Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balumacikaa
tag
üdv lehet hogy már volt kérdezve, nem tudom de nagyon felidegesített a minap az új 6600 gt-m
még régen a 9700 proval bekapcsoltam a színház módot a catalystban és a tv-n ment folyamatosan a win media playerben tálalt film miközben én tudtam a gépen mást csinálni, így asszony filmezett én meg olvastam, minden oké volt
most is meg tudnám ezt csinálni csak az a baj hogy a szélesvásznú filmeket (90%-ban mind az) az okos nvidia szétrakja nekem 4:3-as arányba és úgy küldi a tv-re, na így mindenki a filmen marslakónak tünik, mindenki 190 centi magas és 20 kiló... igy nem lehet a tv-n filmet nézni
ha meg nem állítom be hogy a 2. kijelző az teljes képernyős videó legyen, hanem sima klón, akkor mindent mutat tv csak éppen a filmet nem... megy a wmp és a film helyén egy feketeség mutatkozik a tv-n
ki tud erre okosságot? már már kezdem megbánni ezt a geforce-t mivel 2 évig birtokoltam a 9700 prot és sose volt problémám, ezzel viszont már mérgemben a falat kaparom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Linux Mint
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Asus VivoBook W11 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs