Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecniii
tag
Sziaszok!
Van nekem egy kis nVidia driver problémám és nem tudom mi tévő legyek. A gond a következő: van egy Gigabyte 7600GS videókarim meg egy másik gépben egy Galaxy 7300GT
Mindkettővel vannak gondok a 7600GS- a legfrissebb nvidia driverekkel egyszerűen szar minden játéknál legyen az új (Dragon Age) vagy régebbi (WoW) pixelhibákat és textúra hibákat produkál. A 7300GT esetében pedig minden játék lelassul. Egyetlen megoldást találtam mégpedig a régebbi driverek használatát pontosabban az utoldó működő driver mindkét kártya esetében valamikor a 150 körüli számozású driverek voltak, na és most jön a gond, a 7600GS alatti gépet frissítettem Win7-re gondlotam az új oprendszer új driverek nem lehet gond, de sajnos igen akármalyik Win7 drivert próbálom mindegyikkel jelentkeznek a hibák. Régi driverekből viszont nincs 7 driver. Vagyis Win7 alatt használhatatlan a kártya.
Valaki esetleg nem tud egy megoldást erre a problémára vagy egyáltalán van e más is akinek ilyen gondjai vannak a régebbi kártyákkal és az új driverekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest