Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Kalandor!
Hétvégéig nem vagyok ''sajátgép''-nél, csak VNC-röl tudok felnézni néha, ígérem akkor utánanézek.
Major Major!
Sejtettem, hogy nem lesz tökéletes, ezért írtam, hogy próbaki. Ezeknek a müködése nagyban függ attól, hogy mi van a Display -> Columns UI -> Globals -> Variables mezöben, de abba nem akartam belemenni, az egy picit összetettebb. Mindenesetre örülök, hogy sikerült megoldani.
martonx!
Send to playlist...-re kattintva feldob egy ablakot, ahol megadhatod a playlist nevét. Ha egy létezö playlist nevét adod meg, akkor oda teszi a kijelölt számokat, ha nem létezik playlist a megadott néven, akkor újat hoz létre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest