Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaUser

addikt

válasz Chili7 #201 üzenetére

Az eb-t ott buktuk el (illetve egész pontosan ott garantáltunk 0, azaz nulla szavazatot magunknak), amikor Gyárfás-t nem rúgták ki a ''sikeres'', állami garancia vállalós úszó eb után. Nem lett volna normális az uefa, ha nekünk adja a rendezést. Az akkori történések alapján a döntőt a felújított (magyarán az 5 milliárd ft-ból újra festett kerítéssel rendelkező) Mtk pályán játszaná Németország Olaszországgal.

Komolyan, elég volt Szurkisz úrnak körbe vinnie néhány cikket az úszó eb ''előkészületeiről'', hogy lám így rendez Magyarország nemzetközi sporteseményt állami kötelezettségvállalással.... Szánalmas az egész Kisteleki (''nem akarok MLSZ elnök lenni'', ''én a magyar foci jövőjéért dolgozom''), Gyárfás (''legnagyobb szevező én vagyok'', 10x-es hogyan nyaljunk az mszp-nek díjjas), Mészöly (személyesen dicséri Matthaus-t, tv-ből meg hátbaszúrja; meccseket megbundázott egész életében) bagázs. Persze azt sem feledjük, hogy nem is olyan régen 1 szavazattal kaptunk ki, úgy hogy egyedül indultunk, de az akkori csapatot ki kellett rúgni, hogy jöhessenek ezek az örök ''tehetségek''.:W

(Az olaszoknál várható volt, hogy nem kapják meg, egy nagy nemzet sem kapott mostanában eb-t és nem is fog, mert a nagy csapatok nem akarnak ekkora előnyt adni egymásnak.)

Új hozzászólás Aktív témák