Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balumacikaa
tag
válasz
üzenetére
vov
ez müködőképesnek tünik, azt csak mellékesen jegyzem meg hogy alapesetben a tv-n csak a háttérképet látom, de ha kihúzom az asztal jobb széléhez a wmp-t akkor a tv-n megjelenik a szélesvásznú film
ha viszont wmp-t tálcára teszek akkor eltünik a tv-ről is, mindegy, opera müködik a monitoron, tudok böngészni, a tv-n meg hadd menjen, kösziiiiiiii
-
Balumacikaa
tag
üdv lehet hogy már volt kérdezve, nem tudom de nagyon felidegesített a minap az új 6600 gt-m
még régen a 9700 proval bekapcsoltam a színház módot a catalystban és a tv-n ment folyamatosan a win media playerben tálalt film miközben én tudtam a gépen mást csinálni, így asszony filmezett én meg olvastam, minden oké volt
most is meg tudnám ezt csinálni csak az a baj hogy a szélesvásznú filmeket (90%-ban mind az) az okos nvidia szétrakja nekem 4:3-as arányba és úgy küldi a tv-re, na így mindenki a filmen marslakónak tünik, mindenki 190 centi magas és 20 kiló... igy nem lehet a tv-n filmet nézni
ha meg nem állítom be hogy a 2. kijelző az teljes képernyős videó legyen, hanem sima klón, akkor mindent mutat tv csak éppen a filmet nem... megy a wmp és a film helyén egy feketeség mutatkozik a tv-n
ki tud erre okosságot? már már kezdem megbánni ezt a geforce-t mivel 2 évig birtokoltam a 9700 prot és sose volt problémám, ezzel viszont már mérgemben a falat kaparom...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest