Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
-
Tudna valaki egy hivatalos meccsnaptárt linkelni?
-
capulet75
addikt
Nagyon komoly sebességkülönbség van a lengyelek javára. Simán lefutják a görögöket.
-
capulet75
addikt
Ennyi! A biró miatt már úgy is a Görögöknek szurkolok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spammer
veterán
Hehehhe, emberhátrányból, szép

-
vans?
őstag
Na most remelem nagyon komoly meccs fog kerekedni ebbol.
-
danih
veterán
Trololo 1:1
-
torcsrent
tag
A bíró csomagolhat a következő járatra, mert több meccset tuti nem kap.
-
capulet75
addikt
"A házigazda Görög csapatot..."
Komolyan hiányzik az öreg Knézy.

-
DJ WOKKY
addikt
Csoport mérkőzés alapján nem, mert a németek a B-ben, a spanyolok pedig a C-ben vannak.
Viszont holnap Német- Portugál este, ez is érdekes lesz
Csak úgy mint júni 10. spanyol - olasz
júni 11. francia - angol.
Nagy tipp-mix gyilkos meccsek lesznek, és ahogy mondották is, nagy csillag hullás lesz
Negyed döntőben sem: A1-B2, B1-A2, C1-D2, D1-C2 csoport helyezettel játszik.
-
DJ WOKKY
addikt
Lengyeleknek szurkoltam az elején (meg kell hagyni szépen is játszanak!!), de a játékvezető elvette a kedvem ettől lassan.
Remélem német - spanyol döntő lesz

-
capulet75
addikt
Hogy néz már ki az a studió!
Rózsaszín, ciklámen és tűrkiz. Talán ki kéne már rugni a sok ratyi stylistot. 
-
Nos. ez a bírró nem a legjobb!
--
Azért az vicces, hogy csak az mtv közvetíti.
-
capulet75
addikt
Nagyon a lengyeleknek fúj a bíró.

-
spammer
veterán
Hát ez a sárga/piros mekkora kamu volt.... ilyenre lapot adni egy EB meccsen

---
most meg a 11-es, vicc... Ezért undorító, hogy nincs bírói visszanézés a vitás esetekben, kamufoci...
-
capulet75
addikt
jajdelol

-
McKane
senior tag
lehet valahol on-line nézni a meccseket?
-
capulet75
addikt
Csoda hogy nem kaptak már vagy hármat a görögök.
-
capulet75
addikt
Ja, de el akart esni.

-
Csabee.
nagyúr
Egyébként... legalább 15x elmondta már a kommentátor.. ki ez??
-
capulet75
addikt
Az van kiirva a sarokba hogy : pol1-ogre
-
callmeakos
veterán
Not bad!

-
capulet75
addikt
El kell mondjam, kurva jól játszanak a lengyelek.

-
Tomics
addikt
Szép volt

Halál a görög bunkerfocira!

-
capulet75
addikt
Mekkora gól!

-
Csabee.
nagyúr
Gyönyörű gól,, hatalmas kapus hiba!
-
capulet75
addikt
Arra tettem hogy kettővel mennek a lengyelek. Lesznek szívesek...
-
capulet75
addikt
Jaj!
-
Tomics
addikt
Lewandowski az évtized görög játékosa lehet...
Ez a kommentár sincs a helyzet magaslatán

-
callmeakos
veterán
majdnem

-
Csabee.
nagyúr
Nálatok sem 100%-osan jó a hang?
-
danih
veterán
Nem tudja valaki online hol érdemes fogadni, olyan hely ahol (ha nyerek) oda is adják a pízt?

-
csƵ
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Épp ezért volt belőle botrány néhány hónapja, mert eredetileg nem volt rajta a mezen.
-
csƵ
addikt
A lengyelek mezére visszakerült a sas? Korábban botrány volt belőle, hogy csak a szövetségi logó van a dresszen.
-
spammer
veterán
Ez a megnyitó nem volt olyan nagy durr, de a vége nem volt rossz.
Hajrá spanyolok!
Most pedig hajrá görögök!
Ja és nálunk lesz még valaha az életben ilyen stadion?

-
Tomics
addikt
Karmatronik 4 President!

Kezdődjön az EB! Jó szurkolást mindenkinek!
Hajrá franciák, 2000 után jöhet az újabb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
capulet75
addikt
Gondolom HD adást nem lehet sehonnan lőni.

-
capulet75
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére

-
capulet75
addikt
-
danih
veterán
Csókolom, csatlakozom a társasághoz.
Jómagam a Németek (német állampolgársággal rendelkező focisták csapatának) szurkolok.
Tipp a nyitómeccsre?A megnyitó jó káeurópai, igazi szoci fíling (zenét leszámítva).
-
capulet75
addikt
Én a németeknek a spanyoloknak meg a dánoknak szurkolok.

-
capulet75
addikt
Valamelyik Magyar csatorna adja online? Ha nem, valaki dobjon linket hogy hol lehet nézni. Köszönöm!

-
callmeakos
veterán
Jónapot, jó szurkolás!
Őszintén megmondva én nem tudom kinek szurkoljak. Eddig egyértelműen Francia fan voltam, de most olvastam egy 2éves cikkben, hogy Henry otthagyta a válogatottat a NYCG miatt. Így jöhetne a másik kedvenc csapatom az Angolok, azok meg.... Jajj
Maradtak így 3. helyen a Hollandok és szolidaritásból a Lengyelek!
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
Azt hiszem a bajnokság kezdetével beköltözöm
A meccs gondolom 18:00 óra fele kezdődik csak ?
-
spammer
veterán
Hát ez az idő is eljött

17:05 -től az M1-en Lengyelország - Görögország
-
AmunRa
senior tag
Gundel Takács nem vezethetne más műsort? Nekem baromi nem tetszik a közvetítése.
Vagy csak ennyire utálom szegényt?
Valhogy az az erzésem, mintha valakinek a rokona lenne.
Vezessen vetélkedőt, vagy áramot, csak focimecset ne!
Pedig úgy tünik a döntő is az övé. -
putyin
csendes tag
-
emre33
addikt
Ennyit a foci EB rendezéséről..méghogy jó döntés született.
Michel Platini (európai labdarúgó szövetség (UEFA) elnöke) elgondolkodhat rajta hogy miben volt jobb ez a két ország (lengyel,ukrán) mint Olaszország és magyarország.
Komolyan egy nemzetközi szövetségtől ez szégyen.
-
VINIKOR
senior tag
M1-en a Kedd 21 műsorában Kistelekinek volt egy döbbenetes mondata. A mostani pályázat nem került be a 2. körbe!
És valami sportdiplomáciai úton érték el, hogy bekerüljön a legjobb 3 közé? Hogy van ez? Már hónapokkal elöbb tudták, hogy nem nyerhet a pályázat? -
_Gomba_
tag
Szerintem a 3 pályázati pénzből inkább a focira kellett volna törekedni és ha kialakult volna egy középkategóriás csapat, ami helytáll a mai foci színvonalán talán lenne esélyünk. Az egészet előről kellene kezdeni. Normális irányítás, tehetségek keresése, játszatása. (Nem az ilyen: ''Az apja is jó focista volt!'') Nevetséges. Mondjuk a mai fiatalság is inkább másnak szurkol, de sztem ez megérthető. Nincs itt semmi amire, akire felnézhetének. Minek építettünk volna stadionokat ? Ki járt volna oda ? (Ki fizette volna meg ?)
Szintén a hotelek. Egy alkalomra tök felesleges ilyen nagy beruházás.
Inkább örüljünk, hogy nem mi kaptuk, így is sz*r az ország helyzete.
Nagyjából röviden ennyi:
Foci nélkül olyan foci EB-t rendezni, mint szódát inni buborék nélkül. -
lorcsi
veterán
nem semmi ez az elemzés a m1-n

-
Apollo17hu
őstag
Németh Krisztiánt és Dudás Ádámot meghívták az utánpótlás Európa-válogatottba, ahol 1-1 gólt szereztek Afrika legjobbjai ellen.
-
törölt tag
Nem látta valaki, volt egy sportösszefoglaló az M1en az előbb?
Ebéd közbe néztem, felsorolták a magyar sportdiplomácia balfaszkodásait, legalább 6 sportágban, ahol nemzetközi szinten egy jó pozicióban lévő elismert képviselőnk vol, és itthonról fúrták ki. Erre mondom én azt hogy Mo. szar ország.
Mészöly is így nyilatkozott az újságnak, hogy amíg ilyen magyar vezetés van MLSZ stb. addíg ne akarjunk mi még kispályás grundfcit se rendezni, mert azt se kapnánk meg.
Nálunk itt nem az a lényeg hogy ki lrt is hozzá, és kit ismernek el külföldön a munkája miatt, hanem az számít hogy belföldön milyen kapcsolatai vannak! Pont mint a versenyszférában, ott sem az számít, hogy ki mit ért, el hanem kinek milyen kapcsolatai vannak.
Amíg ez így van, addíg ne is várjon senki semmit, hogy javulás lesz! Érdemes a kzelmúltat megnézni mennyire balfasz volt a magyar sportdiplomácia.
Szerintem csak tőlünk vettek el olimpiai aranyat/kat, doppingolt a Hamilton, mint bringás, feketén fehéren bebizonyították, tour helyezéstől megfosztották, stb. olimpiai arany ott virít a nyakába. Nincs olyan sport ahol ne lenne dopping, Phelps is a jó edzémunka miatt javítja meg eggyik évről a másikra 2mpel a világcsúcsot
, persze. na ez egy másik story.
-
-
Salak
aktív tag
Most vagy téged is pénzel Szurkisz, vagy meg vagy fenyegetve, vagy politikai meggyőződésed képez falat az objektív megítélés elé, de azért ez a Szurkisz tesz valamit legalább szöveg elég gáz, bár ''valamit'' tényleg tesz, de azért nem az uefa vb-ban, vagy az ukrán szövetség élén lenne a helye.
-
-
MaUser
addikt
A focijuk mindenesetre jobb... Láttad milyen arénáik épülnek már most is? Nálunk meg a székesfehérvári Kanada elleni válogatott meccsen 20 perc kellett mire át bírták engedni azt a háromszáz embert. Röhej, sehol sem vagyunk a fociban és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokban. Szurkisz legalább cselekszik a sajátjai érdekében és nem átvágja azokat jó pénzért, mint egyes sportvezetőink...
-
MaUser
addikt
Az eb-t ott buktuk el (illetve egész pontosan ott garantáltunk 0, azaz nulla szavazatot magunknak), amikor Gyárfás-t nem rúgták ki a ''sikeres'', állami garancia vállalós úszó eb után. Nem lett volna normális az uefa, ha nekünk adja a rendezést. Az akkori történések alapján a döntőt a felújított (magyarán az 5 milliárd ft-ból újra festett kerítéssel rendelkező) Mtk pályán játszaná Németország Olaszországgal.
Komolyan, elég volt Szurkisz úrnak körbe vinnie néhány cikket az úszó eb ''előkészületeiről'', hogy lám így rendez Magyarország nemzetközi sporteseményt állami kötelezettségvállalással.... Szánalmas az egész Kisteleki (''nem akarok MLSZ elnök lenni'', ''én a magyar foci jövőjéért dolgozom''), Gyárfás (''legnagyobb szevező én vagyok'', 10x-es hogyan nyaljunk az mszp-nek díjjas), Mészöly (személyesen dicséri Matthaus-t, tv-ből meg hátbaszúrja; meccseket megbundázott egész életében) bagázs. Persze azt sem feledjük, hogy nem is olyan régen 1 szavazattal kaptunk ki, úgy hogy egyedül indultunk, de az akkori csapatot ki kellett rúgni, hogy jöhessenek ezek az örök ''tehetségek''.
(Az olaszoknál várható volt, hogy nem kapják meg, egy nagy nemzet sem kapott mostanában eb-t és nem is fog, mert a nagy csapatok nem akarnak ekkora előnyt adni egymásnak.) -
lajafix
addikt
jelen esetben pl arra, hogy mibe kerülne nekünk a bevállalt infrastruktúra kiépítése és mibe kerülne a működtetése az új stadinoknak, mi kellene ahhoz hogy legalább félházzal rendszeresen menjenek. A megjelent cikkek alapján jelentősen alul voltak a költségek becsülve, finoman szólva kihívás lett volna a rentábilis üzemeltetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Magisk
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rózsaszín, ciklámen és tűrkiz. Talán ki kéne már rugni a sok ratyi stylistot. 

Egyébként 5 évvel későbbi eseményről lett volna szó, bár nem tudhatjuk addigra milyen állapotok lesznek, ill lettek volna...