- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD FX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balumacikaa
tag
üdv lehet hogy már volt kérdezve, nem tudom de nagyon felidegesített a minap az új 6600 gt-m
még régen a 9700 proval bekapcsoltam a színház módot a catalystban és a tv-n ment folyamatosan a win media playerben tálalt film miközben én tudtam a gépen mást csinálni, így asszony filmezett én meg olvastam, minden oké volt
most is meg tudnám ezt csinálni csak az a baj hogy a szélesvásznú filmeket (90%-ban mind az) az okos nvidia szétrakja nekem 4:3-as arányba és úgy küldi a tv-re, na így mindenki a filmen marslakónak tünik, mindenki 190 centi magas és 20 kiló... igy nem lehet a tv-n filmet nézni
ha meg nem állítom be hogy a 2. kijelző az teljes képernyős videó legyen, hanem sima klón, akkor mindent mutat tv csak éppen a filmet nem... megy a wmp és a film helyén egy feketeség mutatkozik a tv-n
ki tud erre okosságot? már már kezdem megbánni ezt a geforce-t mivel 2 évig birtokoltam a 9700 prot és sose volt problémám, ezzel viszont már mérgemben a falat kaparom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD FX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest