Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BraveHeart

tag

Sziasztok!

Új vagyok a topitocban,mindenkit szeretettel üdvözlök,de már most nem értem,mi a jó az sliben...
    2 napja,1 hónap után sikerült végre találni 1 Asus EN6600Gt-ét (nekem is ilyen volt 128MB-osban), de kiderült,hogy az 256MBos. Nembaj,szólt az Úr, majd csak a felét fogyasztja a rendszer,s akkor jó lesz minden! Ja. Minden megegyezik,annyi,hogy a kártya hátoldalán is van még 128MB saját kis hűtőbordákkal,meg kék leddel!Szuper! Be a gébbe! hát...hát..
    a 16x PCI-E-t lefelezte valóban 8x-osra, de piszok lassú lett a gép.. :)dupla vagy fele sebességnövekedés érhető el? Nem mindegy! Na mindegy! a következő napom a gépem hurcolásával telt, boltról boltra, mire,végre valakiértett az sli-hez legalább olyan szinten,hogy azt mondja,nem,ez így nem fog menni! Jó,és miért nem? Hát,a 256ost nem tudja felezni a rendszer,tehát kéne még egy 128-as vagy egy 256os,a másikat eladni kéne meg! Köszi! Jó! Most találtam egy 128ast! ma fogom beszerelni,ha meglesz! Elvileg ugyan az!

Kérdés:
    letöltöttem a ''93.71_forceware_winxp2k_international_whql'' 63MBás drivert (nem bízok semmit a véletlenre:) )
    Sli üzemmódban, ameddig bent volt a 256os a 128as mellett,nem voltak opciók,amiket lehetett volna állítani, ha egy kártya volt bent,akkor is ugyanazok voltak azalatt a menüpont alatt. + ha további Sli rendszerre képes kártyát helyez be,akkor látogasson el a következő oldalra... Ez most driver vagy útmutatós progi? Vagy ez meg fog változni, ha tényleg két egyforma kártyám lesz? Vagy ehez még plus driver kell? (Msi alaplap könyv azt írja, kell egy ''nv sli driver'' a Utility könyvtárból, a cd mellékletéről-persze ilyen nincs az alaplapi cd-n.

Új hozzászólás Aktív témák