Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- RAM topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BraveHeart
tag
Ok, Köszi! Már megoldódott!
Most már értem ezt a fanatizmust az SLI iránt....
3DMark 2005 ------ - - - - - - -
6675pont.... (1db tud 3700 körül) anyám büszke lenne... 

-
BraveHeart
tag
Sziasztok!
Új vagyok a topitocban,mindenkit szeretettel üdvözlök,de már most nem értem,mi a jó az sliben...
2 napja,1 hónap után sikerült végre találni 1 Asus EN6600Gt-ét (nekem is ilyen volt 128MB-osban), de kiderült,hogy az 256MBos. Nembaj,szólt az Úr, majd csak a felét fogyasztja a rendszer,s akkor jó lesz minden! Ja. Minden megegyezik,annyi,hogy a kártya hátoldalán is van még 128MB saját kis hűtőbordákkal,meg kék leddel!Szuper! Be a gébbe! hát...hát..
a 16x PCI-E-t lefelezte valóban 8x-osra, de piszok lassú lett a gép..
dupla vagy fele sebességnövekedés érhető el? Nem mindegy! Na mindegy! a következő napom a gépem hurcolásával telt, boltról boltra, mire,végre valakiértett az sli-hez legalább olyan szinten,hogy azt mondja,nem,ez így nem fog menni! Jó,és miért nem? Hát,a 256ost nem tudja felezni a rendszer,tehát kéne még egy 128-as vagy egy 256os,a másikat eladni kéne meg! Köszi! Jó! Most találtam egy 128ast! ma fogom beszerelni,ha meglesz! Elvileg ugyan az!
Kérdés:
letöltöttem a ''93.71_forceware_winxp2k_international_whql'' 63MBás drivert (nem bízok semmit a véletlenre
)
Sli üzemmódban, ameddig bent volt a 256os a 128as mellett,nem voltak opciók,amiket lehetett volna állítani, ha egy kártya volt bent,akkor is ugyanazok voltak azalatt a menüpont alatt. + ha további Sli rendszerre képes kártyát helyez be,akkor látogasson el a következő oldalra... Ez most driver vagy útmutatós progi? Vagy ez meg fog változni, ha tényleg két egyforma kártyám lesz? Vagy ehez még plus driver kell? (Msi alaplap könyv azt írja, kell egy ''nv sli driver'' a Utility könyvtárból, a cd mellékletéről-persze ilyen nincs az alaplapi cd-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden, ami hőszivattyú
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux haladóknak
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- Béta iOS-t használók topikja
- Konteó topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest