Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED TV topic
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Pc beárazás segítség.
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hammered
csendes tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Szerintem érdemes beleturkálni a configba (persze óvatosan
)mert az ember sok olyan dologra is rájön közben amik jól jöhetnek egy saját skin kialakításánál később.Én is sokat buheráltam rajta és a mostanin nem is változtatok már mert nekem tökéletesen megfelel.Viszont ha az ember lát egy másik configot amiben van egy okos dolog,akkor én addig nem nyugszok amíg ki nem varázsolom belőle és nem teszem be az enyémbe. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)mert az ember sok olyan dologra is rájön közben amik jól jöhetnek egy saját skin kialakításánál később.Én is sokat buheráltam rajta és a mostanin nem is változtatok már mert nekem tökéletesen megfelel.Viszont ha az ember lát egy másik configot amiben van egy okos dolog,akkor én addig nem nyugszok amíg ki nem varázsolom belőle és nem teszem be az enyémbe. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)