lenne egy idő után és beállna egy egyensúly, hogy néha legyen cirkusz, de azért a nagy durvulást mégsem engedik.
-
rocket
nagyúr
válasz
Oliverda #28721 üzenetére
Kicsit mashogy hangzott ez eloben mint ahogy ez a hozzaszolas ide vetitette
-
Oliverda
félisten
Látszik, hogy némileg tele van a töke a sok jól megfontolt büntetéssel.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur #28718 üzenetére
Kár, hogy pálmákhoz már nem tudott felmenni.
Mondjuk arra kíváncsi lettem volna, hogy mi lett volna, ha az elején a Lowes-ben úgy rácsuk a mesterre mint most Massa rá. Nyilván akkor is ő lett volna a hibás, ez nem is kérdés egy percig sem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
IreN!CuS #28698 üzenetére
Sehol nem volt Hamilton, egyszerűen kilökte Maldonado-t.
"Az ütközésünkkor Felipe jött nekem, és nem én neki, Maldonado is rám csukta a kaput a kanyarban."
Szerény gyerek
-
bambano
titán
Privát személyes magánvéleményem az, hogy jó, hogy Hamilton időnként csinálja a fesztivált. Legalább nem vonatozás a végeredmény és nem a Máv a főszponzor. Ezt régen száguldó cirkusznak hívták, amitől szerintem messze van, hogy Vettel mindenkit rommá ver az időmérőn, majd egyedül kocsikázik az élen, meg az is, hogy Button olyan eseménytelenül vezet, hogy a futamok 75%-án alig látni.
Én a magam részéről, hogy igazságosság látszatja is legyen, kifizettetném Hamival a kocsik javítási költségét (vagy legalább egy részét). Ha most megbüntetik az utolsó műsorért 20 másodpercre, annak nem lesz érdemi hatása, de pl. egy 50k usd saját zsebből az már valami. Lehet több is.
Szerk: (#28713) az a riporter az Hill?
-
venember83
nagyúr
Ez a Vettel gyerek sz@rban fürdik folyamatosan, nap mint nap?
Előbb-utóbb csak véget ér ez a sorozat, valakinek utol kellene érni már a Red Bullt.
Hamiltonra meg haragszom, mivel kiütötte a nekem is sok pontot hozó Pastort.
-
Oliverda
félisten
Ebben tényleg van valami. Elég sok a párhuzam a két pilóta között. Amikor köréjük építenek egy komplett csapatot, és megkapják a mezőny leggyorsabb autóját, valamint még a szerencse is szünet nélkül a kezükre játszik, akkor sorra nyerik a versenyeket. Aztán ha ezek nincsenek meg, akkor jön szenvedés és a csetlés-botlás.
-
DEV_NULL
őstag
Hol lenne vajon a Ferrari Alonso nélkül?
Hamiltont a WTCCbe!
-
sekli
addikt
-
sekli
addikt
Az is meg a közvetítés is... Annyi mindent lehetett volna ismételni még és idő is lett volna rá bőven. Az én lassú felfogásommal megnéztem volna még Schumacher rajtját (belső kamerából) Barichello előzését, a boxban lévő bénázásokat... stb. No meg a piros zászlót okozó balesetet is helikopterről lehetett volna jobban látni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest