- Kompakt MSI alalap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #34595 üzenetére
Nem igazán vágom hogy B. Senna miért kell ebbe a mezőnybe, azt sem hogy most miért is akar majd visszavágni..
Eleve bizonytalan volt az indulása a Honda-nak. Meg sztem B. Senna nem igen tudna partner lenni Rubinho vagy Button mellett. Azért mert neve van? az Piquet-nek is van...
Lenne jobb akit hoznék,..több név is. Az mellett hogy nem tudok hasra esni B. Senna eddigi teljesítménye előtt, sztem nagyon nagyot ártana neki ha beleülne egy nem megfelelő autóba. Sztem kifejezetten szerencsés autóválasztás kellene neki, és jó csapattárs, hogy ne okozzon rengeteg embernek csalódást.A Red Bull sem veti be a KERS-t az idénynyitón
sejthető volt..
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged