Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttom26
csendes tag
Hello!
Szintén ugyanez a problémám, eddig egyenlőre annyi megoldást találtam, hogy ffdshowban beállítom fix felbontásra (ami a TV felbontása, nálam ez 570x480) és így műxik...
De örülnék vmi más megoldásnak, mert nem igazán szeretem az ffdshowt.
Szóval minden ötletet szívesen veszek
-
ttom26
csendes tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Akkor van egy jó hírem, időközben sikerült megoldanom, a TVout topicban is volt erről szó.
Ott ajánlották az FFDShow filtert. Fel is telepítettem, és beállítottam benne a TV felbontását (egyébként tényleg nem volt vmi szabványos mert nekem csak 720x480ban jó a képarány) és láss csodát jó lett
Most már csak a codecet kell belőni hozzá...
Ja és én BSPlayerrel próbáltam, ott ki kell kapcsolni az overlayt. -
ttom26
csendes tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Remélem van valami megoldás, eleinte arra gondoltam már hogy a TVnek nem szabványos a felbontása, de ez kilőve mivel minden felbontásban ugyanazt a képet adja.
Ha van valami info erről a hackről az érdekelne, mert este már jó lenne filmezni
-
ttom26
csendes tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
A másik mód a dualview, ebben függetlenül tudod konfigolni a felbontást.
Itt is van video a TVn ha a teljesképernyős videot automatikus észlelésre állítod.
De nekem így is széthúzza
-
ttom26
csendes tag
Hello
Nekem is képarányproblémám van az előző hozzászólóhoz hasonlóan.
Most adta be a kulcsot az ATi X800-asom, amivel szintén voltak problémák, de az összenyomta a képet. Ezt a bsplayerben átállított képaránnyal szerencsére meg lehetett oldani.
Most vettem egy 7900GT-t ez pedig szétnyújtja a képet, és a képarányállítás is csak a monitoron látszik, a TV-n nem változtat rajta semmit...
Már szinte mindent megpróbáltam, hiába állítgatom a TV felbontását az sem segít.
Ja és kompozit kimenetet használok.
Nagyon megköszönném ha vkinek lenne ötlete...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest