Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- OLED monitor topic
- Gamepad
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecniii
tag
Sziaszok!
Van nekem egy kis nVidia driver problémám és nem tudom mi tévő legyek. A gond a következő: van egy Gigabyte 7600GS videókarim meg egy másik gépben egy Galaxy 7300GT
Mindkettővel vannak gondok a 7600GS- a legfrissebb nvidia driverekkel egyszerűen szar minden játéknál legyen az új (Dragon Age) vagy régebbi (WoW) pixelhibákat és textúra hibákat produkál. A 7300GT esetében pedig minden játék lelassul. Egyetlen megoldást találtam mégpedig a régebbi driverek használatát pontosabban az utoldó működő driver mindkét kártya esetében valamikor a 150 körüli számozású driverek voltak, na és most jön a gond, a 7600GS alatti gépet frissítettem Win7-re gondlotam az új oprendszer új driverek nem lehet gond, de sajnos igen akármalyik Win7 drivert próbálom mindegyikkel jelentkeznek a hibák. Régi driverekből viszont nincs 7 driver. Vagyis Win7 alatt használhatatlan a kártya.
Valaki esetleg nem tud egy megoldást erre a problémára vagy egyáltalán van e más is akinek ilyen gondjai vannak a régebbi kártyákkal és az új driverekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest