Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxconn
csendes tag
Üdv!
Nemrég kezdtem el ismerkedni az FSX-el, és a 2004-el. Beszereztem egy szerintem az én szintemnek megfelelő joystick-ot is (Saitek cyborg EVO). Hát még nagyon az elején tartok... Látom van itt egy pár nagyon hozzáértő és lelkes pilóta, elsősorban az ő segítségüket szeretném kérni. Ha lehetséges, és tudtok, adjatok egy pár linket, ahol magyar nyelvű segédletek, leírások stb vannak a programmal kapcsolatban. Elsősorban 2004 érdekelne, de FSX-hez is jól jönne a későbbiekben. Egy korábbi hozzászólásban találtam ezt a linket: http://fs2004faq.uw.hu. Szval ehhez hasonlóakra gondolok. Nincs problémám az angollal, de ez a nyelvezet nekem még így az elején magyarul is kínai. Google-ben találtam egy pár oldalt, de az általatok is színvonalasnak tartott oldalak címei jól jönnének.
Kérdésem lenne még, ha most az FS 2004-ben kezdem el megtanulni az alapokat (azért abban, mert az fut jól a jelenlegi gépemen), akkor a későbbiekben azokat kamatoztatni tudom az FSX-ben, vagy az teljesen más?
Előre is köszi válaszotokat, és bocs az amatőr kérdésekért.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs