Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Nem tudom ki ismeri, használja, illetve milyen rendszerességgel, milyen mélyen, milyen célokra a flightradar24.com weboldalt. Biztos észrevettétek már, hogy az elmúlt napokban kijött az oldalnak valami új verziója, ami az én véleményem szerint meglehetősen ocsmányra sikerült azzal, hogy lecserélték azt a viszonylag kulturált bal oldali sávot a jelenlegire. De ez hagyján.
Úgy vettem észre, hogy az eddig (komoly méreténél és információtartalmánál fogva) egészen kiválóan használható adatbázist lényegében eltüntették, és lett helyette egy olyan amiben, ha egy adott járatszámra rákeresek, akkor csak az adott napot megelőző 7 napról találok adatokat a járattal kapcsolatban. Korábban akár 2 hónapra visszamenőleg meg tudtam nézni egy adott járat history-ját.
Nem tudom kinek tűnt ez még fel rajtam kívül, de akinek igen, az erősítse már meg légyszi, hogy ez tényleg így van és nem nézek be semmit és nincs egy rejtett gomb valahol amivel el tudom érni a régi history-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest