Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lamb Of God
csendes tag
Én egy kicsit megszívtam a ForceWare 91.47-tel. Persze lehet, hogy nem azzal volt baj, de lehet igen.
Szóval felraktam, és nemtom, mintha összeveszett volna a Samsung 730BF driverével vagy hasonló, mert onnantól nem engedte csak a 60Hz-es frissítést. Windows le, majd újrafelrak, feltesz alaplapi drivereket, FW 91.47-et, 730BF-et. MEgy szépen 75 Hz-en, restart. Na itt gondoltam, hogy átszúrom késsel a monitort, mert restart után már megint csak 60Hz-et engedett.
Az egésznek az lett a vége, hogy három full Windows reinstall után nem az új, hanem egy korábbi ForceWaret raktam fel, és azóta is vígan élek 75 Hz-en.
Vagy lehet, hogy mással volt baj? Csak mert minden driverből ugyanazt raktam fel, mint korábban, kivéve a FW-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs