- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Nem tudom ki ismeri, használja, illetve milyen rendszerességgel, milyen mélyen, milyen célokra a flightradar24.com weboldalt. Biztos észrevettétek már, hogy az elmúlt napokban kijött az oldalnak valami új verziója, ami az én véleményem szerint meglehetősen ocsmányra sikerült azzal, hogy lecserélték azt a viszonylag kulturált bal oldali sávot a jelenlegire. De ez hagyján.
Úgy vettem észre, hogy az eddig (komoly méreténél és információtartalmánál fogva) egészen kiválóan használható adatbázist lényegében eltüntették, és lett helyette egy olyan amiben, ha egy adott járatszámra rákeresek, akkor csak az adott napot megelőző 7 napról találok adatokat a járattal kapcsolatban. Korábban akár 2 hónapra visszamenőleg meg tudtam nézni egy adott járat history-ját.
Nem tudom kinek tűnt ez még fel rajtam kívül, de akinek igen, az erősítse már meg légyszi, hogy ez tényleg így van és nem nézek be semmit és nincs egy rejtett gomb valahol amivel el tudom érni a régi history-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest