Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balumacikaa
tag
üdv lehet hogy már volt kérdezve, nem tudom de nagyon felidegesített a minap az új 6600 gt-m
még régen a 9700 proval bekapcsoltam a színház módot a catalystban és a tv-n ment folyamatosan a win media playerben tálalt film miközben én tudtam a gépen mást csinálni, így asszony filmezett én meg olvastam, minden oké volt
most is meg tudnám ezt csinálni csak az a baj hogy a szélesvásznú filmeket (90%-ban mind az) az okos nvidia szétrakja nekem 4:3-as arányba és úgy küldi a tv-re, na így mindenki a filmen marslakónak tünik, mindenki 190 centi magas és 20 kiló... igy nem lehet a tv-n filmet nézni
ha meg nem állítom be hogy a 2. kijelző az teljes képernyős videó legyen, hanem sima klón, akkor mindent mutat tv csak éppen a filmet nem... megy a wmp és a film helyén egy feketeség mutatkozik a tv-n
ki tud erre okosságot? már már kezdem megbánni ezt a geforce-t mivel 2 évig birtokoltam a 9700 prot és sose volt problémám, ezzel viszont már mérgemben a falat kaparom...
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Proxmox VE
- Starlink
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest