Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
shteer
titán
na ennek is lőttek
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #28392 üzenetére
ez a Gyuszi egy barom
-
PazsitZ
addikt
Webbernek szépen elk*rták a maradék esélyét is.
-
Motion_Blur
félisten
Ha nem lesz SC, akkor itt sima Button győzelem lehet
mi a fenének kéne Buttonnak kiautózni egy boxkiállást?
-
quby
őstag
Gyulám hozza a formájááát! PALIKOT AKAROOOM!!!!
Azon legalább röhögtem néha!!
-
zolynet
veterán
aki a jobb elsőt cserélte az még cigizett vagy mi a lóf*szt csinált???
-
Oliverda
félisten
Nincsenek ma a topon a Red Bull szerelők.
-
Stay
tag
Hát sajnos a Mercedesnek megint nincs szerencséje
-
Motion_Blur
félisten
Haminak Rosberg megcsinálja a 4-5. helyet
-
kisza25
félisten
nem szeretem Hemit, de ez szép volt, de mit mutogat azt nem tudom
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #28379 üzenetére
Kár a mutogatásért, egéybként nagyon szép előzés volt.
-
Motion_Blur
félisten
Mit mutogat a kis *****?
-
shteer
titán
hulladék az oldal de van link
-
IreN!CuS
őstag
Szép volt Hamilton
-
Oliverda
félisten
-
jpm
senior tag
sziasztok, vki nem tud egy működő streamet
-
Motion_Blur
félisten
Walter is hazudozik, az első 4 már abszolút egy tempót fut...
19.7-et mennek.
Gyulus meg hogy sír Hamilton-ért
-
shteer
titán
vettel meglóg :/ button feltartja alonsót :/
-
Motion_Blur
félisten
Mester hogy megelőzte Hamit
de a rajtnál nagyon beragadt
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur #28362 üzenetére
Ez még csak a warmup volt neki
-
Flashcash
Közösségépítő
Hamilton lágyon kezd.
-
shteer
titán
indul a felvezetőkör, jó szórakozást!
SC!!!!!!!!!!
-
Motion_Blur
félisten
Gyulának már 4 perc alatt sikerült annyi baromságot összehordania hogy már megszámolni se lehet...
JColee: az hogy kommentál
-
Flashcash
Közösségépítő
Hamilton a 9. helyről fog rajtolni. (kanyarlevágás miatt)
Perez kihagyja a futamot, így Petrov indul a 10. rajthelyről. -
Oliverda
félisten
-
Calogero
addikt
Videók: A F1-es Monaco Nagydíj legemlékezetesebb pillanatai
[link] -
7600 GS
addikt
Kiváncsi leszek a gumikopásra, hogy szépen, folyamatosan kopik el a szuperlágy, vagy pedig hirtelen nagyot veszít a tapadásból, és akkor azonnal ki kell jönni a boxba. azt kifejtené valaki, hogy a rajt miért nem a Red Bull mellett szól? Vettel általában jól rajtol.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #28348 üzenetére
Szerintem ezen pilótákból pár kiesik, most ezen a pályán előjött hogy már túl sok a gomb meg állítgatni való. Massa meglepődnék ha nem csapná oda, de Alonso is erőltetni fogja a reménytelent, ahogy Hamilton is.
A két Red Bullban meg végül kiszedték a Kerset nem? Kevesebb meló, jobban reagáló autó, gumit is kevésbé eszik, minden mellettük szól, kivéve a rajtot. Button szerintem elkaphatja Vettelt.
-
Motion_Blur
félisten
Tipp:
1. Vettel
2. Alonso
3. Button
4. Webber
5. Massa
6. HamiltonSima rajt + 1 SC fázis.
Vettel itt most nagyon meglóghat a pontversenyeben, ha Hami nem lesz dobogós.
-
darál0w
Jómunkásember
az évben még nem vártam ennyire futamot. remélem lesz 1-2 baleset és
SC, kicsit megkavarva az egészet -
D.Orion
veterán
válasz
AMD Power #28333 üzenetére
Ha stabilan beérnék az RB-t és be tudnának húzni 4-5 kettős McLaren győzelmet, akkor Vettel előnye máris szertefoszlana. Persze ehhez kéne a kocsira egy jó nagy upgrade csomag. Én bízom benne, hogy szezon közepére összezár az olló az RB körül és elkezdenek veszíteni.
7600 GS: Az, hogy szuper lágy mennyi körre elég nézőpont kérdése. Ha arra vagy kíváncsi, hogy hány pokoli gyors kört lehet vele menni, akkor én azt mondanám, hogy 4-5. Ha azt szeretnéd tudni, hogy hány körig marad vezethető az autó a szuperlágy gumival, akkor akár igen 20 is lehet. A pályából adódóan itt nem akkora baj, hogy ha belassulsz, mert:
1. a mögötted lévőnek is épp úgy kopik el a gumija.
2. ha mégis jönne rád fel, akkor se tud csak úgy megelőzni.A rajtnál remélem Webo megint elalszik és rögtön az hetedik hely környékén találja magát.
LH meg örülhet, ha megússza koccanások nélkül. Ott a középmezőnyben azért elég sok olyan pilóta van akinek a rajton múlik az egész versenye. Lesz tülekedés rendesen.
-
Oliverda
félisten
válasz
7600 GS #28341 üzenetére
Nem lesz most olyan könnyű dolga mint eddig. Button, Webber, Alonso... egyiknek sincs túl sok veszteni valója. Szerintem mind a három kockáztatni fog. Nem hiszem, hogy unalmas lesz az első kör. Úgyis régen volt más rajtbaleset Monaco-ban.
-
7600 GS
addikt
Ki mennyit tippel, hanyat eloz Schumi a rajt utan?
Szerintem elkaphatja akar meg Webbert is, ha valami iszonytato nagyot rajtol, es azet be kell latni, erre van esely (Barcelona pl.) De mondjuk nem kell Alonsot sem felteni.
A szuperlagyak korulbelul hany kort birnak ki? Illetve a DRS egyaltalan nem lehet hasznalni, vagy csak az alagutban tilos?
Go Schumi&Vettel!
-
attisx
addikt
válasz
rocket #28323 üzenetére
"Hamilton helyeben jovore elmennek a McLarentol"
Mégis hova mennél? A Ferrarihoz, akik az olasz hatalomátvétel óta egyre mélyebbre süllyednek. Nem mellesleg Lonzi úgy is megvétózná a szerződtetésedet. Esetleg a RedBullhoz, ahol Sebike az egyetlen létező igaz atyaúristen? Vagy valami futottak még közép csapathoz? Ugyan, ne vicceljünk már...
-
shteer
titán
coluthard kipróbálta a monacoi pályát a redbull szimuátorában
ez csak kis ízelítő, hogy mennyi mindent kell tekergetni vezetés közben
-
D.Orion
veterán
válasz
rocket #28325 üzenetére
2013-ban talán majd lesz is rá esély.
Ha jól olvastam, akkor a RB már most gőzerővel a jövő évi autót fejleszti. Mert hát akkora az előnyük, hogy... ülhetnek a seggükön és akkor is nyernek.(Persze ez erős túlzás) Ez már csak egy kicsivel jobb, mint mikor anno MS adott mindenkinek kört csak a dobogón álló másik kettő nem kapott. Csupán 50-60 sec-re mögötte értek be.
Én a McLaren-ben látok erőt arra, hogy megfogja a RB-t. Esetleg még a Renault-nak lehet esélye, de náluk nehéz a helyzet hiszen mondhatni kész a kocsijuk, "ennyit" tud. McLaren-nél szerintem még vannak fejlesztések a kalapban, csak még be kéne ütemezni. Ferrari meg... inkább nem mondok semmit, mert még elszomorodom.
Ui.: Teljes magánvélemény az egész komment.
-
rocket
nagyúr
válasz
kukinyo #28296 üzenetére
Remeny akkor lenne egy izgalmas szezonra, ha Vettel elmenne nyaralni es kihagyna zsinorban 4 versenyt
Siman behuzza ezt a szezont, Ferrari/McLaren helyeben feladnam ezt a szezont, es inkabb elkezdenem fejleszteni a jovo evi autot, mert egyszer utol kene mar erni a RedBullt.
-
Mika1227
őstag
Jó a Vettel de kicsit már unalmas! De le a kalappal előtte de olyan jó lenne már ha végre valaki más nyerne és lenne verseny az első helyért is!
-
rocket
nagyúr
Meg a szerencse is Vettel partjan van, vegre realis esely lett volna legyozni a RedBullt az idomeron, erre Perez balesete tonkre vagta Hamilton hetvegejet.
