Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecniii
tag
Sziaszok!
Van nekem egy kis nVidia driver problémám és nem tudom mi tévő legyek. A gond a következő: van egy Gigabyte 7600GS videókarim meg egy másik gépben egy Galaxy 7300GT
Mindkettővel vannak gondok a 7600GS- a legfrissebb nvidia driverekkel egyszerűen szar minden játéknál legyen az új (Dragon Age) vagy régebbi (WoW) pixelhibákat és textúra hibákat produkál. A 7300GT esetében pedig minden játék lelassul. Egyetlen megoldást találtam mégpedig a régebbi driverek használatát pontosabban az utoldó működő driver mindkét kártya esetében valamikor a 150 körüli számozású driverek voltak, na és most jön a gond, a 7600GS alatti gépet frissítettem Win7-re gondlotam az új oprendszer új driverek nem lehet gond, de sajnos igen akármalyik Win7 drivert próbálom mindegyikkel jelentkeznek a hibák. Régi driverekből viszont nincs 7 driver. Vagyis Win7 alatt használhatatlan a kártya.
Valaki esetleg nem tud egy megoldást erre a problémára vagy egyáltalán van e más is akinek ilyen gondjai vannak a régebbi kártyákkal és az új driverekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrotik routerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti EAGLE MAX OC 16G - új, 3 év gari
- Eladó egy ASUS TUF RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya!
- FRISSÍTVE /01.21./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit - 1 vagy 3 év gari
- Gigabyte GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓÓ
- KERESEM!!! RTX 4090 FELVÁSÁRLÁS GYORS ÉS KORREKT ÁRON!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest