Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
homeless09
üzenetére
Mert a Fifa meg az Uefa is korrupt?
Biznisz iz biznisz. -
spammer
veterán
válasz
homeless09
üzenetére
OMG. Most ilyen viselkedéssel kiesne az egész csapat sorban pirossal... Ha csak meg nem vennék most is a bírókat

Szégyen miket megengedtek nekik...

Na de ma cseh-portugál, remélem nem lesz olyan pocsék, mint az utóbbi néhány meccs

-
7600 GS
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
Egyértelmű, hogy azt akarták, sokáig vigye a Koreai Válogatott.

-
homeless09
őstag
Aztaq, erre nem is emlékeztem
Enyhén darálták az olaszokat. Bíró 5-ös, tuti nem volt megvéve. -
máyköl
veterán
Nah, látom itt még mindig Kassai a téma, nem hagytam ki semmit.

-
McCartman
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
Nincs meccs, valamivel el kell ütni az időt!

-
Gergosz2
veterán
Collina szerint is gól vólt, szóval ha neki nem hiszitek el akkor nem tudom kinek.
-
Tomics
addikt
A tegnapi angol-ukrán után megszólalt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, Sepp Blatter is. A futball leghatalmasabb embere saját Twitter oldalára írta ki a következő rövid gondolatot: "A tegnap esti események után a GLT (gólvonal-technológia) már nem egy alternatíva, hanem szükségszerűség."
-
spammer
veterán
válasz
darál0w
üzenetére
Szerintem már évek óta kellett volna, ha egyszer elérhető a technika, akkor nem tudom, miért kell emberekre (emberi hibákra) hagyatkozni kizárólag. Eleve kevesebb bíró is elég lenne, és nem kellett volna bohóckodni alapvonal bírókkal sem

Nem a tekintélyt kellene félteni, hanem a csapatok esetleges bajnoki címeit, bírónak meg inkább a saját karrierjét, amit 1-1 ilyen tévedés lehet, hogy keresztbe vág.
Akkor nem lenne most címlapon csóri Kassai Európa szerte, és lehet, hogy haza sem küldték volna, az amúgy addig teljesen korrektül dirigáló bírót.Na de mindegy is, meglátjuk, hogy lesz-e a videóbírós témából valami, de mernék azért fogadni rá, hogy nem, vagy csak valami félmegoldás...

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
spammer
üzenetére
egy JV nem fog kockáztatni BL/EB/VB meccseken...
De hogy megértsd: nem azt mondtam, hogy a tegnapi eset csalás volt, hanem azt mondtam, hogy az ilyen hibák kiküszöbölhetők lennék a videóbíróval.
egyfolytában a csalásrol durrogtok, ha videobíro meg van említve. a fenti HSZ-emmel erre reagáltam.
Viszont nincs videóbíró, mert akkor csalni sem lehetne olyan könnyen. Videóbíró alatt, visszajátszást, electronic review-ot és ezeket mellett challenge lehetőséget is érthetünk (tökmindegy, hogy mi a technikai megvalósítás). Ha ezek meglennének, akkor hiába veszik meg a bírót, csatárt, vagy bárkit a pályán, mert ha kétes helyzet merülne fel, azonnal lehetne kérni felülvizsgálatot.
semmin nem változtatna...leírom még1x. embereket vesznek meg, nem pedig helyzeteket...hogy értsd...megveszik a kapust, aki elugrik, de nem éri el a labdát szándékosan...te ezt videobíro alapján biztos észrevennéd, hogy az a kapus bizony nagyobbat is tudott volna ugrani/nyujtozkodni. biztos, hogy nem...és 1000+1 féle lehetőség van, amit a videobíro nem tud szűrni. és éppen ezért nem is a csalások miatt van kitalálva, hanem a biroi tévedések miatt.
Nyilván az olyan csalásokat nem lehetne vele szűrni, amikor előre lezsírozza pár majom maffiózó, hogy a csapat béna szar legyen és labdába se tudjon rúgni és csak simán veszítse el a meccset...
erről van szo...JV csak a legritkább esetekben sáros, ha csalásrol van szo.
A videóbíró ellenzésére pedig mondj egyetlen épeszű indokot, hogy szerinted a sok vén f*sz, akik ott ülnek a vezetői székekben, miért ellenzik az egészet, ha nem a pénz és a korrupció miatt.
eddig ellene voltam, mert bevállni látszott a bíroi 6-os. mivel itt van ez a kib@szott nagy dupla fail, már belátom, hogy kell. és hogy a nagyok miért ellenzik? egyszerű a válasz...nem lenne semmi tekintélye a játékvezetőnek a mérkőzésen egy ilyen szitu azonnali kiderítése után. itt sem azért küldik haza, mert hibázott ( pontosabban nem csak azért...)...pont a tekintély miatt...következő meccsén kapna a játékosoktol hideget-meleget, ő meg ezt lapokkal honorálná...nem hiányzik senkinek.
de előbb-utobb be kell látnia a sok vén f*sz-nak, hogy fel kell adni ezt a dolgot...kell a videobíro...de nem a csalások miatt. -
spammer
veterán
válasz
darál0w
üzenetére
Igen, és?
Bírókat nem lehet megvenni? Hogy így vagy úgy ítéljen?
A kétes ítéleteket, helyzeteket nem lehet videóbíróval visszanézni? De.De hogy megértsd: nem azt mondtam, hogy a tegnapi eset csalás volt, hanem azt mondtam, hogy az ilyen hibák kiküszöbölhetők lennék a videóbíróval.
Viszont nincs videóbíró, mert akkor csalni sem lehetne olyan könnyen. Videóbíró alatt, visszajátszást, electronic review-ot és ezek mellett challenge lehetőséget is érthetünk (tökmindegy, hogy mi a technikai megvalósítás). Ha ezek meglennének, akkor hiába veszik meg a bírót, csatárt, vagy bárkit a pályán, mert ha kétes helyzet merülne fel, azonnal lehetne kérni felülvizsgálatot.
Nyilván az olyan csalásokat nem lehetne vele szűrni, amikor előre lezsírozza pár majom maffiózó, hogy a csapat béna szar legyen és labdába se tudjon rúgni és csak simán veszítse el a meccset...
A videóbíró ellenzésére pedig mondj egyetlen épeszű indokot, hogy szerinted a sok vén f*sz, akik ott ülnek a vezetői székekben, miért ellenzik az egészet, ha nem a pénz és a korrupció miatt.

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
spammer
üzenetére
videobíronak mi köze lenne a csaláshoz?

elmondom. semmi. nem helyzeteket vesznek meg, hanem embereket. egy ilyen eset után, ami tisztán látszik, hogy gol, illetve a les is, semmit nem változtatna a videobíro...ugyanis itt nem csalásrol van szo.
ha csalni akarnak, akkor nem így teszik.
-
spammer
veterán
De az ilyen esetek után ott van egy egész nemzet, a nagy (klub)csapatok milliárdos vezetői, a milliókat kicsengető szponzorok (világcégek) és stb... Nem hiszem el, hogy senkinek nem áll érdekében és nem képesek nyomást gyakorolni a döntéshozókra

Mindig csak megy a hiszti, de soha nem történik semmi, és így úsz(hat)nak el a bajnoki címek.
És persze ha az ember (bíró) hibázik, akkor akár a karrierjébe is kerülhet a dolog, míg a videóbíróval (challenge lehetőséggel), vagy akár csak egy nyomorult visszajátszásnál nem lenne ekkora ügy egy hibából... 
Na mindegy, nem dühöngök, mert sok értelme nincs

Azért kíváncsi leszek, hogy a nagyfejűek mire jutnak, amikor majd tanácskoznak a "modern technikát" illetően.

-
spammer
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Az UEFA/FIFA egy bohóc (és akkor még finom voltam). Nyíltan hülyének nézik az embereket, tiltakoznak a modern technika ellen (videóbíró), csak hogy még jobban tudják tömni a zsebeiket az elcsalt meccsekkel... Szégyen, hogy nem képesek összefogni a korrupt mocskok ellen

-
Nexuiz
tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
echterion
nagyúr
Az azért szánalmas, hogy az ukrán lapok és Blohin szerint a bírók miatt nem nyertek. Igazából azon az egy helyzeten kívül nem sok vizet zavartak, ott is csak azért kerültek helyzetbe, mert az angolokat elkapta a hév és egész pályás letámadásba mentek át.
Blohin kirohanása az angol újságíró ellen meg szintén szánalom...
-
danih
veterán
Ukránok át is írták a wikin az oldalát Kassainak....
-
RootRulez
félisten
Hmm, eleve les volt az ukrán gól megelőző szitu?
-
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Javítás: Csak azt tudnám, miért mindenki Kassait szapulja.
"Az eddigi tapasztalatok alapján Kassaiéknak véget érhet az Európa-bajnokság. "Persze a hiba következményeit nem fogják nyilvánosságra hozni, a játékvezetői ügyekben a nemzetközi szövetségek mindig visszafogottak." Az UEFA-nak ezt a fajta hozzáállását jól mutatja a honlapon megjelent riport a meccsről, ahol meg sem említik Kassai hibáját."
Ezért nem szerepelt, nem azért, mert az UEFA azt állítja, hogy nem volt bent a labda.
-
MPowerPH
félisten
válasz
leslieke
üzenetére
Hála az égnek. Akkor Kassait nem küldik haza.
Mondjuk ez egy szenny sajtó, szóval jó lenne egy eredeti angol változat is, ahol ezt ki is jelentik, nem az idióta újságírók vágják ki egy meccselemzésből.Csak azt tudnám, miért mindenki Kassa -t szapulja. Értem én, hogy ő a bíró, ő dönt. De uram bocsáss, nem azért áll a kapuknál +1-1 bíró, hogy ezt figyelje? Akkor ők miért vannak ott? Szánalom, hogy mindenki Kassait állítja be bűnbaknak, és ilyenek lehoznak, hogy "Kassaié az Eb bíróhibája".

-
leslieke
Jómunkásember
Nincs még vége: Az UEFA szerint nem volt bent a labda
-
danih
veterán
válasz
homeless09
üzenetére
Ha tud főzni akkor nem látok akadályt!

(jó, részemről kilőve, de másnál) -
-
darál0w
Jómunkásember

-
darál0w
Jómunkásember

-
törölt tag
Mennyi lett az Angol-Ukrán?Nem tudtam nézni sajna

Tipp:2-0
-
echterion
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Én értem, mit akarsz mondani, csak úgy tűnik, átsiklasz egy másik nagy tévedésen, erre hívtam fel a figyelmed. Videobíró meg nem lesz, mert akkor a legegyszerűbb mérkőzésbefolyásolási lehetőségük ugrik. Lásd övrebö és társai.
(#1901) hunfatal: Gondolom, arra gondolt, hogy feltámadnak az ukránok és rúgnak még egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Biznisz iz biznisz.

Enyhén darálták az olaszokat. Bíró 5-ös, tuti nem volt megvéve.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És persze ha az ember (bíró) hibázik, akkor akár a karrierjébe is kerülhet a dolog, míg a videóbíróval (challenge lehetőséggel), vagy akár csak egy nyomorult visszajátszásnál nem lenne ekkora ügy egy hibából... 

xD