Holnap egy egyszeru rajt cel gyozelemmel fog nyerni Vettel, es mar tobb mint 50 ponttal fog vezetni, amibe 2 nulla pontos verseny is beleferne.
#28271: Jo latni semleges nezokent, hogy Hamilton egy gyengebb autoval mire kepes, de azert erdekes lenni latni forditva a helyzetet, es akkor kiderulne mekkora tehetseg Vettel, amikor egy jelentosen jobb autot kell uldozzon.
Hamilton helyeben jovore elmennek a McLarentol, ez a csapat a nagy igeretek foldjen reked allandoan, behuznak par gyozelmet, meg a legjobbak az ev kozbeni fejlesztesekben, de osszesegeben sehol nincsenek.
Tavalyi szezon hasonlo unalomba fulladt volna mint az idei ha nincs Webber meg a technikai malorok a RedBullnal, iden Webber kikerult az egyenletbol (termesztesen elfelejtett vezetni tavaly ota, es koze nincs a tortenesekhez a RedBull csapatnak, akik mar tavaly is megmutattak mennyire egyenlo az elbiralas a csapatnal), technikai hibak szama iden nagyon keves osszesegeben is, elmezonyben meg szinte nulla.
-
-
AMD Power
titán
Alonso: Hamilton esélyes lett volna a pole-ra
Kivételesen egyetértek vele.
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #28304 üzenetére
Na meg Briós is ott van Monacoban, gondolom ő adta a tanácsot, mivel gyakorlata van benne. Sőt lehet nem is Perez vezetett, hanem Pique hogy jövőre megint legyen helye, amúgy mi a fenéért takargatták volna a lepedőkkel a pilótát.
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #28267 üzenetére
Elég fura megfogalmazás ez a megszívatta "perec" dolog, szerintem ő szívta meg és senki más..
Úgy tudom nem kötelező, hogy a végére hagyják a menőzést, Vettel pl nem hagyta a végére, ahogy Button sem a másik oldalról. De a lényeg hogy mindenkinek ugyanazon feltételek voltak, innentől kezdve nincs megszívatta, max megszívták a SAJÁT elbaltázott első körüket és taktikájukat. Aki elsőre is komolyan vette most az járt jól, aki kényelmesen vette az meg rosszul ->szerintem azok jártak jól akik tettek érte.
Hami legalább majd csinál izgalmakat, kíváncsi vagyok meddig jön fel. (nem fekete irónia, legalább lesz valami izgalom, meg még reménykedem egy utolsó szálban hogy jobban ennék a gumit a Red Bullok, de most nagyon nem úgy néz ki..)
-
[CS]Blade2
addikt
Gyula gondolatait inkább nem emlegessük.
Ma már azon gondolkodtam, hogy ő képernyőjére nem írják ki az adatokat, neki nincs ott az óra, és a piros karikák, hogy ki van épp a boxban, és a ki a pályán, és Live Timingja sincs. A rendezők is kitették, hogy ki van már a pályán, az LT is jelöli, szépen tüntetek el a piros karikák, gondolom a LT-nál is, de fél percig kereste aszem Vettelt, hogy jön-e még.
A kérdés már csak az, hol kereste/nézte meg? -
adman
tag
tipp: első kör után Schumi Webber előtt lesz.
-
sekli
addikt
válasz
szőröscica #28302 üzenetére
Egyébként Webbernek a tavalyi kocsit adták erre a futamra.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica #28302 üzenetére
Azt kihagytad hogy az egész mögött Helmut Marko, Mateschitz és Tost áll
-
szőröscica
addikt
Csodálkozom, hogy a legidiótább összeesküvés elméletet még senki sem vetette fel. Azt ugye az előző futamon is láthattuk, hogy Vettel első boxkiállása utána lehúztak előle a többiek, hagyták előzni. Feltételezzük tehát, hogy több, nem Red Bullos pilóta is érdekelt Vettel sikerében. Mi van, ha Perez azért vágta oda a Q3-ban az autót, hogy Vettel idejére utána már senki se legyen veszélyes? Hiszen a piros zászlós szakasszal mindenkit kilendített az egyensúlyból.
ps:
-
sekli
addikt
Hamilton csak a 9. helyről indul. Gyula akkor rosszul gondolta, nem Vettel vágta le a pályát...
[link]
Aktív témák
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ASUS routerek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest