Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Gratu a sikerhez! (a LED-ek cseréjét én is tervezem, van ingyér
)
Freewlan teljes magyaritas a 0.9.4-es verzioban lesz, mostanaban kellene kijonni, bar csak ez ev januarjaban indult ujra a project.
Portforwarding pedig a jelenlegi 0.9.3a verzió Advanced/Port forwarding pont alatt található. Sajnos szimmetrikus NAT mögött vagyok, igy eselyem sincs ilyen dolgok használatára. -
04ahgy
nagyúr
Lehet, hogy ezzel a módszerrel az újabb (ha jól hallottam macerásabb) FON routerek is kezes báránnyá varázsolhatók fw frissítés terén. Továbbá, ha már benn vagyunk a soros konzolban, még SSH is engedélyezhető, meg a FON Team külső beleturkálása is letiltható, addon firmware nélkül! Természetesen ezek a FONERO esküt nem befolyásolják, a router ettől üzemszerűen működik tovább...
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest